Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
Na tym forum jestem nowa
Testy pozytywne już 2 dni przed spodziewaną @, beta z dnia przed @ 493, 3 dni później 2062, u lekarza jeszcze nie byłam, planuję pójść w poniedziałek lub czwartek, To moja 3 ciąża. Denerwuję się i nie mogę doczekać się wizyty u lekarza. Objawy są. rano lekkie mdłości, bolące piersi, zmęczenie, i najbardziej irytujące częste oddawanie moczu.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego gronaTova33, sisi, Asiulka83, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
Luca wrote:Marjotka, jak milo widziec kogos z Niemiec tez na kiedy masz pierwsza wizyte?
Niestety nic konktetnego mi nie powiedziała, ponieważ jest za wczesnie. kolejna wizyta 20.12 juz sie doczekać nie mogę -
Luca wrote:Kiedy zamierzacie rodzinie powiedziec? Czekacie do pierwszej wizyty z serduszkiem?
U mnie wie tylko mama. Oczywiscie nie liczac mezula, ktory juz co wieczor przystawia ucho nadlsuchujac
moja już wie i najbliżsi przyjaciele, z racji tego, że z poprzednim partnerem starałam sie ok 3 lat o dziecko i nic, i z obecnym po 8 miesiacach dopiero.. to był stres ze ze mną coś nie tak. a tu proszę dwie kreskiawangarda lubi tę wiadomość
-
marjotka wrote:byłam już na pierwszej wizycie w sobote robiłam test i na poniedziałek od razu umówiłam sie na termin
Niestety nic konktetnego mi nie powiedziała, ponieważ jest za wczesnie. kolejna wizyta 20.12 juz sie doczekać nie mogę
Mamy wizytę tego samego dnia Taki kawał czasu, oby szybko zleciało!
Witamy niebieska88 wśród fioletowych
Cherry a ja słodkie jem za 4 Ale waga na szczęście stanęła... uf
Jutro na 7 jadę do gina mojego na oddział gdzie jest ordynatorem po skierowanie na te badania. Liczę po cichu że mi strzeli szybkie usg
Dzisiaj cały dzień czuję się dziwnie. Lewy jajnik pulsuje co jakiś czas, ból taki dziwny w kroczu, ale plamień nie ma, a temp wieczorem (tak, wiem nie powinnam mierzyć) 37.8, więc chyba nic złego się nie dzieje
W ogóle nie chce mi się spać, mogę się położyć o 2 a i tak wstanę o 4:50"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
marjotka wrote:moja już wie i najbliżsi przyjaciele, z racji tego, że z poprzednim partnerem starałam sie ok 3 lat o dziecko i nic, i z obecnym po 8 miesiacach dopiero.. to był stres ze ze mną coś nie tak. a tu proszę dwie kreski
u mnie przez 6 lat i nic jedynie Cp , z obecnym Mezem po 3 msc zamieszkania zaszłam w ciaze i jest synus do polowy ciąży nie wierzyłam ze się udało
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Witam, witam czwartkowo oh jak dobrze !
awangarda to jeszcze nic nie znaczy.. głowa do góry, będzie dobrze !
santoocha ja też bety nie robię i też codziennie posikuję na testy paskowe i sprawdzam czy ciemniejąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 08:24
Fabian Cyprian Tymuś