Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marjotka wrote:Ja mam mdlosci i okropnie chce mi sie spac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kasiula09 wrote:Mnie cycki lekko pobolewają ale jakoś bardzo to nie, czekam na mdłości jak na zbawienie przy córce pojawiły się wraz z początkiem 7 tygodnia i mimo że wiem co to znaczy jak się człowiek męczy to bym chciała je mieć przynajmniej byłabym spokojna.
Dziewczyny orientujecie sie ile kosztuje luteina na recepte?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magroz27 wrote:Kochana zalezy jaka.Bo niby dowcipna jest droższa od tej doustnej.Ja nie brałam tego ale słyszałam od koleżanek.
dowcipna własnie gin mi mówił że kosztuje 3,20 czy cos koło tego a dziś kupiłam i patrze cena 28 zł, a brałam tez inne leki i nie spojrzałam od razu, na paragonie mam jakies odliczone 22 zł ale nie wiem od czego miałam dwie recepty na dwa rózne leki -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny!
Awangarda, moje cycki jakby ciut ciut wracają, ale może sobie tylko wmawiam chyba się nie doczekam tej wizyty w poniedziałek. Tak jak Gaduaa będę miała wtedy 5t4d, więc obawiam się, że serduszka jeszcze nie będzie...
U nas mała miała kaszel w nocy, dała nam popalić. Teraz bym się gdziekolwiek w kącie zwinela i zasnęła
-
nick nieaktualny
-
inaa wrote:No nie wiem.. ja brakiem mdłości sie stresuje bo poprzednia ciąża mnie skrzywiła psychicznie. Wszyscy się dziwili .. nie masz mdłości? I bach do usunięcia. Za to brzuch mnie tak napier*** , że nie wiem co zrobić20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Kasiula09 wrote:dowcipna własnie gin mi mówił że kosztuje 3,20 czy cos koło tego a dziś kupiłam i patrze cena 28 zł, a brałam tez inne leki i nie spojrzałam od razu, na paragonie mam jakies odliczone 22 zł ale nie wiem od czego miałam dwie recepty na dwa rózne leki20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Dzień dobry.
Zaczynam kolejny dzień bez mdłości (a to już 8 tydzień się zacznie) ale za to od dwóch dni wstaję w nocy na siusiu koło 2. W dzień chodzę wiecznie przymulona i tylko bym drzemała, a pół nocy przewracam się z boku na bok. Strasznie to męczące.
Może po jutrzejszej wizycie się uspokoję i noce będą łatwiejsze.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Kasiula dowipna luteina jest drozsza ja placilam ok 20 zl a ta pod jezyk nie cale 4 zl i niestety musze się meczyc z ta pod jezyk bo po dowcipnej zaczelam plamic i nie chce jej już ...
Mnie cycki z każdym dniem coraz mocniej bola , wczoraj pierwszy raz mnie zmuliło , dziś przez chwile ....i te straszne parcie na pęcherz...ciagle chce mi się siusiu dziś ledwo co dobiegłam do domuBrumBrum lubi tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
sisi jak byłam w szpitalu to beta była 42 000 ... z perspektywy czasu to faktycznie zatrzymała się ciąża jakoś w 6 tygodniu , a ja nienawidziłam ich , że mówią - mały przyrost. Teraz już wiem jaki powinien być na 8 tydzień . Ja na wizycie bede miała ok. 33dpo więc może się uda zobaczyć serducho - o ile bedzie heh.
Nie wiem czy mdłości są wyznacznikiem zdrowej ciąży. Różnie mówią - mdłości na dziewczynke, ze dobry przyrost bety jak są mdłości bo szybko rosnące hormony ponoć drażnią przewód pokarmowy ... a nie wiem jak to jest tak na prawde -
Właśnie mówią, że mdłości na wysoką betę albo progesteron i od predyspozycji. A betę miałaś przecież wysoką, progesteron też...
Musi być dobrze u nas! Musi, musi, musi!!!
Ide zrobic sobie śniadanko, ostatnio nie mam apetytu, zjem tylko banana z rana i mi starczy, później muszę wciskać w siebie jakaś bułeczkę.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Asiulka to może faktycznie jest tak jak mówisz że ta pod język jest taka tania a dowcipna już znacznie droższa no nic juz nie bede się nad tym zastanawiać. A bardzo po niej plamiłaś?
A ja uważam że to od kobiety zależy jedna ma mdłości i wymioty a inna wcale i ciąże się prawidłowo rozwijają. Tylko wiadomo jak sie ma jakieś dolegliwości to i człowiek spokojniejszy sama tak mam fajnie że mdłości nie ma ale zaraz myśli czy wszystko w porządku. -
nick nieaktualny