Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Możliwe, ze przegonimy tych chłopaków, bo chociaz lekarka uparcie twierdzi, ze dziecko nie ma płci tylko jakiś tam wzgórek, ale na usg napisane jest FEMALE, maz dojrzał. Kciuki za córę. Z dzieckiem ok wszystkie narządy prawidłowe, kość nosowa widoczna, NT 2,2 dziecko większe niż sie wydawało, termin porodu znowu sie przesunął na 24 sierpnia, maluch ma 7,7cm. Test z krwi zrobiłam, a no i ulżyło mi, bo powiedziała, ze szyjka lepiej wyglada wiec prawdopodobnie był stan zapalny leki pomogły, pobrała cytologię bez problemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 19:47
Samsaramsa, olis87, ss25, All4love, K_A_M_A, Cherry_Blossom, Lexi150, sisi, llallka, BrumBrum, Amelia25, Asiulka83, Tova33, Kfoka lubią tę wiadomość
-
O widzę że już czekacie na tłusty czwartek
ja zjadlabym właśnie paczka z rozanym nadzieniem albo z budyniem obowiązkowo polany lukrem ehh
ale powiem szczerze że czasem tylko ciągnie mnie na słodkie a o wiele częściej wyzeram ogórki i kiszone i konserwowe i jakieś kwaśne soki pije aż się sobie dziwię bo przed ciąża mogłabym jeść ciągle słodycze
mam nadzieję że tak zostanie to może nie trzeba będzie tyle zrzucac po ciąży
-
nick nieaktualny
-
Jesionka śliczny brzusio
Awangarda zazdroszczęJa mam chyba za dużo sadełka żeby moje dziecię mogło się przebić
All4love gratuluję córeczki. W babkach siła
Pestka super, że usg wyszło dobrzei kurczę 7.7cm?? Toż to rozmiar na ponad 13 tydzień. Dobrze masz ten suwaczek ustawiony?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 20:11
All4love lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
K_A_M_A wrote:Pestka a to nie chodziło o Twoja płeć? Ja ma prenatalnych też mam wpisane female ale zaraz jak się kończą moje dane a zaczynają parametry i nie wiem o co kaman
Ja tez od razu pomyslałam, ze to moja płeć, no ale w sumie jaka inna moze byc? Jak dobrze pamietam, to z synem miałam wpisane chyba chłopiec. Długo badała, bo dziecię nie chciało współpracowac, oglądała z każdej strony i ja tam siusiaka nie widziałam, no ale nie znam sie -
Ja tak tylko pytam bo jestem w takiej samej sytuacji
kurcze muszę poszperac w prenatalnych u syna może to faktycznie płeć dziecka, tak pomyślałam że moja bo były moje dane a może gin musiał wbić w system płeć pacjenta czy coś
Ale nie będę się nastawiac bo zawsze może coś wyrosnac a ja tu pół wyprawki w różu skompletuje -
All4love wrote:Pestka gratuluje
Co do suwaczka, masz go ustawionego wg OM czy ostatniego usg? Bo jak na 12 tydzień to szkrab przyspieszył i to sporo.
Suwaczek wg miesiączki wiec chyba bede musiała zmienic, bo w sumie wyprzedza ok tygodnia. Jak lekarka zaczęła usg to mowi o jaki ładny dzieciaczeki dobrze, ze poszłam wcześniej, bo za 4 dni moze byłoby za późno
-
All4love, Pestka- dziewczyny gratuluję wizyt i cieszę się, że wszystko u Was w najlepszym porządku
Czyli teraz kolej na mnie- jutro wizyta po bardzoooo długich 3 tygodniach. Nie ukrywam, że chwilami serce podchodzi mi do gardła. A kto tam jutro wizytuje razem ze mną? Ciekawe czy doktor potwierdzi jutro płeć... Ostatnio było 90% na chłopaczka.All4love, sisi lubią tę wiadomość
-
Zaczęło się prawie od samych chłopaczków, a teraz proszę ile się dziewuszek wysypało! Nieśmiałe jakieś
Ja też już chcę czuć Młodego, bo jak tak piszecie o tym, że czujecie i nawet WIDZICIE jak się wiercą i kopią, to aż się zaczynam martwić, czy wszystko u nas ok... USG mam dopiero 10.03 i raczej bym oszalała, gdybym do tego czasu ruchów nie poczuła... -
Kira_ wrote:Zaczęło się prawie od samych chłopaczków, a teraz proszę ile się dziewuszek wysypało! Nieśmiałe jakieś
Ja też już chcę czuć Młodego, bo jak tak piszecie o tym, że czujecie i nawet WIDZICIE jak się wiercą i kopią, to aż się zaczynam martwić, czy wszystko u nas ok... USG mam dopiero 10.03 i raczej bym oszalała, gdybym do tego czasu ruchów nie poczuła...20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860