Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki macie też takie bóle / kłucia w nodze i pośladku? Gdzieś wyśledziłam, że może to być nacisk na rwę kulszową. Czasami mnie po prostu tak zaboli, że ledwo mogę iść. Taki promieniujący ból od nogi aż w stronę pośladka. Masakra... Martwię się co będzie dalej.
Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Puldzia wrote:Kobitki macie też takie bóle / kłucia w nodze i pośladku? Gdzieś wyśledziłam, że może to być nacisk na rwę kulszową. Czasami mnie po prostu tak zaboli, że ledwo mogę iść. Taki promieniujący ból od nogi aż w stronę pośladka. Masakra... Martwię się co będzie dalej.
Ja też mam takie coś czasami jak idę. Nie wiem dlaczego. Tydzień temu zaczął mnie bardzo boleć kręgosłup w odcinku krzyżowym. Poćwiczyłam na piłce i przeszło. Zostało tylko takie kłucie co jakiś czas. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8adee756adf5.jpg
To nasze zbiory dla młodego:)
Zrobiłam spis wszystkiego, posortowane rozmiarami i wiem co kupować.Puldzia, neme, Gaduaaa, Samsaramsa, awangarda, Margaret.Se, sisi lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
No oby bo boli jak cholera i ide jak pokraka...
Co do teściowych. Moja teściowa to skarb - miła, dobra kobieta, nie wtrąca się w nic i szanuje nasze decyzje. Natomiast teść to leń niesamowity! Jak mąż mieszkał jeszcze z nimi to wszystkie męskie prace ( składowanie węgla, rąbanie drewna, koszenie trawy, malowanie i tp.) wykonywał on. Teść palcem nie kiwnął. Po ślubie dwa razy wołał mojego męża żeby mu przyjechał trawę skosić! Myślałam, że szału dostanę! Po 2 razie kategorycznie zakazałam tego robić i teść zaangażował córkę (a siostrę mojego męża) i to ona teraz kosi trawę a on jej za to płaci 50 zł jednorazowo! No szok jakiś po prostu! Wspomniana siostra ma dosyć poważną chorobę kręgosłupa i nie może dźwigać ciężkich rzeczy - dlatego meble składaliśmy jej z mężem wspólnie , tak samo wynosiliśmy tapczan, stare meble a teść się patrzył i tylko mówił jak mamy chwycić a ja dźwigałam. Czaicie to? On twierdzi , że jest chory - ma astmę i szybko się męczy a później ciężko mu złapać oddech. Tylko, że ta sama astma jakoś mu nie przeszkadza palićś 1,5 paczki fajek dziennie. Mówię wam, nerwy zszargane przy takim leniu... Mąż już wie, że żadnego wyręczania tatusia nie ma... Chłop ma 55 lat może jeszcze sam wszystko zrobić a nie wyręczać się innymi.Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Cześć dziewczyny przepraszam, że tak wam w wątek wchodzę, ale mam pytanko
Od jakiegoś czasu kłuje mnie w podbrzuszu tak sporadycznie zakłuje i zaraz przestaje. Dziś chciałam wstać z łóżka i zaczeło mnie tak mocno kłuć w pochwiestałam zgięta w pół i nawet nie mogłam sie wyprostować. Czy którąś z was spotkało albo spotyka coś podobnego? Dzieki z góry za odpowiedz. Pozdrawiam
Edit: dodam ze teraz te kłucia czuje przy jajnikach i w pachwinachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 18:19
-
All4love ogólnie dopóki dziecko nie siedzi i dopóki się mieści to powinno być w gondoli. Ale w zyciu roznie bywa. Nasz mial 4 miesiace. Ale to dlatego ze byly niesamowite upaly a w spacerowce bylo wiecej przewiewu. Oczywiście byla rozlozona na płasko.
-
Tova jakbyś potrzebowała namiarow na fajne buciki/kapciuszki to polecam renbut i befado. Sa swietne dla takich Maluszkow i przystepne cenowo. My akurat mamy renbut i Młody od razu je zaakceptowal. A wcześniej wszystko ze stopek sciagal. Kosztowały 38zl więc myślę że sie opłaca.