Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosolina mi lekarka wytlumaczyla to tak ze owszem sperma zawiera prostaglandyny które mogą zmiekczac szyjke i przyspieszyć poród. Ale one działają tylko wtedy jak juz faktycznie szyjka jest gotowa na poród
Także jeżeli nie ma innych przeciwwskazań to seks zalecany.
Moj jak już ciaza byla donoszona dotknął mnie razi powiedział że wiecej nie da rady bo czuje jakby synowi krzywdę robil.
Cherry_Blossom, Rosolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzez dwa dni mnie macica bolała, dzis od rana mała skacze z lewej do prawej, z prawej do środka i tak w kółko, ale jeszcze nic nie czuje
Cherry_Blossom, Samsaramsa, Lexi150, Amelia25, Another, Andzia1985, llallka, basia_en, awangarda, Asiulka83, Epka, Kfoka, Tova33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnielle ooo a ja mimo, że miałam trudny poród SN i byłam nacinana to po porodzie (co prawda dość długo po wróciliśmy do życia miłosnego) wogóle nie czuje nacięcia i hmmmm doznania są 100x mocniejsze
Mam nadzieje, że ten poród tego nie zepsuje bo moje życie seksualne zdecydowanie zyskało
Niby położna na SR mówiła, że tak bywa ale jej jakoś nie wierzyłam.
-
nick nieaktualnyAwangarda juz sie nie wyprę
Ja dzis mam duuuzo energii, skocze na zakupy z małżonem bo nie mam juz w czym chodzić.
KTÓRA CHCIAŁA LEGGINSY Z HM SZARE?! Dzis moge kupic
A co do seksu, moja siostra po cesarce miała szlaban na 6 miesięcy i od razu dostała plastry zeby przez najbliższy rok nie zaszła w ciaze. A taka laska zaskarżyła szpital tam gdzie moja siostra rodziła ze niby źle zaszyli szwy po cesarce a pózniej wydało sie ze nie posłuchała lekarza i kochała sie z mężem z miesiąc po cesarce i jej wszystko wyszło czy cos takiego. Przeraża mnie troche cesarka -
Dzień dobry!
Od 2 dni miałam uczucie pękania bąbelków w brzuchu, nie wiem czy jelita, czy nie, więc nie szalałam ze szczęścia.
Dzisiaj wstałam o 5 rano do łazienki, a jak wróciłam i leżałam na plecach to poczułam jakby ktoś zapukał w brzuchu. Znieruchomiałam
Czyżby to to?ss25, sisi lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:O tym nie pomyślałam Samsaramsa, bo mam tylko prenalen i psinco daje
Sylwia prawda, ta pogoda straszna jestgdzie ta wiosna?
Pocieszam sie ze zaraz marzec i moze wiosna zawita. Wkurza mnie ubieranie tych kurtek, rękawiczek... blee -
nick nieaktualny
-
all4love zapewne to jest własnie to
moj groszek dzis milczy
jedziemy dzis do czech bo moj sobie wymyślił aparat ortodontyczny a tam polowe taniej, sama bym chciała aparat mimo,że nie mam bardzo krzywych zebów...ale jednak. swoja droga mussze dwa zabki wyleczyć!!!!
synuś
Dwa aniołki *