Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestka lekarze zazwyczaj zapisują progesteron gdy organizm sygnalizuje, że coś się dzieje- jakieś plamienia, krwawienia itp. Pierwszy trop jaki podejmują to zapewnienie odpowiedniej ilości progesteronu. Jest też kwestia dziewczyn po in vitro (jak ja)- tu standardowo przez parę miesięcy przyjmuje się końskie dawki progesteronu.
-
Ja całe szczęście nic nie musze brać
Kiedyś brałam dupka na wyregulowanie cyklu to tragicznie się czulam, wiecznie mdłości, zawroty głowy, słabo i jeszcze tak napuchłam że dotknąć się nie mogłam bo mnie skóra bolała
Ja dzisiaj nawet obiadu nie mammęża nie ma a ja z przyjaciółką chyba wszystkie galerie zwiedziłysmy xd
-
Ja mam prawdopodobnie niedomoge lutealną. A przy poprzedniej ciąży każde odstawienie lutki wiązało się a to z plamieniami a to ze skurczami i w końcu lekarka kazała brać do końca. Teraz nawet nie będziemy kombinować i nie przerywamy.
-
Ja też ze wzgledu na bole i plamienie buore 3x1 dupka ale powiem wam ze od tygodnia mam bole miesiaczkowe bardzo czesto i mega sie martwie. Pytalam juz czy ktoras z Was miala ale nikt nie odpowiedzial wiec pewnie zadna. Jutro mam wizyte ale strasznie sie niepokoje
-
czekającanacud wrote:Ja też ze wzgledu na bole i plamienie buore 3x1 dupka ale powiem wam ze od tygodnia mam bole miesiaczkowe bardzo czesto i mega sie martwie. Pytalam juz czy ktoras z Was miala ale nikt nie odpowiedzial wiec pewnie zadna. Jutro mam wizyte ale strasznie sie niepokoje