Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc brzuszki!
Powodzenia na wizytach i czekamy na dobre wieści. Choroby w przedszkolu to temat rzeka, rodzice jeszcze przyprowadzają dzieci z zielonym gilem do pasa mówiąc ze katar alergicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 12:13
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Lexi powodzenia na wizycie!
Ja od dobrych 3 tygodni chodzę tylko w legginsach albo jeansach ciążowych, a na plusie 2 kg.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc0d123949f8.jpg
Ale nie mogę się nacieszyć tym brzuszkiemLexi150, llallka, BrumBrum, ss25, Karola555, Asiulka83, Lovi89, Luca, Another, Amelia25, Gaduaaa, Kira_, neme lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
BrumBrum wrote:Czekajacnacud jajeczka dopiero schodza po porodzie z tego co wiem. Na USG na pewno na tym etapie worek mosznowy nie jest widoczny. Podobnie wargi sromowe. Widać łechtaczke albo siuroka
Ja już chodze tylko w ciążowych. Jestem ciągle na minusie ale powoli nadrabiam
No to mnie zasmuciłaś bo ja widziałam tylko jajeczkadzidzia wielkością ma 15t0d. Siurka nie widziałam
-
nick nieaktualny
-
Mi to już obojętne. Oswoilam się z myślą ,że może być syn. Co prawda imienia nadal nie mam ,ale kiedyś coś się wymyśli
Mój brzuch popołudniami osiąga takie rozmiary,że szok. Mam też duże zaparcia i wzdęcia więc wieczorem same wiecie jak jest
Muszę kupić nowe baterie do wagi bo dziś mi pokazała 62.5 później 64.7 i na koniec 53synuś
Dwa aniołki * -
Kochane, na razie nie znam przyczyn. Piję od wczoraj litry wody a prawie ich nie ma i tyle. Maleństwo zdrowe ale długo tak nie pociągnie w takich warunkach. Nic więcej na razie nie wiem.
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Ale to nie o to chodzi co bym wolała tylko że byłam przekonana święcie że to jajeczka hihi tak słodko to wyglądało:) ale mąż już bardzo się ucieszył jak lekarz powiedział że najprawdopodobniej chłopczyk :)a ja szalona matka od razu poleciałam słuchajcie do smyka kupiłam pięciopak body za 29 zł i 3pak pajacyków za 39 zł
a teraz jak mówicie że jajeczek to nic nie widać to myślę że może zrobiłam głupotę
BrumBrum, ss25, Kira_ lubią tę wiadomość
-
Papierówka wrote:Kochane, na razie nie znam przyczyn. Piję od wczoraj litry wody a prawie ich nie ma i tyle. Maleństwo zdrowe ale długo tak nie pociągnie w takich warunkach. Nic więcej na razie nie wiem.
-
Papierówka trzymaj się kochana. Wierzę, że Ci ciężko tym bardziej, że żyjesz w takiej nie świadomości. Może rzeczywiście skonsultuj z innym lekarzem.
Sylwia ślicznościss25 lubi tę wiadomość
-
Jaki brzuchal! Też tak chcę... u mnie coś się wybrzusza na dole, ale tak delikatnie.
Nie mogę co prawda włożyć starych dżinsów, ale tak na oko, to nic jeszcze nie widać...
Papierówka trzymaj sie, muszą coś wymyślić... i najlepiej poradź się kogoś jeszcze, jak tak mało udzielają informacjisisi lubi tę wiadomość