Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie odebrałam wyniki PAPPA. Ryzyko wszystkich trzech trisomii poniżej 20000.
Cherry_Blossom, Asiulka83, Lovi89, K_A_M_A, Epka, ss25, sisi, Kfoka, Karola555, Amelia25, Gaduaaa, Kira_ lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane
Jestem aktualnie za granicą i nie mam czasu pisać, ale czytam was na bieżąco
Sylwia i papierówka, dużo zdrówka dla was i waszych maluszków, na pewno wszystko się ułoży !
Każdej z was gratuluję udanych wizyt
Do mnie lekarz dzwonił dzisiaj z wynikiem nifty. Będzie zdrowy jak ryba chłopK_A_M_A, Cherry_Blossom, BrumBrum, All4love, ss25, llallka, Lexi150, Another, sisi, Asiulka83, Kira_, santoocha, Amelia25 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
ss25 wrote:Najmłodsza gratulacje! Sama czekam na wyniki nifty także bardzo sie cieszę ze wszystko dobrze wyszło!
Dziękuję :*
Ja miałam wynik po 7 dniach, mimo że na stronie jest napisane, że trzeba czekać 9 .. więc serio się streszczają
Zaciskam za was mocno kciuki kochana :*
ss25 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Dziewczyny macie śliczne brzuszki
Ale coś chyba w tych mięśniach brzucha jest, bo jak widziałam w necie zdjęcia dziewczyn w ciąży, które dużo ćwiczą na co dzień i mają wyrobione mięśnie, to ich brzuszki są malusieńkie, niemal niewidoczne np. w 25 tygodniu, a z dzieckiem wszystko ok. -
pestka1 wrote:Dziewczyny macie śliczne brzuszki
Ale coś chyba w tych mięśniach brzucha jest, bo jak widziałam w necie zdjęcia dziewczyn w ciąży, które dużo ćwiczą na co dzień i mają wyrobione mięśnie, to ich brzuszki są malusieńkie, niemal niewidoczne np. w 25 tygodniu, a z dzieckiem wszystko ok.
Tak jak w tym filmiku, widać, że kobieta wysportowana i do 17. tygodnia w sumie nie ma brzuszka
https://www.youtube.com/watch?v=Mgdc_6XCy3Y
Poza tym... patrząc na nią, prawie nic nie przytyłaI nie ma rozstępów szczęściara!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 16:48
sisi lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
U mnie tak nie będzie
Zawsze byłam szczupła bez większych wysiłków i pewnie trochę przez to wszelkiego rodzaju sporty omijałam szerokim łukiem. Choć nie powiem- chciałabym aby moja ciąża tak przebiegła jak u niej- zwłaszcza, że po niewiele pozostało..
-
All4love wrote:Tak jak w tym filmiku, widać, że kobieta wysportowana i do 17. tygodnia w sumie nie ma brzuszka
https://www.youtube.com/watch?v=Mgdc_6XCy3Y
Poza tym... patrząc na nią, prawie nic nie przytyłaI nie ma rozstępów szczęściara!
Obejrzałam ten filmik i co chwilę się zastanawiałam kiedy ten brzuch jej wyskoczy hehe,a po porodzie prawie nic jej nie zostało