Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak wam, ale mnie te tygodnie tak szybko uciekają, ze zanim sie zorientuje, to juz jest następny. Tak jak dzis, dopiero mam wrazenie, ze pisałam iż zaczyna sie 15 tydzien, a tu juz 16 dzisiaj! Moze to przez prace i dlatego, ze duzo sie dzieje. Miłego dnia, dzis juz czwarteczek
-
A wlasnie, co Wy chcecie od tych teściowych
moja mieszka 40km ode mnie, niby nie jakoś daleko ale nie spotykamy sie za czesto, ona pracuje, kazdy ma swoje zycie. Moze dlatego sie nie wtrąca, ze mój maz potrafi ja ustawić do pionu i zawsze bierze moja strone. Co śmieszne, tesciowa tez bierze moja strone
tak wiec ja specjalnie nie narzekam dopóki nie mowi mi jak mam żyć.
sisi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Witam się w piątym miesiącu.
Pierwsza ciąża mi się dłużyła, ta zapierdala z prędkością światła!
Ja mam teściowa, o której mogłabym napisać książkę. Niestety mieszka w tym samym domu, piętro niżej. Emerytowana polonistka, a czasem jak coś palnie to jak jakaś niedorozwinieta. Do tego nigdy nie przyznana się do błędu, wiecznie wszyscy mają rację oprócz nas, wpierdala się we wszystko.
Dlatego planujemy budowę swojego domu 15km od niej.
Im dalej tym fajniejsza będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 06:46
-
kurkaSkiters wrote:Dziewczyny a ja dzisiaj byłam w sklepie z wózkami i wreszcie chyba wybrałam ten jedyny. Słyszałyście coś o włoskim peg perego? Jest mega zwrotny i lekki.
Tova, teściowe tak mają, że wkurwiają -
neme wrote:ja mieszkam od mojej teściowej 10 minut drogi spacerkiem ... o_O
po poronieniu pożarłam się z nią jak pies z kotem..
i nie gadałyśmy pół roku gdzieś.. dopiero teraz nie dawno , postanowiłam się złamać i zaprosić na faworki... ale nasze stosunki są mega zimne. Przez 10 lat Ona jako wrzód rosła na mojej dupie.. aż pękłasisi lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
dziewczyny doradzcie..znajoma ma wozek ,strasznie mi sie podoba tylko czy bedzie pasował dla chlopaka..olor jest w rzeczywistosci ciemniejszy niz na zdjeciu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3d2d6f96590.jpg
a co do imienia to u nas Szymon lub WojtusWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 08:27
Otka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Awangarda co Ty takie liche spanie masz, że od 4 już nie spisz?
Ja dziś jestem ledwo żywa...chyba czas zwolnić tępo. Jednak nie da się 8h w pracy być a później po pracy jeszcze się smykać po świcie..Przynajmniej nie 3 dni z rzędu -
Hej kobitki! Witam w 19 tygodniu
Od rana mam dobry humor - ciekawe kto mi go popsuje
Widzę, że rozhulał sie temat teściowychNo ja bym zgrzeszyła narzekając na swoją. Jesteśmy co prawda z zupełnie innych bajek- nie jest to typ teściowej-kumpeli, z którą lata się na kawki, ale po pierwsze w nic sie nie wtrąca. Żyjemy jak chcemy, robimy co chcemy. Myślę, że ona wie, że dobrze się dobraliśmy z jej synalkiem
Ja osobiście nie jestem materiałem na idealną synową w takim klasycznym wydaniu- w kuchni najczęściej parę kawę, nie latam ze szmatką po domu 24/h, uważam mojego chłopa za osobę pełnosprawną fizycznie i umysłowo i dla tego może robić w domu dokładnie to samo co ja. Ale teściówka wie, że do siebie pasujemy i sie nie wpieprza-ba!- nawet twierdzi, że ma mnie więcej wyręczać.. Jedyne co muszę przyznać to to całe mamowanie to jakaś chora tradycja, ale jakoś już poszło i zostało. Pewnie jakbym wyskoczyła na początku żeby mówić po imieniu to by jakoś przeszło ale teraz to już za późno.
All4love ja to śpię na brzuchu i jak brzuch zacznie przeszkadzać to pewnie będzie ciężkoOstatnio jak byłam u gina to usłyszałam jak tłumaczył takiej lasce, która była już na "ostatniej prostej", że jak się obudzi na prawym boku to ma nie panikować, ale jak się zorientuje to wtedy hop na lewy boczek, ale, że ma się tym kompletnie nie przejmować, bo laska chyba panikowała trochę.
Madzik07 Śliczny ten wózek- ani damski ani męski. Ja wiem, że kolor to sprawa drugorzędna, ale ja bym właśnie chciała fioletowy...
Awangarda Ja za to jestem świetnie juz zaopatrzona, ale jak to mówi mój mąż- w same pierdołyŁadne ciuszki, tycie niepraktyczne buciki i 2 śliniaczki
Gorzej z resztą. Mój pies nawet nie ma posłania jakby co bo śpi z nami w łóżku, więc jakby co dokooptujemy do wyrka jeszcze jedną osobę. A co! Jakoś w ogóle mnie nie ciągnie do kupowania jakiś podkładów, laktatorów i innych praktycznych gadżetów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 09:13
madzik07 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:proszę sprawdźcie listę czy coś dopisać, czy wszystko się zgadza, coś zmienić
Cherry dopisz mi proszę jeszcze połówkowe na 30.03Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Cherry ja poprosze o wpisanie na 22.03 na godz 13:30 polowkowe i na 3.04 wizyta.
Co do Tesciowych, to mimo ze moi mieszkaja 5 min drogi samochodem od Nas, to widujemy sie raz na 2 miesiace. Generalnie w nic sie nie wtraca, ogolnie malo z Nia obcuje, wiec i nie mam na co narzekac.
Dziaiejsza noc okropna, ciagle sie budzilam, jak nie nos zapchany, to nogi zaczely mnie bolec wiec nie moglam znalesc sobie pozycji, a jakby jeszcze tego malo bylo, przez sen podkladalam sobie rece pod glowe i budzilam sie bo byly zdretwiale
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
Hej, ja z tesciowa tez nie zyje naj lepiej, a naj bardziej mnie wkurza jak mowi do mojego synka ,,moj syneczku,, moj maz nie widzi problemu jak to facet. Jak ktos chce kupic uzywany wozek i ze skóry to polecam https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-wozek-eko-skora-3w1-CID88-IDg8BWt.html