X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2017
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • llallka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tez myślałam Najmłodsza, że kurier ma już wydeptaną trasę do Twojego mieszkania ;) Powiem szczerze, że net ma dużo więcej do zaoferowania niż sklepy stacjonarne- większy wybór, ładniejsze i ceny znośne. Prawie codziennie odkrywam jakąś nową fajną stronkę :)

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • All4love Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza_staraczka wrote:
    Brum ??? Chyba nic się nagle nie stało ... może z innych powodów opuściła forum?

All4love to nie są te gruczoły montgomerego ?

Nieee, to bym poznała :) To tak wisi dziwnie i piecze jak dotykam :(

20.08.2017 <3
  • All4love Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    llallka wrote:
    Tak tez myślałam Najmłodsza, że kurier ma już wydeptaną trasę do Twojego mieszkania ;) Powiem szczerze, że net ma dużo więcej do zaoferowania niż sklepy stacjonarne- większy wybór, ładniejsze i ceny znośne. Prawie codziennie odkrywam jakąś nową fajną stronkę :)

podrzuć parę stronek!

20.08.2017 <3
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mam ochotę na piwooo, masakra jakaś xd

O właśnie co z BrumBrum?

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • llallka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tej ostatnio zamawiałam http://www.czasnabobasa.pl/
    Tą właśnie przeglądam http://smalldesign.pl ;)
    I jeszcze ta https://lencia.pl

All4love lubi tę wiadomość

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis weszłam pare stron wstecz zeby was nadrobić z weekendu i wlasnie np w poniedziałek pamiętałam ze Brum pisała o psie itd a nie ma jej nicku ani suwaczka ani nic..

Ja dzis kupilam sporo ubranek na razie kupuje 0-3 miesiące lub np spodnie 3-6 miesięcy. Pamietam mniej wiecej co kupować bo od narodzin dużo godzin spędzałam z siostra i jej córka ale ze ona urodziła w lutym to mam troche problem bo sama nie wiem jaka pogoda moze byc w sierpniu

• Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś kończę spodnie dresowe dla męża i chyba zabiorę się za jakieś niemowlęce gacie czy polspiochy. Kupiłam piękna dzianina w niebieskie gwiazdki

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsa to w kup sobie bawarię bezalkoholową. Jest jabłkowa i klasyczna i totalnie 0,0% alkoholu :)

Samsaramsa lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    All4love wrote:
    Brum O.o

Dziewczyny mam problem :(
    Na lewym sutku pojawiło mi się coś dziwnego, jakby brodawka? Jakaś taka wystająca kuleczka w kolorze skóry. Nie wiem czy jutro lecieć do lekarza z tym czy to coś normalnego i odpadnie?
    Gdzieś w necie spotkałam się z opinią, że to normalne w ciąży, więc chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was coś takiego miała bądź ma.

A robiłaś usg piersi w ciąży? Ja tylko usłyszałam od lekarza ze moze mi cos wyciekać i tyle w sumie. Moze przejdź sie do lekarza pewnie to nic złego ale zbadać zawsze lepiej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Ja dziś kończę spodnie dresowe dla męża i chyba zabiorę się za jakieś niemowlęce gacie czy polspiochy. Kupiłam piękna dzianina w niebieskie gwiazdki

Moze jakis biznes rozkręcisz :D lecisz jak szalona z maszyna!

ewe_a85 lubi tę wiadomość

• awangarda Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brum kochana daj nam jakoś znać że wszystko jest ok :-( proszę...

synuś :)
    f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • All4love Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, nie robiłam. Miałam tylko "ręczne" badanie :D
    Chyba faktycznie przejdę się do lekarza... :(

20.08.2017 <3

Wysłany: 1 marca 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Samsa to w kup sobie bawarię bezalkoholową. Jest jabłkowa i klasyczna i totalnie 0,0% alkoholu :)

I ochydna:P

Sylwia co Ty, teraz szyję bo mam czas :)

ss25 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    I ochydna:P

Sylwia co Ty, teraz szyję bo mam czas :)
    Ja jabłkową uwielbiam! :D

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjedliśmy KFC pyszne oczywiście ,ale mnie pokaralo. Tak mi ciężko okropnie.... A nie zjadłam aż tak dużo!

synuś :)
    f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • Cassie 65 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, odnośnie Brum może nie usunęła konta? Jadna dziewczyna w innym wątku w którym się udzielam pisała, że normalnie z dnia na dziś jej usunęli konto. Na stare stare się nie mogła zalogować. Może z Brum jest podobnie

T21 po USG 1:3862, po Pappa 1:269.
    Amniopunkcji- Zdrowa dziewczynka
    0S32p2.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie 65 wrote:
    Laski mam to samo, ja nie mam nawet pół ubranka, nie mam kompletnie nic dla bobasa heh.
    Jak tylko będę znała płeć do przyjacióki mnie pewno zarzucą ciuchami bo już się odgrażają a ja po prostu nie mam gdzie tego trzymać :(
    Czeka nas jeszcze przearanżowanie sypialni właśnie. Wtedy mamy zyskać trochę miejsca.

Cassie nie przejmuj się zawsze znajdzie się czas. Ja mam w planach około 26tc zacząć kupować, jeżeli wytrzymam tyle;) a to dlatego, ze kilka razy poroniłam i wole się nie spieszyć a mieć pewność jak minie najgorszy moment...

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Cassie 65 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret otóż to ja też wolę się nie spieszyć. Ta sypialnie też zamierzamy przerobić w maju gdzieś dopiero. Tym bardziej że to tylko wynajmowane mieszkanie a w planie są szafy pod wymiar więc nie ma pośpiechu.. Ale bankowo i tak dziewczyny mi się tu zwala z gratami jak poznamy płeć :D

Margaret.Se lubi tę wiadomość

T21 po USG 1:3862, po Pappa 1:269.
    Amniopunkcji- Zdrowa dziewczynka
    0S32p2.png

Wysłany: 1 marca 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slodziak nr 1 poszedł spać, slodziak nr 2 pewnie dopiero zacznie się budzić:D

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu ale produkcja, szalejecie dziewczyny!

Ja o ubrankach nie myślę, nie mam na to czasu po prostu, a i płci nie znam więc nie zawracam sobie tym głowy na razie. Jak będzie syn, to przejrzę co mam i dokupię trochę, z porą roku problemu nie będzie, bo pierworodny urodził się w lipcu. A właśnie co d ubrań, to ja bym z krótkim rękawem nie szalała, no przynajmniej jak ktoś rodzi pod koniec wakacji jak ja. W sierpniu może być różnie, tego nie przewidzimy, może być już chłodno, ale i mogą być jeszcze upały we wrześniu. Mimo wszystko takie maleństwo i tak na upały nie wystawimy, a skórę trzeba chronić, długi rękawek z cienkiej, dobrej jakości bawełny będzie ok. Ja jestem z tych, co wolą bodziaki i pajacyki, ewentualnie spodenki. Jeśli chodzi o rozmiary, to wszyscy mówią, aby brać większe, np. mój syn wyskoczył przed czasem i jak po porodzie położne pytały o ubranka, to chciały mniejsze, bo 56 było sporo za duże.

Już nie pamiętam co dokładnie pisałyście, ale Cherry jestem w szoku ile Twoja córa ważyła, pamiętam, że pisałaś iż urodziła się w 37 tygodniu. Mój Mati też dopiero co zaczął 37, a ważył dużo mniej.

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ