Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja już też po lekarzu... TSH do badania, ale tylko TSH.. wymyśliła sobie, że dopiero jak TSH będzie brzydkie to ft4 zbadamy no jaki bez sens... ale nie będę się z nią kłócić.. bety nie zbadała bo nie widzi sensu.. powiedziała, że nawet jak pięknie przyrasta to nie daje na ten moment nic oprócz tego że jest... ani przyrost nie ma znaczenia ani jej wielość... Ale skierowała mnie na early pregnancy, także skan będę miała gdzieś za 3 tyg...
Cherry_Blossom, ale.ale, sisi lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 16:11
kathuz, Uszko, Papierówka, inaa, BrumBrum, Lovi89, ale.ale, Another, Otka, Gaduaaa, Tova33, sisi lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:I kto tu jest chudy!37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Hej Dziewczyny, cieszę się razem z Wami z wszystkich udanych wizyt i za wszystkie trzymam kciuki, ja dopiero jutro mam zamiar się zapisać Kate, lola jest mi strasznie przykro, trzymajcie się jesteście dzielne Babeczki :* jak czytam o Waszych problemach ze spaniem/zasypianiem i tych "mega"snach to jakbym o sobie czytała ja jak już się wyprzewracam na wszystkie możliwe strony i znajdę cudem jakiś skrawek wygodnego miejsca na łóżku i..zasnę wreszcie, to śnią mi się takie durnoty, że aż strach myśleć, ostatnio miałam taki porąbany sen: idę sobie środkiem ulicy (w samych skarpetkach) mijam taki most a pod tym mostem rzeka i mała wysepka, a na wysepce ogromna jaszczurka wygrzewa się do słońca, obok niej leży sobie mega wielki wąż i połyka grabie..(myślę, że wiecie co to), i co noc po parę takich dziwacznych (ale strasznie realistycznych) snów mam, a myślałam ze bardziej głupich snów niż miałam w ciąży z synem mieć nie można, a jednak..
Another, sisi lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fefc2ac81113.jpg
u mnie pęcherzyk większy rosnie ale nie ma jeszcze zarodka , lekarka mowi ze mam się nie denerwować bo jest wcześnie jeszcze teraz za 2 tyg kolejna wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 16:54
BrumBrum, awangarda, Cherry_Blossom, Another, Otka, Gaduaaa lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyHej, czy mogę do Was dołączyc ? Tak krotko o mnie . Jestem po CP poronieniu ciazy obumarlej i po jednej donoszonej ciazy z ktorej mam synalka . W czwartek 23 dc 9 dni po owu zrobilam test ciazowy ( mam cykle 24 dniowe) wyszedl cien cienia . W piatek poszlam na BHCG 15.9 10 dni po owu a dzisiaj wyszlo 102.9 . Mam nadzieje ze mogę sie juz cieszyc )
inaa, awangarda, Asiulka83, BrumBrum, Lovi89, Another, Uszko, Papierówka, sisi, Ruda Paskuda, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
awangarda wrote:asiulka nic z Twojego zdjecia nie moge otworzyc wrzuc na fotosik i przy zapisywaniu zdjęcia, zaznacz opcje fora nternetowe. i skopiuj cały link. on automatycznie wejdzie jako zdjecie
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Witam Sysia1290 i jercia wśród sierpniówek
Awangarda, Asiulka piękne foteczki Ja też ten sam etap co Wy
Mój lekarz juz jutro mi daje skierowanie na wszystkie badania: morfologie, hiv, hpv i inne. Nie za wcześnie trochę?
Chodzę do niego prywatnie, ale powiedział, że wypisze mi je na fundusz w szpitalu, miły gest z jego stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 17:42
Cherry_Blossom, Asiulka83 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."