Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja miałam fajny dzień. Jeszcze do kina na 21. Na sztukę kochania
Policzylam dziś pieniazka skarbonce i mam 1200 zł
Zbieram 5 i2 zł.kazda wrzucam .Nie wydaje. Jak nie mam innego pieniazka to płacę karta. Staram się zawsze placic gotówką bo zawsze wydadzą resztę.
Wrzucam tam też dodatkowe pieniążki jak np sprzedaż drugiego detektora czy czegoś na olxmówię wam,fajny sposob
sisi, santoocha lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Ja dziś wpadłam w szał sprzatania. I trochę odgruzowalam mieszkanie. Jutro mam zamiar prasowac bo tyle mi się nazbierało ze hej. A muszę wykorzystać czas póki Mąż w domu. I chyba pomału zaczynam czuć 2 trymestr bo lepiej sie czuję.
-
awangarda wrote:Dziewczyny z tego co wiem dużo was jest z Gdyni/Gdańska?
Na następny weekend chce jechać na weekend . Myślicie że trzeba zamawiać nocleg? Bo w wakacje zawsze jeździmy w ciemno i pełno tanich noclegówMorze zimą jest super, obyś trafiła na słoneczną pogodę
-
Santoocha, mam dokładnie to samo. Umieram z bólu glowy, mam mdlosci i zawroty glowy, dusznosci z tej migreny. W życiu tak nie mialam. Nawet wzięłam paracetamol.
Teraz dopieeo sie lepiej poczulam k spokojnie dziergam sobie kocyk
I kurcze chyba bede szyc posciel dla mlodego i kocyk minky sama. Ale to sporo czasu jeszcze
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczyny mnie też męczą bóle głowy, może nie takie okropne jak was ale wczoraj pierwszy raz wzięłam pól paracetamolu bo ile można? Póki co łapie mnie co 2/3 dni ale mam nadzieję, że to minie... nie chcę się z tym męczyć do końca ciąży.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Ja jeśli już biorę to 2 apapy na raz. I to też wczoraj nie działało
Dziś już lepiej, obudziłam się o 5, wzięłam juniora do łóżka, bo coś popłakiwał przez sen. I teraz już nie mogę zasnąć. Słucham jak chrapie i źle oddycha i marzę żeby nawilżacz powietrza był już w podziałek. Mamy tak suche powietrze w sypialni, że budzę się z wyschniętym nosem i gardłem takim, ze śliny nie mogę przełknąć
Pierwszy raz tak jest, mimo że nie grzejmy domu mocno, jest max 21 st, a nad ranem ok 18-19.
Rozmawialiśmy wczoraj z mężem o imionach i jeśli będzie synek (a tak zasugerował gin tydzień temu), to absolutnie nie mamy żadnych wspólnych typów.
Moje się mężowi nie podobają, on wyjeżdża z propozycjami imion moich byłych albo z jakimś Kazimierzem
Z starszym od razu oboje byliśmy zgodni, że ma być Szymon i koniec.
Teraz będzie ciężej.... -
Hejka. Mnie tez ostatnio rano boli glowa, ale to raczej z niewyspania, bo mam okropne nocki, budze sie 4-5 razy i potem troche mija zanim znow zasne
Ss25 jestesmy idealnie na tym samym etapieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 08:02
ss25 lubi tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
Witam niedzielnie lacze sie z wami z powodu bolu glowy dzis od samego rana glowa boli niemilosiernie, jeszcze do tego okropnie mi niedobrze, 13 tydzien zaczety a nic nie przechodzi ile to jeszcze potrwa.
Co do imion to ja mma wybrane dla dziewczynki Kinga a dla chlopca maz wybral Bartek ale mi tak srednio sie podoba i intensywnie mysle nad innym -
Co do imion to u Nas chlopiec bedzie Tymon, a dziewczynka .... mhhhh mi sie podoba Rozalia, ale mojemu mezowi nie, wiec moze Eliza albo Laura. Ja cos czuje ze jednak bedzie dziewczynka, a moj maz jak to facet strasznie chcialby miec syna i mowi ze w brzuszku jest jego syn
A jak bylo u Was dziewczyny, sprawdzily sie Wasze przeczucia co do plci w poprzednich ciazach?
Cudzie trwaj...
-
Mój mąż mówi że jest mu to obojętne co będzie najważniejsze żeby było zdrowe
Oboje mamy przeczucie że będzie chłopak, haha mąż juz do brzucha mówi jak tam spisz Ignaś?
No ciekawe co się okaże. Mam nadzieje że w środę będzie grzeczny i pokaże to co trzeba -
Samsaramsa wrote:Dzień dobry
Udało się nam wybrać imię dla chłopca Ignacy
A ja dziś wkroczyłam w drugi trymestr! Cieszę sięsisi lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Witam dziewczyny, tak czytam i widzę, że od wczoraj ból głowy to jakaś zbiorówka
Wczorajszy dzień to była dla mnie jakaś masakra, dzisiaj odrobinę odpuszcza. U mnie to zawsze jest +/- 36 godzin.
Widzę, że liczycie, że usg prenatalne wskaże płeć waszych dzieciaczków. Ja się specjalnie na to nie nastawiam. pewnie też podpytam, ale chyba do pewności droga daleka