Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do ubranek, to ja ostatnio sie zdziwiłam w Tesco na dziale z ubrankami, bo oczywiście wszystko było niebieskie i różowe i białych kilka bodziakow. Byjy takie unisex na przecenie zestaw za 11zl nawet mi sie podobały ale jakie było moje zdziwienie jak na metce zobaczyłam rozmiar 44! Wiedziałam, ze sa takie na 50, ale 44 to pewnie dla wcześniaków. Mój syn urodził sie przed terminem i był mały bo 50cm i większość rzeczy była za duża na poczatku, no ale 44? W sumie nic nie kupiłam, czekam na moment az nie zobaczę siusiaka
na prenatalnych powinni cos powiedziec nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 08:48
-
nick nieaktualnyPestko raczej nie. Może bedziesz wiedziała, że CHYBA chłopiec/dziewczynka. Ale to zazwyczaj za wczesnie by było wiadomo na 100%
Ja wiem, że chyba chłopiec czyli wiem że dalej nie wiem
Co do ubranek to faktycznie tak jest. Ja głównie kupowałam dla synka białe i szare ciuszki, troszkę błekitu więc czy chłopak czy dziewczynka na pierwsze miesiące ubranka mamA kupowałam głównie w FF w tesco i w HM. Tam coś się da znaleźć unisex ale teraz po wyprzedażach FF puste...
Ja mam cały czas taki jakby ucisk na szyjke. No ale tobza pewne od ciągłego dźwigania. No nic jakoś dam rade. -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie
Moje bóle nieszczęsne niestety są. Zastanawiam się jednak nad tymi jelitami. Bo macica macica ,ale kłucie i te bóle to mogą być jelita. Zwłaszcza,że mam ogromny problem z dwojeczka
Mi już drugi raz stwierdzili obecność siusiaka i cieszę się bardzo na synka ,ale jakoś nie do końca ufammoże 14 marca na prenatalnych uwierzę jak się pokaże
synuś
Dwa aniołki * -
Witam wszystkie
Moje bóle nieszczęsne niestety są. Zastanawiam się jednak nad tymi jelitami. Bo macica macica ,ale kłucie i te bóle to mogą być jelita. Zwłaszcza,że mam ogromny problem z dwojeczka
Mi już drugi raz stwierdzili obecność siusiaka i cieszę się bardzo na synka ,ale jakoś nie do końca ufammoże 14 marca na prenatalnych uwierzę jak się pokaże
synuś
Dwa aniołki * -
Rowniez Witam
Pestka, jakie lenistwo, ja juz o 7.20 w pociagu bylam, z pracy nadajeTakze korzystajcie z niedzielnego lenistwa ile mozecie
Awangarda to moze byc faktycznie od jelit, nie stresuj sie na zapas, u dzidzia napewno wszystko okej.
Labamba, super ze u Ciebie wszystko okej z dzidzusiem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 10:22
-
Awangarda też miałam takie bóle i faktycznie przy problemach z wyróżnieniem nasilaly się bardzo. Ale ostatnie kilka dni już opuściły. Jak wszystkie objawy poza nadmierna ilością śluzu i już wariuje. Byle do jutra wytrzymać do wizyty!Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
A chorob to ja tez mam juz dosc, mam wrazenie ze ciagle sie za mna ciagnie przeziebienie, tez ju znie moge patrzec na herbate z malinami i miodem... Byle do wiosny! U mnei w przyszlym tygodniu zapowiadaja nawet 14 stopni w dzien wiec juz prawie jak wiosna
sisi lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam!
Strasznie się nie wyspałam. Ciągle się budziłam do łazienki, a jak wstałam o 4:30 to do 7. nie mogłam zasnąć... Więc co zrobiłam? Włączyłam sobie dokument o yeti w Rosji, żeby się znudzić i zasnąć, ale wyszło na odwrót, bo się wciągnęłamEh.
Pestka, może na prenatalnych będzie już jakieś podejrzenieJak chłopczyk to może szybko się pochwali tym co ma
Anielle, u mnie podobnie, za parę dni po 10-14 stopni. Chyba żegnamy się z zimą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 10:44
20.08.2017 -
Awangarda, pij dużo wody w takim razie i jedz dużo błonnika. Mi pomaga jedzenie kaszy, jabłek i kiwi i picie kawy inki. No i koniec ze smażonym niestety. Serio, jak trzymasz dietę, to ten brzuch się inaczej zachowuje. Wiosna mówicie? U mnie za oknem ponuro i szaro.
Pestka jak 11 tydzień, to może być jeszcze za wcześnie, ale może?a co byś wolała? Dziewczynkę?
Uli nie stresuj się, w 12 tyg jest już trochę lepiej, większość objawów ustępuje, ale nie martw się, pewnie zaraz do ciebie wrócąBędzie dobrze i trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Widziałyście, że w październikowych mamach jest laska w ciąży z trojaczkami? I to naturalny cykl. Ale jazda
Dzisiaj mnie już lekko ćmi ta szyjka, czy jajniki, czy co to mnie tam boli. Wysłałam starego do apteki bo od 5 dni nie jem B12 więc od razu kupi mi magnez. Pojem trochę i wytrzymam do środy do wizyty jeśli bóle się nie nasilą.
Spokojnej niedzieli!sisi lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hejooo
ja sobie rano puściłam pawia... a potem zjadłam ogromne śniadanie i wzięłam się za faworki..
Awangarda mi pomagało wypicie na czczo szklanki ciepłej wody z cytrynąi oczywiście w ciągu dnia dużo wody trzeba pić
w Irla mamy mroźno a niby wg kalendarza już wiosnamiejmy nadzieję, że to ostatnie podrygi zimy
też myślała że objawy ustąpiły ale niestety dziś się przywitałam z toaletąFabianCyprian
Tymuś