Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
awangarda wrote:Cześć dziewczyny
Ja dziś niepokój. Takie dziwne uczucie. Piersi przestały boleć. Są miękkie . takie normalne. A to mi się źle kojarzy.
Zwariuje dziś. Obym przesadzala.Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki.
Gratulacje wszystkim z || .
Co do powiedzenia to ja na razie cicho, dziewczyny u mnie w biurze wiedzą bo mnie dopingowały w staraniach, moja psiapsióła i druga, z którą przypadkiem się wystalkowałyśmy na ovu ale tak poza tym to na razie nic nie mówię. Mój taki podekscytowany że ma ochotę już wszystkim, muszę go studzić trochę -
awangarda wrote:Cześć dziewczyny
Ja dziś niepokój. Takie dziwne uczucie. Piersi przestały boleć. Są miękkie . takie normalne. A to mi się źle kojarzy.
Zwariuje dziś. Obym przesadzala.
U mnie dzisiaj dokładnie to samo. Mam jakies obawy wewnetrzne. Jakos dziwnie sie czuje, piersi mnie nie bola jakos intensywnie... Cos mi tak nie gra...
Moze 5t4d to tak u wszystkich?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 09:27
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Dziewczyny mnie tak na zamianę bola te piersi jest dzień ze mnie nie bola , wkecam sobie a na drugi dzień sa cale obolale ...dziś drugi dzień bola mnie bardzo po bokach , pod pacha i sa ogromne
codziennie mam głupie sny , jakies głupoty mi się snia , ciagle się budze w nocy
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
Cherry nie strasz ! O mało się kawą nie zadławiłam...
Ja też mam obawy bo znowu zero mdłości. Cycki raz bolą bardziej raz mniej, ale bez szaleństw. Dobrze, że ide do gina tego 13 bo jakby tak powtórka z rozrywki to na świeta byłabym już monter. Ja mam dzisiaj 27dpo.. wiec powinno serducho we wtorek już być -
Cześć dziewczyny nieśmiało do was dołączam w sobote zrobiłam pierwszy test wyszedł pozytywny, w poniedziałek beta 387,7 a dziś 832,4 więc jest dobrze i niech tak zostanie. Dziś mam wizyte u gina już sie doczekać nie umiem, mimo że wiem że jeszcze może bardzo nic nie być widać. Termin podam po wizycie
Kilka słów o mnie, mam 27 lat, w 2013 roku poroniłam, następnie po 3 miesiącach udało się zajść w ciążę i urodziłam córeczke która ma już 2 latka, w sierpniu tego roku postanowiliśmy postarać sie o rodzeństwo udało się w II cyklu ale niestety biochemiczna i nie doczekałam @ a juz jest kolejna ciąża mam nadzieje że wszystko będzie teraz dobrze, jestem pozytywnie nastawiona.inaa, Asiulka83, santoocha, Otka, sisi, Tova33, Anielle lubią tę wiadomość
-
Boli Was też mocno podbrzusze? Mnie rwie okropnie co drugi dzien mniejwięcej. Dzisiaj zauważyłam , że tak jakby opuchło miejsce nad wzgórkiem łonowym. Mam nadzieje, że to fasolinka rośnie powoli i rozciąga macice. Można brać nospe czy nie?