Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia25 wrote:Hej hej
Gratulacje wizyt no i ja tez juz po, niestety usg nie miałam, w sumie tylko chyba po zwolnienie poszłamAle i tak jestem zadowolona.
Cherry możesz mi wpisać kolejna wizyte na 13 marca i połówkowe na 5 kwietnia
No i że będzie córaale gratuluję dziewczynki !
Amelia25 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a teraz same dziewuchy się sypią kurczę
ale gratuluję dziewczynki !
Dziękujemy, dla chłopca już mieliśmy przygotowane imie, dużo ubranek po siostrze a tu bach dziewczyna.. 10 imion do wyboru i ubranka do kupienia od nowa bo to pierwsza dziewczynka w rodzinie
-
Amelia25 wrote:Dziękujemy, dla chłopca już mieliśmy przygotowane imie, dużo ubranek po siostrze a tu bach dziewczyna.. 10 imion do wyboru i ubranka do kupienia od nowa bo to pierwsza dziewczynka w rodzinie
I wierz mi- kupowanie ubranek dla dziewczynek to czysta przyjemność
Można się uzależnić
Amelia25, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza, ciesze się bardzo z tego co usłyszałaś od lekarza. Teraz tylko w spokoju odpoczywać
Jak rano wstaję to brzuch tylko lekko wystaje, ale nikt by nie powiedział, że jestem w ciąży... Po południu już wyglądam tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5683d49249d1.jpg
Transoformersssssss
Czekam na moment jak będę tak wyglądać rano
Cherry nie poszłam po tą ciążową bluzkęMiałam napad smutku i beznadziei, połączonego z obrażaniem się na cały świat, więc po prostu zostałam w domu
Nie pytaj o co chodziło. Nie wiemAmelia25, Lexi150, llallka, Another, sisi, Margaret.Se, ss25 lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
nick nieaktualnyAmelia25 wrote:A powiedzcie, któraś z was ćwiczy w ciąży? Ja kiedyś byłam aktywna a teraz taki leń sie ze mnie zrobił... i sie zastanawiam czy może by nie zacząć od nowa
Ja myślałam, żeby rozpocząć od drugiego trymestru jogę dla ciężarnych ale jak drugi trymestr się rozpoczął tak ja nie zaczęłam nic
Sisi dziękuję za odpowiedźA jak odczuwasz te ruchy? Bo ja czasem coś czuję i myślę że to dzidziuś. Ale z drugiej strony czy to czasem nie jelita?
-
Najmłodsza Super, masz dzielnego synka
!
Cherry Jak możesz dopisz mi połówkowe USG 22.03 i wizytę u mojego gina 27.03. No i że prawdopodobnie będzie chłopak
.
Ja dla dziewczynki wiedziałam, że dam na imię Anielka. Chłopiec to chyba będzie Tomasz. Awangarda podoba mi się bardzo imię Kazik. Podoba mi się też imię Henryk, Henio i Tadeusz, Tadzik ale źle mi się niestety kojarzą, a mój przystał na Tomaszka więc chyba tak już zostanie
o ile sisior nie odpadnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 18:18
2 Aniołki -
Zaraz Was nadrobie tylko muszę się pochwalić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ae81a40e7ff.jpg
Młoda jest przeszczesliwaOtka, basia_en, K_A_M_A, Lexi150, MówmiAgatka, llallka, sisi, Asiulka83, Kasiula09, Margaret.Se, ss25 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Amelia25 wrote:A powiedzcie, któraś z was ćwiczy w ciąży? Ja kiedyś byłam aktywna a teraz taki leń sie ze mnie zrobił... i sie zastanawiam czy może by nie zacząć od nowa
Ja ćwiczę, staram się chociaż 3 razy w tygodniu się zmobilizowaćmam głęboką nadzieję, że poród będzie przez to lżejszy :p
Amelia25 lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Jeju jak ja juz chciałabym poczuć dziecko, miałam nadzieje, ze szybko to bedzie, ale łożysko mam podobno na przedniej ścianie i brzuszek spory wiec pewnie nie szybko to bedzie.
Ja w 1 ciąży poczułam po 20 tc a teraz w 17 tc tak na 100%
Od wczoraj mąż czuje, ja też już tak wyraźnie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W hm-ie jest 10% rabatu i bezpłatna dostawa do jutra do 8. Kod 0058.
Zamówiłam właśnie czapki na wiosnę dla Młodego i komplecik na wyjście ze szpitala dla Fasoli. Wzięłam uniwersalne kolory tak w razie czegoCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
MówmiAgatka wrote:Ja myślałam, żeby rozpocząć od drugiego trymestru jogę dla ciężarnych ale jak drugi trymestr się rozpoczął tak ja nie zaczęłam nic
Sisi dziękuję za odpowiedźA jak odczuwasz te ruchy? Bo ja czasem coś czuję i myślę że to dzidziuś. Ale z drugiej strony czy to czasem nie jelita?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 19:49
MówmiAgatka, Asiulka83, Margaret.Se lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860