Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
awangarda mam podobne objawy i gdyby nie to, że jestem sama z córką to bym już jechała do lekarza
gratuluję zdrowego synka
Papierówka napewno wszystko będzie dobrze!!!! Trzymaj się dzielnie i dawaj znać co u Was, dużo zdrowia:*
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
ss25 wrote:A co do mojego tsh - muszę go powtórzyć. Mam okropny tydzien, nerwy, bezsenność, omdlenia, brak apetytu, niskie ciśnienie itd itd. Pamietam jak ponad rok temu tsh wyszło mi ok 4, udałam sie do endokrynologa i wlasnie sie pytał czy przed badaniem byłam zdenerwowana, pracowałam wieczorem, zmieniłam dietę ponieważ to często wpływa na wynik. Powtórzyłam tsh i faktycznie miałam pózniej niecałe 2 a czas miedzy badaniem to tydzien, wiec muszę go powtórzyć i dopiero wtedy bedziemy działać jakFabian
Cyprian
Tymuś
-
Agroszek wrote:Hej, powiedzcie mi dokładnie do którego dnia można robić badania prenatalne? Bo lekarz umówił mnie na 28 lutego a z moich obliczeń wynika, że to już będzie rozpoczęty 14 tydzień, czy to nie za późno?
Wydaje mi sie, ze moze byc za późno, bo ja jestem gdzies rydzien we wcześniejszej ciazy i miałam miec 24 lutego ale w koncu powiedziała, ze lepiej na wszelki wypadek wcześniej i ja mam 20. -
Agroszek wrote:Hej, powiedzcie mi dokładnie do którego dnia można robić badania prenatalne? Bo lekarz umówił mnie na 28 lutego a z moich obliczeń wynika, że to już będzie rozpoczęty 14 tydzień, czy to nie za późno?Fabian
Cyprian
Tymuś