Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda zobacz we 3 miałyśmy po 2 i każdej jednej zostało po jednym maluchu, niestety statystyki są nieubłagane, ale i tak jesteśmy w tej szczęśliwej sytuacji że chociaż po jednym szczęściu nam zostało i na tym trzeba się skupić. Będzie dobrze, trzymaj sieNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
Olis super wiadomości
Ruda, bardzo mi przykro z powodu dzieciątka. Dobrze, że drugie jest zdrowiutkie i się wspaniale rozwija
Co do wózków, dzisiaj byłam w sklepie pojeździć trochę i jestem zachwycona Riko Niki. Jeździ cudownie, wygląda mega z elementami skóry i w opcji 2w1 nie jest mega drogi, bo 1580 zł w sklepie stacjonarnym, a na necie 1690 bez wysyłki. Pompowane koła, bardzo skrętny, wielka budka. To on:
Ogólnie ta firma Riko do mnie mega przemawia. Pięknie się prezentują i dla mnie bardzo wygodnie się prowadził ten model.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 19:34
sisi, neme lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Jestem już po. I wszystko wygląda dobrze:NT-1,5; kość nosowa obecna, kręgosłup symetryczny, serce czterojamowe, prawidłowo położone, fhr 158/min, narządy jamy brzusznej w normie. Bąbel się wiercił, machał łapkami i na 90% jest chłopaczkiem
Ulga niesamowita... Pierwszy raz mój mąż zobaczył bąbla na żywo. I słyszał serducho
Ruda bardzo mi przykro z powodu jednego z Twoich maluchów. Pewnie będziesz potrzebowała chwilkę żeby dojść do siebie.
Następną wizytę mam dopiero na 21 lutego - za 3 tygodnie. Nie wiem jak ja wytrzymam tak długo...Otka, All4love, olis87, Andzia1985, Samsaramsa, sisi, Lexi150, Luca, Lovi89, Amelia25, ss25 lubią tę wiadomość
-
Ruda bardzo, bardzo mi przykro
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
Otka ja tez mam jutro prenatalne, ale o 13:45, wiec prawie o tej samej mamystrach mnie juz zaczyna oblatywac... A dzisiaj i w nocy strasznie mnie w pachwinach boli, wiec chyba macica wie rozciaga..
Pytanie do dziewczyn, ktore juz robily glukoze z obciazeniem. Jak dalyscie rade zeby nie zwrocic? Mi doktor powiedzial zeby dodac cytryne. Musze zrobic w tym tyg, a ostatnio rano troche mnie mdliCudzie trwaj...
-
All4love wrote:Another, weszłam na stronę RIKO i piękne są te wózki! Do tego widać, że porządne
Zapisane w zakładkach.
A prowadzą się jak "ferrari""Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."