Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O rety jak długo mnie tu nie było
. Postaram się wszystko nadrobić, przeczytać bo poodpowiadać będzie ciężko.
Papierówko nieustannie trzymam za Ciebie i Twoje dzieciątko kciuki. Będę modlić się o cud. Maluch ma tak silną wolę życia, że musi być dobrze. Ściskam mocno.
ss25 piękny brzuszek
Mi ostatnio powróciła silna wrażliwość na zapachy i ciągle mam odruch wymiotny, a myślałam że to już za mną. Od wczoraj trochę kłuje mnie w lewej pachwinie, ale zaraz przechodzi, więc mam nadzieje że to więzadła. Kupiłam ostatnio parę ciuszków na wyprzedaży w SMYKU. Komplet 5 body za 29zł. Takie dość unisex
, bo płci nadal nie znam. W poniedziałek wizyta to może coś się wyjaśni. A to moje zdobycze
Cherry jeśli możesz dopisz mi proszę następną wizytę 27.02
Gratuluję pierwszych ruchów i kopniaków!!! Ja już się nie mogę doczekać aż poczuję coś konkretniejszego. Jak na razie wieczorami czuję czasem jakieś przelewania jak położę się na płasko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 16:46
BrumBrum, Kira_, Lexi150, ss25, All4love, neme, K_A_M_A, sisi lubią tę wiadomość
2 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAll4love wrote:ss, wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek, inaczej się chyba nie da pisać priv...
Papierówka, to ciągłe leżenie musi być straszne. Trzymaj się i mam nadzieję, że lada dzień usłyszysz informację że wody zaczęły się zbierać i wszystko idzie w dobrym kierunku.
Zrobionewyślij adres to jutro lub w srode wyślę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPestka od razu pisz co i jak!!! :*
Otka oj tak! Chociaż ostatnio mi Pani przyniosła płatki rozy ucierane z cukrem, jej mama robi i mam zamiar sobie tym nadziaćale w tym roku nie idę robic paczkow, biore wolne. W zeszłym roku robiliśmy ponad 1000 sztuk od 2 nad ranem do 21 porazka, nie dam rady
-
Jestem po wizycie!
Wszystko ok, maleństwo się wierciło, przebierało nogami i pokazywało mamusi OKMój lekarz to facet z pasją i cieszył się z tego co widział tak samo jak ja.
Wyniki krwi i moczu tez w porządku.
Cherry, wpisz mi proszę wizytę na 15.03.
I najprawdopodobniej będzie córunia
Cherry_Blossom, Lexi150, Samsaramsa, neme, ss25, BrumBrum, K_A_M_A, sisi, Kira_, Another, Amelia25, Asiulka83, Tova33, Kfoka lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
No teraz tak czekamy na te kopniaczki a później bedziemy błagać co by sie dzieciaki uspokoiły w tym brzuchu. Do tej pory pamietam jak mi sie Synuś rozpychal. Ostatnie 2 msc wylam jak mnie kopal
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość