Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula wiem, ze z uszami to nie sa żarty. W mojej grupie chłopiec przyszedł do przedszkola w poniedziałek, zacząło go bolec ucho i miał gorączkę, odebrała go mama okazało sie, ze ma obustronne zapalenie uszu, w czwartek był bal karnawałowy i on juz przyszedł i potem w piatek i w poniedziałek okazało sie, ze znowu jest chory. A brzuchalek śliczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 17:11
-
Hej Dziewczyny!
Czesc Szarlo
U mnie niecałe 3 kg na plusie, ale tez taka pogoda pod psem, że nawet nie chce mi się wstać przed lustro żeby zdjęcie zrobic:P
Moj małzon mial zapedy, zeby po skonczeniu 3mca codziennie zdjecie brzuszka robic,ale taki ma slomiany zapal, ze ani jednego nie zrobil jak do tej pory:p
Czytam, że umawiacie się na usg połówkowe po 20 tygodniu, ja sie umowilam na 18+5 i zastanawiam czy to nie za wczesniej i nie przelozyc?
Lekarka nic nie mowila, ze za wczesnie no ale martwie sie teraz -
Hej, s ja dziś byłam na zakupach. U nas likwidują sklep dziecięcy i jest wielka wyprzedaż. Żałował tylko, że nie znam jeszcze na 100% płci, bo z pewnością więcej bym kupiła a tak musiałam się ograniczać. Ale i tak zaopatrzona jestem w prześcieradełka, poszewki, torbę do wózka i kilka innych drobiazgów. Także i na rozpoczęłam kupowanie ( choć większość rzeczy mamy po starszym synku)
-
Hej.
Dołączam do klubu USG połówkowego 30 marca.
Ostatnio na USG byliśmy z młodym, ale gdy tylko zobaczył lekarza w fartuchu zaczął tak się drzeć, że nie było mowy żeby on ani mąż weszli na badanie...
Byłam dziś w Lidlu i kupiłam Młodemu piżamkę, a Młodszemu dwupak spodenek 62/68.
No i ustaliliśmy, że drugi synek będzie Filipszarlo, Cassie 65, sisi lubią tę wiadomość
-
awangarda ja mam codziennie leniuszkowy dzień koleżanka kazała korzystać puki mogę
Właśnie tworzę sobie listę na wyprawki dla siebie i malucha. Jestem zielona zupełnie w tym temacie, więc chcę się do tego przygotować. Zapewne nie kupię wszystkiego od razu, będę robiła to partiami.
Mam znajomą co ma malucha i za chwilę rodzi to ją czasami meczę, a tak ślęczę na internecie.
Jutro zamierzam iść pierwszy raz na zajęcia dla ciężarnych ciekawe jak będzie, nie znam klubu, więc mam lekkie obawy. Nim się dowiedziałam o ciąży chodziłam na zajęcia typu pilates, 3 miesiące przerwy mogą dać o sobie znać.
Aniołek 18.04.2016 -
szarlo wrote:Cześć Dziewczyny!
Po 3 miesiącach podglądania w końcu zdecydowałam się do Was dołączyć.
Gratuluję wszystkim ślicznych brzuszkówi cieszę się, że jest takie forum.
Jestem w 18 tygodniu, prawdopodobnie z chłopcem lekarz w 12 tygodniu stwierdził "ewidentnie coś tu sterczy", a nastawialiśmy się na dziewczynkę.
Termin porodu mam na 10 sierpnia według om, a według usg na 6 sierpnia.
Maluszka czuję już od 16 tygodnia.
Moim ulubionym daniem jest rosół mogę go jeść/pić non stop.
Mam już na plusie 7kg,ale to chyba przez to, że od początku ciąży zaczęłam nic nie robić.
Witaj z namiwpisalam na listę na 4 stronę
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyKurde ale zapierniczacie!
Zjadłam lody czekoladowe i rzygam jak kot, a obiecałam staremu polędwiczki w sosie kurkowym. Muszę ruszyć dupsko a tak mi sie nie chce... ostatnio jestem taka leniwa i marudna, nie wiem jak mogą ze mna wytrzymać. W ogole jestem wkurzona. Nie mam w czym chodzić jak założę spodnie ciążowe to nawet nie mam gdzie tej koszuli do środka włożyć i w ogole porazka, położyć sie i płakać.