Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No bo niestety jak się wda zakazenie to niebezpieczne dla dziecka.
U mnie też wizyty co 4 tygodnie
Mój Synuś też od soboty na antybiotyku. Bidulek ma kaszel taki ze wymiotuje. Ja to się tylko boję żeby nie skończyło się na jakims zapaleniu oskrzeli czy płuc. -
Dzień dobry! Gaduuaa, dobrze, że bezpiecznie wróciłaś.
Powodzenia wszystkim na wizytach, na pewno będzie dobrze
Mam coraz głupsze sny. Tym razem śniło mi się, że zaprzyjaźniłam się z moim ginekologiem, dzięki któremu poznałam Roberta Lewandowskiego. Oczywiście dość szybko zostałam jego żoną i jeździłam na gale sportowe
Gaduaaa, Tova33, lenka.m, Kfoka, sisi, Papierówka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.08.2017
-
Sylwia trzymam mocno kciuki za was jesteś silną kobietą i tak trzymaj wszystko bedzie dobrze.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków, moja Zuza w końcu poszła do żłoba, w styczniu była aż 10 dni a ponad 700 zł musiałam zapłacić aż mi się coś robiło.
Samsaramsa ja ogólnie przed ciążą wyleczyłam zęby, ale jak już byłam w ciąży to usuwała ma kamień i przez to posypała się ósemka, mogłam czekać na NFZ zeby mi zrobiła tymczasowo bo jest do usunięcia ale termin to 2 miesiące wiec stwierdziłam że to za długo, poszła prywatnie zrobiła mi plombe, która po 2-3 tygodniach część się wykruszyła, poszłam znowu i teraz wstawiła mi jakąś mocniejszą ale za każda musiałam niestety płacić.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:O kurcze kasiula, to nie odliczaja Wam?
odliczają tylko za jedzenie. Ogólnie jest tak że jak dziecko jest w żłobku to mają dofinansowanie z Urzędu Miasta a jak nie ma to dofinansowanie nie przysługuje czy coś takiego, ale jeszcze luty i bedzie siedziała ze mną w domu do wrzesnia a potem przedszkole mam nadzieje państwowe -
No niestety te choroby są paskudne... Ja to już nie wiem co temu mojemu młodemu dawać na ten kaszel ;( Cioteczka mi mówiła o balsamie kapucyńskim, że to pomaga... Niby na spirycie ale kilka kropel już sama nie wiem , ahhh
-
Sylwia kochana współczuję Ci tego stresu, zaciskam jeszcze mocniej, żeby wszystko szczęśliwie się skończyło i żeby malutka wyszła z tego cało i zdrowo!!!
-
Ss nawet nie poinformowali Cię czy obrzęk się utrzymuje/zmniejsza/zwiększa? Całkowite przeciwieństwo Twojego wspaniałego lekarza. Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło

I dzień dobry sierpnióweczki. Jeszcze 9 dni do wizyty
U mnie też max raz w miesiącu wizyta i tak się zastanawiam, bo następna już będzie połówkowa. 15 lutego mam teraz wizytę, to następna najpóźniej 15 marca, a to u mnie 19+6. Nie za wcześnie na połówkowe?
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
Sylwia jak się trzymasz?
Wszystko musi być dobrze, mała jest dzielna i silna, dacie radę!
Another, jak zobaczyłam, pomyślałam o Tobie: http://www.magicznykuferek.pl/produkty/24-sowa.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 11:29
Another, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.08.2017
-
Sylwia więc dalej trzymam kciuki! Za malutką i za Was-rodziców!
Poprzednie połówkowe miałam 20+5 ale można robić chyba już od 18+0.
Moja wizyta w środę a później też dopiero w marcu. Chociaż może trochę wcześniej bo będę musiała przejść na l4. Macierzyński już się kończy...
-
Sylwia kochana trzymam za was kciuki, kurde jakie to życie jest niesprawiedliwe

Dziewczyny wizytujące życzę wam samych dobrych wieści.
Gaduaa witaj z powrotem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 12:03
Cherry_Blossom, Papierówka, nick nieaktualny, Gaduaaa lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
My juz po
ewidentnie bedzie chlopak
mamy juz 8.06 cm Machal do mamusi
All4love, Lexi150, llallka, Another, sisi, Epka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

19.12. jest
, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540 

-
Cudo! Uwielbiam takie rzeczyAll4love wrote:Sylwia jak się trzymasz?
Wszystko musi być dobrze, mała jest dzielna i silna, dacie radę!
Another, jak zobaczyłam, pomyślałam o Tobie: http://www.magicznykuferek.pl/produkty/24-sowa.html
Normalnie za poduszkę nie dałabym 30 zł, a wystarczy, że jest w kształcie sowy i już zastanawiam się nad kupnem
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."