Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmlodsza, Kfoka, koniec z tymi wyglupiami! Mocno trzymam kciuki zeby wszystko sie tam w koncu wyciszylo i zebyscie sie mogly bez stresu cieszyc ciaza.
Ktore to mowily ze ten drugi trymestr bedzie spokojniejszy?
Gaduaaa duuuzo zdrowka! Moze faktycznie pora na jakies leki, to bedzie chyba mniejsze zlo w porownaniu do wykanczajacego chorobska.
Sisi, moze sie jeszcze znajdzie. Maz mojej kuzynki zgubil raz w sniegu przed domem i na wiosne jak sniegi stopnialy to sie znalazla! Powaznie. Wiec jeszcze sie moze znajdzie.
Neme, powodzenia na rodzinnym obiadku
Ja nie wiem skad wy znajdujecie sily i czas na gotowanie, pieczenie, jakies placuszki z ziemniakow. Mi sie nawet najprostszego obiadu nie chce robic...neme, Kfoka, sisi, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Ja to z nudow bym chyba predzej zaczela sprzatac niz gotowac
Nie lubie tego, codzienne gotowanie to jest dla mnie najgorsza z domowych prac. Sto razy bardziej wole juz zmywac, szorowac lazienke czy prasowac
Ale za to smacznie zjesc lubie - jak mi ktos ugotuje
Asia UK witaj!Tova33 lubi tę wiadomość
-
Anielle wrote:Ja to z nudow bym chyba predzej zaczela sprzatac niz gotowac
Nie lubie tego, codzienne gotowanie to jest dla mnie najgorsza z domowych prac. Sto razy bardziej wole juz zmywac, szorowac lazienke czy prasowac
Ale za to smacznie zjesc lubie - jak mi ktos ugotuje
Asia UK witaj!
U mnie odwrotnie, więc proponuję zamieszkać blisko siebie i się jakoś dogadamy
Asia, hej, myślę, że niedługo pojawisz się na naszej liście na 4. stronie20.08.2017 -
Obraczka się znalazła
Mąż ją wczoraj ściągnął jak mi brzuch smarował i musiała zsunąć się z łóżka i wpadła pod.
Anielle u mnie wygrywa obżarstwo, a przepis jest prosty więc poprostu ugotuję więcej ziemniaków do obiadu
Asia witaj!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Najmłodsza_staraczka wrote:Itkasia, zapomniałam napisać
poducha jest przecudowna
myślałam ze w nocy nie zda egzaminu , bo ja mam dużej problemy z zasypianiem i zawsze coś mi nie pasuje...a jednak, wtuliłam się w nia i spałam jak dziecko. Wygodnie i przodem do niej i tyłem. A ponadto bardzo odzciazyla mi plecy, bo po kilku dniach leżenia miałam dość.
Także z czystym sercem mogę polecić
Aaaa też muszę kupić
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hejka!
My tez dzis na łatwiznę poszliśmy i na obiad pizza ale z pizzerii. Byłam na uczelni, zaliczenie na 5seminarium tez zaliczone, praca zdana, teraz tylko obrona 4 marca. Okazało sie, ze jedna koleżanka z grupy tez w ciazy, ale chyba kiepsko znosi, bo jej nie było. Koleżanki w grupie powiedziały, ze zmieniły mi sie rysy twarzy i ze od razu widać, ze schudłam. Bluzkę miałam luźniejsza wiec nie przyszło im do głowy, ze jestem w ciazy
te ktore sie dowiedziały, obstawiają chłopca, bo niby ładnie wyglądam hehe
sisi, ss25 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dostałam zapalenia pęcherza:( mam w domu urofuraginum, ale na ulotce jest napisane, że w ciąży nie wolno brać... Macie jakieś sposoby na złagodzenie tego dziadostwa? Zastanawiam się czy mogę przeczekać z tym weekend i w poniedziałek iść do lekarza czy jechać do szpitala...
-
Na pęcherz na pewno sok z żurawiny tylko nie wiem czy w tym przypadku pomoże, moze inne dziewczyny cos podpowiedzą, bo ja nic nie przyjmowałam.
Sisi mój maz jakiś czas temu tez "zgubił" obrączkę. Przetrząsl cały dom, przeszukał wszystko łącznie z poszewkami na posciel i koszem na smieci, oczywiście obwinił mnie, ze pewnie wyrzuciłam z chusteczkami, bo leżała na stoliku nocnym. Ja oczywiście mówiłam, ze nic nie brałam, kazalam mu przeszukać ciuchy ale on uparcie twierdził, ze zostawił na stoliku. No i co sie okazało? Oczywiście miał ja w kieszeni spodni, zdjął jak poszedł grać w siatkę. A niby to ja o wszystkim zapominam...sisi lubi tę wiadomość
-
Basia. Ja miałam zapalenie pęcherza w 6 tyg i brałam furagine. Lepiej ją wziąć bo bardziej niebezpieczne dla dziecka są bakterie w moczu. Też czytałam ulotkę i sie przerazilam ale urolog mnie uspokoił że w 1 i 2 trym spokojnie można bo nie przenika do krwi dziecka czy coś się takiego... Lepiej weź jak lekarz zalecił. Oprócz tego sok zurawinowy polecam. Lez i dużo pij