Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No bo niestety jak się wda zakazenie to niebezpieczne dla dziecka.
U mnie też wizyty co 4 tygodnie
Mój Synuś też od soboty na antybiotyku. Bidulek ma kaszel taki ze wymiotuje. Ja to się tylko boję żeby nie skończyło się na jakims zapaleniu oskrzeli czy płuc. -
Dzień dobry! Gaduuaa, dobrze, że bezpiecznie wróciłaś.
Powodzenia wszystkim na wizytach, na pewno będzie dobrze
Mam coraz głupsze sny. Tym razem śniło mi się, że zaprzyjaźniłam się z moim ginekologiem, dzięki któremu poznałam Roberta Lewandowskiego. Oczywiście dość szybko zostałam jego żoną i jeździłam na gale sportoweGaduaaa, Tova33, lenka.m, Kfoka, sisi, Papierówka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Sylwia trzymam mocno kciuki za was jesteś silną kobietą i tak trzymaj wszystko bedzie dobrze.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków, moja Zuza w końcu poszła do żłoba, w styczniu była aż 10 dni a ponad 700 zł musiałam zapłacić aż mi się coś robiło.
Samsaramsa ja ogólnie przed ciążą wyleczyłam zęby, ale jak już byłam w ciąży to usuwała ma kamień i przez to posypała się ósemka, mogłam czekać na NFZ zeby mi zrobiła tymczasowo bo jest do usunięcia ale termin to 2 miesiące wiec stwierdziłam że to za długo, poszła prywatnie zrobiła mi plombe, która po 2-3 tygodniach część się wykruszyła, poszłam znowu i teraz wstawiła mi jakąś mocniejszą ale za każda musiałam niestety płacić.
ss25 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:O kurcze kasiula, to nie odliczaja Wam?
odliczają tylko za jedzenie. Ogólnie jest tak że jak dziecko jest w żłobku to mają dofinansowanie z Urzędu Miasta a jak nie ma to dofinansowanie nie przysługuje czy coś takiego, ale jeszcze luty i bedzie siedziała ze mną w domu do wrzesnia a potem przedszkole mam nadzieje państwowe -
No niestety te choroby są paskudne... Ja to już nie wiem co temu mojemu młodemu dawać na ten kaszel ;( Cioteczka mi mówiła o balsamie kapucyńskim, że to pomaga... Niby na spirycie ale kilka kropel już sama nie wiem , ahhh
-
Sylwia kochana współczuję Ci tego stresu, zaciskam jeszcze mocniej, żeby wszystko szczęśliwie się skończyło i żeby malutka wyszła z tego cało i zdrowo!!!
ss25 lubi tę wiadomość
-
Ss nawet nie poinformowali Cię czy obrzęk się utrzymuje/zmniejsza/zwiększa? Całkowite przeciwieństwo Twojego wspaniałego lekarza. Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło
I dzień dobry sierpnióweczki. Jeszcze 9 dni do wizytyU mnie też max raz w miesiącu wizyta i tak się zastanawiam, bo następna już będzie połówkowa. 15 lutego mam teraz wizytę, to następna najpóźniej 15 marca, a to u mnie 19+6. Nie za wcześnie na połówkowe?
ss25 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Sylwia jak się trzymasz?
Wszystko musi być dobrze, mała jest dzielna i silna, dacie radę!
Another, jak zobaczyłam, pomyślałam o Tobie: http://www.magicznykuferek.pl/produkty/24-sowa.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 11:29
Another, ss25 lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Sylwia więc dalej trzymam kciuki! Za malutką i za Was-rodziców!
Poprzednie połówkowe miałam 20+5 ale można robić chyba już od 18+0.
Moja wizyta w środę a później też dopiero w marcu. Chociaż może trochę wcześniej bo będę musiała przejść na l4. Macierzyński już się kończy...
ss25 lubi tę wiadomość
-
Sylwia kochana trzymam za was kciuki, kurde jakie to życie jest niesprawiedliwe
Dziewczyny wizytujące życzę wam samych dobrych wieści.
Gaduaa witaj z powrotemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 12:03
Cherry_Blossom, Papierówka, ss25, Gaduaaa lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
My juz po
ewidentnie bedzie chlopak
mamy juz 8.06 cm Machal do mamusi
All4love, Lexi150, llallka, Another, sisi, Epka, BrumBrum, odrobinacheci, ss25, Amelia25 lubią tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
All4love wrote:Sylwia jak się trzymasz?
Wszystko musi być dobrze, mała jest dzielna i silna, dacie radę!
Another, jak zobaczyłam, pomyślałam o Tobie: http://www.magicznykuferek.pl/produkty/24-sowa.htmlNormalnie za poduszkę nie dałabym 30 zł, a wystarczy, że jest w kształcie sowy i już zastanawiam się nad kupnem
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."