Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie, tak kochana o pierwszej ciąży powiedzieliśmy właśnie dziadkom mojego od razu czyli w 6tc a po dwóch tygodniach kolejne info, ze dzieciatka nie ma! na szczescie tylko oni sie dowiedzieli wtedy i niedawno mojej bratanicy powiedzieliśmy o wszystkim.
Cassie 65 lubi tę wiadomość
-
Margaret my też długo zwlekaliśmy z powiedzeniem komukolwiek z wyjątkiem moich rodziców)- te same przyczyny co u Ciebie... Widziałam małe zdziwienie na twarzach niektórych osób jak mówiliśmy, że to 4 miesiąc, ale tłumaczyć się przed nikim nie mam zamiaru.
-
llallka wrote:Margaret my też długo zwlekaliśmy z powiedzeniem komukolwiek z wyjątkiem moich rodziców)- te same przyczyny co u Ciebie... Widziałam małe zdziwienie na twarzach niektórych osób jak mówiliśmy, że to 4 miesiąc, ale tłumaczyć się przed nikim nie mam zamiaru.
Dokładnie tez tak uważamy, nasz wybór kiedy informujemy innych o naszym dziecku. Moja rodzina dowie się jutro czyli koniec 4mca a mojego rodzina to zapewne będzie już 5mc -
U nas wie rodzina i znajomi, i to tylko tacy bliżsi.
Klienci nie wiedzą, pod fartuchem jeszcze długo nie dopatrzą się brzucha. Wiedzą dwie najwierniejsze klientki.
FB nie wie
Planujemy wiosną sesję rodzinną, gdy już brzuszek będę miała ładny, to wtedy może na fb wrzucę.
Idę jeść kebaba -
Samsaramsa wrote:Dzień dobry
Ja dzisiaj mam wizytę u okulisty i strasznie nie chce mi się.
Ja na fb nie zamierzam się chwalić, ogólnie na fb o niczym nie informuje nawet zdjęć z mężem nie mam xd mało się udzielam
Ja podobnie a jak dodaje zdjęcia to mój a nie ja a co do brzuszka to nie wstawie zadnego zdjęcia na fb a jak się urodzi moje szczescie to za jakiś czas może dodam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 13:55
-
Ja już przestałam cokolwiek wstawiać na fb i usunęłam wszystkich znajomych-mam łyse konto
mam tam tylko jedno forum i korzystam z messengera i tylko po to mi potrzebne, na początku fb mnie jakos jaral a teraz... Pfff
jak ktoś chce się dowiedzieć co się u mnie dzieje to niech dzwoni albo pisze a nie podgląda
Będę tłusta swinia-zjadlam 2 talerze krupniku i 3 naleśniki z dżemem z czarnych porzeczek!! Mam okropny apetyt.. nie dziwcie się że wyglądam jak armata -
Cherry dopisz mi polowkowe 5 kwietnia.
U mnie wie o ciazy rodzina i waskie grono najblizszych znajomych, chyba ze ktos sie rozgadal, fb nie wie i nie bedzie wiedzial dopoki sie nie urodzi.
Co do tesciowej moja mieszka 2 km od nas, ja u nich jestem raz do roku przez pol godziny w Wigilie tak to nas a raczej mnie nie zapraszaja bo dzwonia do M zeby przyjechal i przywiozl Zuzie bo dawno jej nie widzieli. Ja tez wylewna z zapraszaniem nie jestem ale kilka razy w roku u nas sa, zeby nie bylo, ale nie przepadam za nia jak dla mnie jest specyficzna tematow do rozmowy to my nie mamy -
sisi wrote:Cześć dziewczyny
U mnie zaczynają się problemy ze spaniem. Tak jak się jeszcze jakiś czas temu chwaliłam, że nie wstaję w nocy na siusiu to teraz co noc. Mała mi go chyba ugniata i jak się obudzę to potem się kręcę z boku na bok godzinami. Póki co staram się nie leżeć na plecach, a na którym boku lężę to już mniej ważne. Na lewym jest lepiej jak zgaga dokucza
Mamy tu jakieś dziewczyny z Trójmiasta? Jeśli tak to doradzicie mi jakiegoś dobrego lekarza? Za miesiąc będziemy w Polsce i chciałabym się umówić na wypasione badanie, najlepiej z 3/4d
U nas dzisiaj piękne słoneczko i 13 stopni... czekam aż mąż obudzi się po nocce i biorę go na spacer!
Pestka śliczny brzusio, szacun, że mieścisz się jeszcze w normalne spodniePro Femina się nazywa "klinika" w której przyjmuje
Byłam z niej bardzo zadowolona .. nie wiem jak 4d ale 3d ma na pewno i nagrywa na płytę
sisi lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Samsaramsa wrote:Dzień dobry
Ja dzisiaj mam wizytę u okulisty i strasznie nie chce mi się.
Ja na fb nie zamierzam się chwalić, ogólnie na fb o niczym nie informuje nawet zdjęć z mężem nie mam xd mało się udzielamFabianCyprian
Tymuś
-
Zjadłam zupę ziemniaczana
Poszlabym na zakupy jakieś ale nadal czekam na wypłatę za luty. ZUS ma swoje terminy
Muszę gdzieś wyjść kiedy chłop wróci bo nie bardzo chce mi się z nim siedzieć cały wieczór
On chce j chcąc na weekend do krakowa ,ja nie mam ochoty. Mam dość wszystkiego.
Zjem sobie jeszcze zupy.synuś
Dwa aniołki * -
awangarda wrote:Zjadłam zupę ziemniaczana
Poszlabym na zakupy jakieś ale nadal czekam na wypłatę za luty. ZUS ma swoje terminy
Muszę gdzieś wyjść kiedy chłop wróci bo nie bardzo chce mi się z nim siedzieć cały wieczór
On chce j chcąc na weekend do krakowa ,ja nie mam ochoty. Mam dość wszystkiego.
Zjem sobie jeszcze zupy.Cassie 65 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Mogę polecić doktorkę u której ja robiłam ostatnio dr. Letkiewicz przyjmuje w Gdyni koło Szpitala Miejskiego
Pro Femina się nazywa "klinika" w której przyjmuje
Byłam z niej bardzo zadowolona .. nie wiem jak 4d ale 3d ma na pewno i nagrywa na płytę
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
sisi wrote:Dzieki Gaduaaa, już mi głowa paruje od tych wszystkich informacji na necie, od 2 godzin czytam i jak są jakieś opinie to sprzed 5-10 lat. Skłaniam się ku invicie ale znając moje szczęście pewnie trafię tam na jakiegoś konowałaFabian
Cyprian
Tymuś
-
Do Gamety właśnie się przymierzałam jakby mi in vitro w UK nie wyszło i chodziłam do dr Czecha, ale na ostatniej wizycie w 10 tyg powiedział, że on późniejszych usg już nie robi, to z góry załozyłam, że zajmują się pacjentkami tylko do 12 tyg. Muszę tam zadzwonić i się dopytać. Dzięki za info.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860