Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale duzo napisalyscie.
Ja mam pseudotesciowa bo nie mamy slubu, choc dibra z niej kobieta to tez mnie wkurza, sama jej obecnosc dziala mi na nerwy, a juz tekst, ze jak sie dzidzia urodzi to ona moze sie do nas wprowadzic prawie mnie zabil. Naszczescie chlop moj ma lewa i prawa reke, wiec poradzi sobie z maluchem i mi pomoze.
KAMA, ja kiedys zjadlam 4 litry rosolu przez godzine, chlopu nawet sprobowac nie dalam, kocham rosol.
Zapisalam sie do szkoly rodzenia zaczynam w 24 tygodniu, 5 spotkan po 3 godziny szybko zleca. Teraz chodze na zajecia dla brzuchatych tliczno dzisiaj bylo, ale bardzo milo, choc moja gietkosc pozostawia wiele do zyczenia.
Pestka, ladna pileczka☺ (moze i ja zrobie fote swojej pileczki)
Co do spania to ja spie raz na prawym raz na lewym, bo nie daje rady tylko na lewym, a czasami na wznak z ugietymi nogami. Dziwne jest to, ze jak chce zmienic pozycje bo mi nie wygodnie to sie budze i wowczas sie turlam na drugi bokWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 19:56
K_A_M_A lubi tę wiadomość
Aniołek 18.04.2016 -
U nas w gondoli jezdzila pol roku, ale w domu byla uzywana do 10 miesiaca bo tylko tak w dzien usypiala.
Ja spie jak mi wygodnie i na lewym i na prawym boku i na plecach nie mogalabym spac tylko na jednym boku bo zaraz co mnie kluje, cos mnie boli ze musze sie przekrecic -
All4love wrote:Dzięki :*
Rozmawiałam z dwoma koleżankami na temat wózków, mówiły, że opłaca się najpierw kupić sam głęboki wózek, a z zaoszczędzonych pieniędzy po pół roku kupić lepszą spacerówkę.
I tak się zastanawiam.... -
ewe_a85 wrote:Cześć dziewczyny przepraszam, że tak wam w wątek wchodzę, ale mam pytanko
Od jakiegoś czasu kłuje mnie w podbrzuszu tak sporadycznie zakłuje i zaraz przestaje. Dziś chciałam wstać z łóżka i zaczeło mnie tak mocno kłuć w pochwiestałam zgięta w pół i nawet nie mogłam sie wyprostować. Czy którąś z was spotkało albo spotyka coś podobnego? Dzieki z góry za odpowiedz. Pozdrawiam
Edit: dodam ze teraz te kłucia czuje przy jajnikach i w pachwinach
ja mam takie kłucia jak się szybko obrócę, albo przekręcam z boku na bok w nocy. -
Hej dziewczynki
All4 bardzo dobrze kombinujesz, niestety jesli sie kupuje nowa to ja chyba nigdzie nie widzialam zeby mozna sama gondole kupic, wszedzie odrazu 2w1. No chyba ze uzywana, nie glupi pomysl bo w sumie gondola to prawie kazda sie nada, malo ktora nie bedzie okej. Lepiej potem lepsza spacerowke zdecydowanie.
Aaa! Chyba sie przeprowadzac bede! Ale sie ciesze, oby sie wszyskto udalo. Ale niestety dopiero na poczatku lipca! Z brzucholem! Potem cala masa meblowania, rozpakowywania, Bylebym tylko nie urodzila przed
Nie pamietam coscie pisaly...All4love lubi tę wiadomość
-
Gaduaa jutro będę dzwonić i się umawiać do tej Letkiewicz
Ja tez mam takie kłucia, raz z prawej, raz z lewej strony, czasami promieniuje aż na nogę. Jest to zupełnie normalne przy rozciągającej się macicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 21:49
Gaduaaa lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
All4love wrote:Dzięki :*
Rozmawiałam z dwoma koleżankami na temat wózków, mówiły, że opłaca się najpierw kupić sam głęboki wózek, a z zaoszczędzonych pieniędzy po pół roku kupić lepszą spacerówkę.
I tak się zastanawiam....