Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No te bole co kichne albo sie zle przekrece to mam caly czas tez masakryczne sa ale to wiazadla macicy i o to sie nie martwie a te drugie bole to typowo jak na @. Oj pamietam jak czekalam w ogole na zarodek bo pecherzyk byl pusty potem na serce a potem na prenatalne a teraz na plec ruchy dziecka i na polowkowe;)
-
czekajacanacud ja wlasnie tez od wczoraj mam takie "miesiaczkowe pobolewanie", mam nadzieje, ze to wlasnie przez rosnaca macice. Wizyta dopiero w przyszly poniedzialek, wiec zaczynam sie stresowac i mysle czy by jutro do doktora nie zadzwonic zeby mnie uspokoil....Cudzie trwaj...
-
Andzia1985 wrote:czekajacanacud ja wlasnie tez od wczoraj mam takie "miesiaczkowe pobolewanie", mam nadzieje, ze to wlasnie przez rosnaca macice. Wizyta dopiero w przyszly poniedzialek, wiec zaczynam sie stresowac i mysle czy by jutro do doktora nie zadzwonic zeby mnie uspokoil....
ja mam takie bóle juz jakiś czas. Lekarz mi powiedział, żeby się nie martwić nawet jak się powtarzają kilka razy dziennie. Dopiero przy kilku na godzinę przez jakiś czas można zacząć myśleć o wizycie u lekarza.
Ale wiadomo, lepiej zadzwonić i się uspokoić -
Mnie brzuch pobolewa ale czuję bardziej rozciąganie i kłucie niż skurcze miesiączkowe.
Poza tym byłam dzisiaj na zakupach i zaopatrzyłam się w 3 nowe staniki rozmiar 85D, kurczę w życiu nie pomyślałabym, że dobiję do takiego rozmiaru20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:Ja też ze wzgledu na bole i plamienie buore 3x1 dupka ale powiem wam ze od tygodnia mam bole miesiaczkowe bardzo czesto i mega sie martwie. Pytalam juz czy ktoras z Was miala ale nikt nie odpowiedzial wiec pewnie zadna. Jutro mam wizyte ale strasznie sie niepokoje
Ja najmocniejsze bóle miałam między 10, a 11tc a w zeszłym tygodniu czułam jakby mnie ktoś szczypał po pachwinach, śmieszne uczucie nie ból a takie wkuwanie się malutkich szpileczek.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze dzisiaj -
Cześć dziewczyny
witam z domku w Irlandii
Chciałam wczoraj się odezwać ale zasnęłam po 18 i wstałam dopiero dziś o 6 ranozmęczenie po podróży i urlopie w Polsce wyszło pełną gębą
Kurcze i obudziłam się na brzuchu...
Cherry też zmieniłam witaminki... gin na prenatalnych kazała brać mama dha premiumale póki co udało mi się dostać tylko mama dha bez premium są tyci słabsze ale nie jest źle
później kupie te premium plus
Czy jest ktoś chętny skrócić mi ostatni tydzień? mam nadzieję, że u każdej wszystko w porządkusisi lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Witajcie dziewczyny
Sylwia zaciskam bardzo mocno, jesteś dzielna kobieto, podziwiam Cię :*
Mnie też przy kichaniu/kaszlu łapią czasem takie bóle. Na ostatniej wizycie 1 lutego gin mi powiedział żebym już odstawiła duphaston, ja wykupiłam akurat dwa kolejne opakowania, to mówił, żebym wzięła do niedzieli po 1 tabletce, brałam po 2, że teraz już łożysko przejmuje swoje funkcje.
Gaduaaa fajnie, że spokojnie wróciłaś do domku.
Rosolina rozumiem Twoje zdenerwowanie, ja też trochę mam stresa przed środą, prenatalnymi...Gaduaaa, ss25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wrażenie że tylko ja tak rzadko chodzę na wizyty. Do mojej jeszcze 18 dni! ...
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
SS czekamy na wieści!
Ja mojego bombla czuje już całkiem wyraźnie rano i wieczorem jak leże w łóżku. Czyli jednak to możliwe wyczuć pierwsze ruchy w 12 tygosldniu. SzokWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 09:02
sisi, ss25 lubią tę wiadomość
-
BrumBrum wrote:Ja mam wrażenie że tylko ja tak rzadko chodzę na wizyty. Do mojej jeszcze 18 dni! ...
SS czekamy na wieści!
Ja mojego bombla czuje już całkiem wyraźnie rano i wieczorem jak leże w łóżku. Czyli jednak to możliwe wyczuć pierwsze ruchy w 12 tygosldniu. Szokale sobie właśnie pomyślałam że troszkę wcześnie
ale kto wie?
BrumBrum, sisi lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś