Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Basha wrote:Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt i zakupów
Czy was też denerwuje, że jak się wchodzi do takiego smyka to jest osobna półka dla dziewczynek i wszystko jest różowe i osobna dla chłopców i tam albo niebieskie, albo zwierzątka.
no ale pewnie mnie to poirytuje...FabianCyprian
Tymuś
-
A są osobne półki? Bo ja tego nawet nie dostrzegam
Gadua spróbuj późniejmoże Ci uciekł gdzieś zupełnie na bok? Dzieci teraz mają dużo miejsca i pływają
a jak się dupskiem odwróci i głęboko schowa za Twoim tętnem to tak może być.
Możesz się obrócić na bok i pokaszlec trochę,wtedy dziedzic też się obracasynuś
Dwa aniołki * -
awangarda wrote:A są osobne półki? Bo ja tego nawet nie dostrzegam
Gadua spróbuj późniejmoże Ci uciekł gdzieś zupełnie na bok? Dzieci teraz mają dużo miejsca i pływają
a jak się dupskiem odwróci i głęboko schowa za Twoim tętnem to tak może być.
Możesz się obrócić na bok i pokaszlec trochę,wtedy dziedzic też się obracaFabianCyprian
Tymuś
-
Oj Dziewczyny rozłożyło mnie kompletnie
Paskudny wirus. Ledwo oddycham dlatego krople poszły w ruch. Najgorzej że jest gorączka. Zbijam paracetamolem ale boje się o dzidziucha. Niech to szybko mija.
Kfoka, Papierowka co u Was?
Awangarda, Cherry jak dziś samopoczucie? -
Awangarda aż dziwne mi się to wydaje, bo mamy ten sam dzień, a u mnie dzisiaj także zaczęły się takie dziwne napinania. Czuję je na dole brzucha, ledwo nad spojeniem łonowym, ale w środku. Dodatkowo mam wrażenie jakby coś mi uciskało na szyjkę. To są jakieś skurcze? Wydaje mi się, że mam jakieś zapalenie tam w środku (czuję dodatkowo inny zapach) i teraz nie wiem, czy czekać do wizyty do środy, czy jutro walić na izbę
W sumie do środy nie tak daleko. Jak się nie nasili to chyba poczekam.
Co za czas, że wszystkich nagle coś. A jeszcze rano dziękowałam Bogu, że mnie nic nie boli..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Cześć Dziewczyny! Ja odzywam się po dłuższej przerwie... byłam trochę nie do życia, bo dorwało mnie paskudne przeziębienie. Dostałam nawet antybiotyk, ale nie wykupiłam... ale nie zdawałam sobie sprawy jak to ciężko jednak jest się bez lekarstw wykurować...na herbate z sokiem malinowym to juz patrzec nie moge:/
Mielismy tez w miedzyczasie usg genetyczne, wszystko ok. Teraz czekamy na wyniki pappy, ale nie zamierzam sie jakos stresowac. Ufam, że będzie dobrze:)
Dzidziuś większy o 5 dni niż z OM. Zdziwiło mnie to trochę, no ale ;-)TErmin porodu z usg na 12 sierpnia - cieszę się,że trochę wcześniej, podobno ta data z tego usg jest najbardziej wiarygordna
Awangarda- odpoczywaj i oszczędzaj się ile możesz!Lexi150, sisi lubią tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Oj Dziewczyny rozłożyło mnie kompletnie
Paskudny wirus. Ledwo oddycham dlatego krople poszły w ruch. Najgorzej że jest gorączka. Zbijam paracetamolem ale boje się o dzidziucha. Niech to szybko mija.
Kfoka, Papierowka co u Was?
Awangarda, Cherry jak dziś samopoczucie?FabianCyprian
Tymuś
-
Dobry wieczór dziewczyny
u mnie bez zmian, w poniedziałek będę miała usg. Leżę plackiem i krwawienie ustępuje. Jest poprawa a co do poziomu wód to w poniedziałek Wam powiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 21:32
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Another wrote:A ten wymaz to się nie robi u ginekologa?
Sama mam to zrobić?
Jak?
to jest taka wymazowka jak patyczek do ucha
wkładasz delikatnie i miziasz tylko żadnych irygacji pochwy przed,al chyba żadna nie robi
ważne żeby nie przy samym ujściu tylko ze ścianek pochwy.
synuś
Dwa aniołki * -
BrumBrum wrote:Sisi jak się Tobie mieszka w Birmingham?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
All4love super wiadomości
Papierówka cały czas trzyam kciuki za was &&&
Dziewczyny chciałam wam się pożalić, że wyszły mi 4 rozstępy na piersiach, po dwa na każdej i są w tym samym miejscu. Myslałam, że to może wgniotki od nowego stanika ale od 3 dni nie schodzi więc jednak rozstępybuu
All4love lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Sisi, ja mam jednego obrzydliwca na biodrze. Jeszcze brzuch mi nie wyrósł, a już się paskudztwo pojawiło.
Smarujesz się czymś? Ja bio olejkiem no i kupa. Trzeba w coś lepszego zainwestować
Avangarda, czyli lekarka podejrzewa, że przez bakterię może cię boleć brzuch? A ciebie przypadkiem nie boli od samego początku? Może tak musisz mieć? Leż na lewym boku i pij dużo ciepłych napojów, mi pomaga, a też mam często bóle