Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfoka super wiadomosc!!! Oby juz tylko takie
A wracajac do tego brzucha to masakra jakas, mam nadzieje, ze w koncu to minie, bo nie wyobrazam sobie cala ciaze tak sie czuc. Do tego ja mam dodatkowo bolace wzdeciaKfoka lubi tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
O matulu jak Wy dacie rade tak skrobać?!
Ja jutro mam wolne, bo jade na badania.
Papierowka mam ogromna nadzieje i wierze, ze wszystko bedzie dobrze, musi byc!
Kfoka cieszę sie ogromnie, ze nie ma krwiaka i zaciskam kciuki za jutrzejsze badania.Kfoka lubi tę wiadomość
-
Kfoka wrote:Ufff. Krwiaka juz nie ma
Kamień z serca. Mogłabym dzis juz wyjść ale umowilam sie z moim lekarzem na prenatalne jutro w szpitalu, a ze dzis go nie ma na dyzurze więc jeszcze jedna noc na wygnaniu, ale teraz juz ze spokojem. Papierowka jestem z Tobą, trzymam mocno kciuki!
Cudowne wieściKfoka lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Kfoka fenomanalne wieści!
Kfoka lubi tę wiadomość
Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Kfoka super!
Papierowka dalej trzymam kciuki za Ciebie o Maleństwo.
A ja wczoraj byłam na pogotowiu bo ucho zaczęło boleć. Stwierdził że noc mi nie jest i kazal brać paracetamol
Kilka godzin później kiedy dosłownie wylam z bólu i dostalam skurczy pojechałam jeszcze raz. Na szczęście trafiłam na innego lekarza i okazało się że zapalenie ucha środkowego i zewnętrznego
Ale co się wycierpialam to moje. Dalej boli ale jakoś daje radę. Najważniejsze że antybiotyk już działa a skurcze sie uspokoiły.Kfoka lubi tę wiadomość
-
Lexi biedactwo... Życzę dużo zdrówka.
Ja niestety nadal cierpię- dziś dla odmiany ból głowy jeszcze sie nasiliłTak się zastanawiałam czy to może przez mróz i wysokie ciśnienie atmosferyczne, które sprawia, że moje jest jeszcze niższe niż zazwyczaj. To juz ponad tydzień jak ciągle mnie pobolewa z większym albo mniejszym natężeniem. Może któraś z Was też tak ma? Czy to takie zastępstwo zamiast mdłości?
-
Ehhh tak patrzę na te wszystkie kobiety tu w szpitalu, czytam Wasze przypadki i sobie myślę ile my sie musimy wycierpiec aby cieszyć się malenstwem. Jest tez kobieta, która ma zagrozoną ciążę juz dość zaawansowaną, a wychodzi co chwila na papierosa, no nóż mi się w kieszeni otwiera!
-
nick nieaktualny
-
BrumBrum ja od mojego lekarza na paracetamol mam zielone światło i jak bardzo boli to biorę, ale po pierwsze średnio pomaga (jak cos to na chwilę) a po drugie przecież nie będę ich łykac codziennie jak witamin ;/ Chyba jak będę u lekarza za tydzień to go pomęczę żeby mi jakoś ulżył...
-
nick nieaktualny