Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Papierówka wrote:Hej. Małowodzie bez zmian, dalej litr kroplówki i dwa litry pić i kontrola w piątek. Ne komentuję tego, bo można się domyśleć jak się czuję. Długo tak nie może to trwać bo dziecko musi mieć wodę. W tym momencie jest scisniete ze nawet nie może zmienić pozycji.
bardzo dużo siły Ci życzę.. trzymaj się tam mocnoFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyPapierówka a uzupełnienie wód wchodzi w gre? Trzymam mocno mocno kciuki!
SS bo wg mojego gina płeć dziecka nie ma zupełnie znaczenia póki jej nie poznamy. W sensie, że można sobie myśleć wolę to czy to, ale potem jak się poznaje płeć i jest inna to okazuje się że jest idealnieZazwyczaj oczywiście.
-
Papierówka strasznie Ci współczuję... Mam ogromną nadzieję, że coś ruszy i wody najdą.
Mnie coś ostatnio dosyć często brzuch pobolewa i czuję takie jakby drętwienie w kroczu. Strasznie się stresuję. Muszę skonsultować to z moim lekarzem.Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
nick nieaktualnyss25
ulga na sercu że tak mała to przyjęła hehe
Moje dwie szwagierki bardzo chciały mieć parkę, jedna już miała chłopca więc bardzo chciała córeczkę...niestety drugi chłopak (oczywiscie już przetrawiłą i pogodziła się z sytuacją i malego kocha nad życie)
druga szwagierka chciała chłopca - druga córa..
lekarka powiedziała jednej..co Pani chce, jak plemnik z tego samego faceta
hehehe
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Człowiek się położy na drzemkę a tu tyle stron
Papierówka, trzymam bardzo mocno kciuki, dobrze, że jesteś w sspitalu pod kontrola... kochana trzymaj sie dzielnie!
LepszaJa ja niezmiennie polecam olej ze slodkich migdałów, najlepiej tloczony na zimno nierafinowany
olis gratuluje wizyty
Najmlodsza Tobie tez choc szkoda, ze tak to wyglądało... no ale to juz przeszlosc, wazne, ze wszysyko ok
Czesc Puldzia
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
LepszaJa wrote:
a jak szkoły rodzenia, coś już macie na oku jakie macie podejscie?
przy moim szpitalu jest bezpłatna szkoła rodzenia z dobrymi opiniami, także zdecydowałam, że tam będę chodzić. Najbliższy kurs rusza w tym miesiącu, więc jeszcze za szybkokolejny w kwietniu i na ten się już zapiszę
20.08.2017 -
All4love wrote:przy moim szpitalu jest bezpłatna szkoła rodzenia z dobrymi opiniami, także zdecydowałam, że tam będę chodzić. Najbliższy kurs rusza w tym miesiącu, więc jeszcze za szybko
kolejny w kwietniu i na ten się już zapiszę
Też idę na bezpłatną przy szpitalu, w którym będę rodzicAll4love lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Wizyta dopiero 23 lutego ale jak nic się nie zmieni to zadzwonię i przełożę wizytę. Wczoraj i dziś póki co jest dobrze, żadnych dolegliwości więc może to tylko wszystko się rozciągaMarysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
witam ..oj ale mam zaleglosci..Papirowka trzymaj sie ..bedzie dobrze..ja dzisiaj byłam u lekarza bo wszyscy mieszkancy w domu chorzy..masakra,obym ja nie załapała nic ..i stanełam sobie na wage, kurcze od poczatku ciazy 4kg mniej,ide nie w tym kierunku,zobaczymy co powie na wizycie ktora mam 21
-
Olis gratuluję wizyty
Powiadasz, że masz ruchliwego Adasia pod serduchem? Mój bąbel, o ile nie zmieni się mu płeć, też będzie Adaśkiem
Papierówka kurczę, myślałam, że dziś nastąpi jakiś przełom... Nadal wierzę, że to kwestia czasu i kibicuję Wam z całego serca. Ktoś już tu pytał, ale dołączę się do pytania czy nie ma możliwości uzupełnienia wód? Trzymaj się skarbie...olis87 lubi tę wiadomość
-
Witam! Ale prodokujecie, nie sposob zapamietac o czym byla mowa...
Papierowka trzymamy kciuki dalej bardzon bardzo mocno! Wierze ze jeszcze kilka dni porzadnego nawadnianie i bedzie lepiej. Sprobuj myslec pozytywnie chociaz wiem ze trudne.
A z innych tematow poruszanych to tylko te hemoroidy pieprzone mi utknely w pamieci bo to taki nieprzyjemny temat. Mi sie pojawily po porodzie i cos tam na to mialam, jakas masc, ale niezbyt skuteczne, z czasem przeszlo ale nawraca co jakis czas. Ale zauwazylam ze jak w pierwszym trymestrsze odstawilam kawe, slodycze (nic totalnie slodkiego nie jadlam bo mnie mdlilo) i jadlam sporo owocow i pilam duzo wody to jest spokoj i sie wogole nie odzywaja. Jednak dieta to bardzo duzo, chociaz napewno nie zawsze poskutkuje. Zapamietam o tej krioterapi bo najpozniej po drugim porodzie pewnie sie niestety przyda mi ta wiedza...
A czy wogole jest tutaj jakas dziewczyna ktora oldchoolowo nie chce znac plci przed porodem? Znacie wogole kogos takiego? Bo ja szczerze powiem ze chyba nie znam nikogo kto by sie zdecydowal na pozostawienie tego sekretu do porodu i sama sobie nie wyobrazam jak mozna miec tyle cierpliwosci
Lece sie brac za jakis obiad bo najwyzsza pora. Dzisiaj wolne za pracujacy weekendW mieszkaniu sajgon, ale tylko odkurzylam koty kurzu z podlogi, nic innego mi sie nie chce
Lovi89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny