Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestka Gratki!
Byłas na 3/4D czy zwykłe usg miałas?
Mój gin jest tak beznadziejny, jeżeli chodzi o usg ehhhh tacy sa abonamentowi, dlatego musze jeszcze uderzyć prywatnie i teraz raz w miesiącu będę chodzic do innej lekarki
Sisi no właśnie z której strony masz ten tłuszczy? bo chyba na stopach:D
Piekne macie brzuszki:) ja się mierze w pasie i dzisiaj patrze 3cm więcej na wadze doszło 0,4kg wiec ciesze się ze ciut więcej waze. Mój brzusio jest już spory i mam wrazenie ze taki jak u Sisi okrąglutki a może i większy a jestem w 16tc hmm juz nie ukryje w żaden sposób hehehhesisi lubi tę wiadomość
-
awangarda wrote:Margaret sory ,ale bez zdjęcia nie wierzymy
No ten tego ja nie umiem dodawać tu zdjęć, mój miał mi pokazac ale ciagle zapominam i oooo jak się naucze to będę dodawać -
Margaret to bardzo proste jest. No na fotosik
1 klikasz po prawej u góry w takie jakby menu i dajesz dodaj zdjęcie
2) wybierasz zdjęcie najlepiej z galerii
3) klikasz tam opcje bez ograniczeń wiekowych i dajesz prześlij
4 ) zdjęcie się dodaje i masz potem znowu opcje i ja wybieram pokaż rozmiar zdjęcia jak na fora internetowe
5 ) kopiujesz od razu ten link który wyskakujeon się zaczyna od URL
i wklejasz ten link tutaj i zdjęcie się pojawią tak jak moje- taka wielkość.
Ja to robię przez telefon i szybciutko idziesynuś
Dwa aniołki * -
Boże większość z Was waży mniej w połowie ciąży niż ja na bilansie 14 latka
No nic, i tak jestem pięknaJesionka, llallka, Cassie 65, basia_en, Margaret.Se, sisi, labamba, Paulina3 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another nie przejmuj sie, ja z waga tez ho ho ile w gorze jestem. Corke jak szlam rodzic to z 3 cyframi, takze teraz to wole nie myslec ile bedzie
No i tez naleze do grona nie znajacej plci. Strasznie liczymy z mezem na synka, no ale najwazniejsze, zeby zdrowe bylo. Jutro mam wizyte, oby dzidziol ujawnil sie w koncu co mu tam rosnie miedzy nogami
Mnie ostatnio mecza strasznie biegunki. Chyba wyczailam po czym. W piatek wypilam pol szklanki coli i juz w nocy akcja. Wczoraj cala szklanke mirindy i w nocy myslalam, ze umre. Skurcze mialam takie, jakbym rodzic zaraz miala. Juz sie przestraszylam, a to poczatek biegunki. Pol nocy na kibelku przesiedzialam. Chyba nie moge pic nic kolorowego gazowanego.sisi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zrobiłam dziś to Nifty. Nie wiem, jak przeżyję następne 2 tygodnie. Żeby było szybciej kazałam wysłać wyniki na maila
Poczytałam trochę o papp-a, wiem już co to te momy, który wynik na co wskazuje, że gorszy wynik może świadczyć o cukrzycy, nadciśnieniu, kłopotach z łożyskiem.
Jestem zła na lekarza że on mi tego nie powiedział, tylko od razu straszył.
Zastanawiam się czy nie iść na połówkowe jeszcze dodatkowo do drugiego lekarza. -
Sabinaa u mnie dzis bylo to samo juz w pewnym momencie nie wiedzialam czy to skurcze ciazowe czy na biegunke, ale pozniej wyszlo ze na biegunke i nawet nie wiem po czym podejrzewam zapiekane taka ze sklepu bo wczoraj jadlam i mi nie smakowala
Dziewczyny piekne macie brzuszki a z tym tluszczykiem to naprawde przesadzacie -
Znam to. Mi jak niedobrze to tylko frytki wchodzą. Najlepiej te z KFC. Wtedy mdłości przechodzą... Ale od dziś mam postanowienie ograniczyć fastfoody i raczyc się domowymi zupkami. Ciekawe ile wytrzymam
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
nick nieaktualny