Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Another, super informacje:) teraz wyluzuj się i ciesz się ciaza!
Another lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Sylwia, kurcze, na stronie ich nie ma
Ile temu je kupowałaś ?
Czemu zaniżona ? To ja noszę rozmiar 34, a ty chyba jesteś szczuplejsza\
Another, cieszę się, ze takie cudne wieści
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
Kurcze, to lipa.
W sumie w h&m spodni nigdy nie kupowałam, ale normalnie noszę rozmiar 34.. hm.. Kupiłam tam jedne ciążowe, ale to są boyfriendy i z brzucha mi lecą, ale to chyba normalne.
Ajj.. no tak czy siak przez internet ich nie kupię, bo nie ma
Więc chyba postawię na zwykłe czarne
I dziękuję pięknie za odpowiedź!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 13:42
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Kurcze, to lipa.
W sumie w h&m spodni nigdy nie kupowałam, ale normalnie noszę rozmiar 34.. hm.. Kupiłam tam jedne ciążowe, ale to są boyfriendy i z brzucha mi lecą, ale to chyba normalne.
Ajj.. no tak czy siak przez internet ich nie kupię, bo nie ma
Więc chyba postawię na zwykłe czarne
I dziękuję pięknie za odpowiedź!
Na stronie znalazlam khaki, czarnych nie ma...
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0345435007.html#Ziele%C5%84%20khaki
duzo rzeczy nie wrzucaja.. ja ostatnio chcialam zamowic plaszcz z zary i tez nie bylo na stronce ;/ -
kurkaSkiters wrote:A kiedy chcecie się zapisywać do szkoły rodzenia? Za miesiąc? Bo nie wiem, kiedy jest na to dobry moment...
Ja chciałabym iść w kwietniu, bo następny dopiero czerwiec-lipiec, a wtedy już będzie gorąco i nie wiem jak się będę czuła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 14:31
20.08.2017 -
nick nieaktualny
-
Another super wieści
ja dziś tez nie wiem czy nie podjade na izbe bo od wczoraj boli mnie brzuch a mnie prawie w ogole nie bolipo apapie zero ulgi dopiero po nospie ...i wlasnie powiedzcie mi ile razy dziennie można nospe brac ?
Another lubi tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Hej, dawno się nie odzywalam ale staram sie czytac na bieżąco. Gratuluje wszystkim udnych wizyt. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja również mam dzisiaj wizyte nieplanowana. Synek upadl mi na brzyuch i mecza mnie jakies skurcze i dlatego zadzwoniłam do doktorka. Mam nadzieje ze nic sie nie stalo. -
nick nieaktualny
-
Mamuski no dajcie jakies namiary na dobra szkole rodzenia w Wawie:)