Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę dupka i luteine dopochwowe i już się tak przyzwyczaiłam,że mi to Lotto
najgorsza jest fraxy bo mi siniaki i stany zapalne wychodzą .5 miesięcy wytrzymałam to i 5 wytrzymam następnych
Zrobiłam dziś małe zakupy. Chłop też nic nie mówił jak wrzucalam do koszykazainteresowany był bardzo moimi jednorazowymi majtami po porodzie
szarlo, ana1122, sisi, moniadi lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Jesionka miałam miałam
zwłaszcza po nocy. Potem miałam wrażenie,że ten ból jest większy po wysikaniu. Teraz tylko rano tak mam jak idę siku przygarbiona no coś mnie ciągnie.
Zbadaj mocz,jak wszystko ok to znaczy,że ok. Bo może też być zapalenie pęcherza.synuś
Dwa aniołki * -
Jesionka wrote:Miałyście kiedyś tak ze po oddaniu moczu czulyscie mocny ból w podbrzuszu i nie moglyscie się wyprostować Po chwili przeszedł Tak jak by po opróżnieniu pęcherza
-
Another dobrze, że zbadałaś, mało ludzi, a nawet mało ginekologów zdaje sobie sprawę jak ważny jest progesteron na każdym etapie ciąży. Min wynik z przed tygodnia był 39 czyli też na granicy normy. Całą poprzednią ciążę brałam zastrzyki domięśniowe z progesteronu. Dasz radę
Another lubi tę wiadomość
-
Witam sie z wami na szybko. Jakos na telefonie nie lubie przegladac Forum bo ciagle mi cos gdzies ucieka. Posty jak mam pisac to tez mnie krew zalewa. A ja teraz jestem "mama zolza". Wszystko mnie denerwuje, placze na zawolanie... zaraz sie zbieram i jedziemy prawie 300 km do innego miasta na zareczyny kuzyna mojego faceta. Nie wiem jak wysiedze bo moja kosc ogonowa wytrzymuje 30 min siedzenia...
Co do ruchow, ja zaczelam czuc cos tydzien temu przed wizyta, ale nie bylam pewna. Teraz wiem te to to, ale to nie sa regularne ruchy. Jak leniuchuje to jestem w stanie wychwycic no i jak tatus gada do brzucha to czesto dostaje smyranca
Dodam wam fotke z takich pierwszych, personalizowanYch zakupow dla Florianapoprzednie to takie uniwersalne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d68562afd138.jpg nAll4love, Lexi150, moniadi, llallka, sisi, Margaret.Se, Genshirin, neme lubią tę wiadomość
-
Marjotka gratuluję udanych zakupów
i życzę dużo wytrwałości w trakcie podróży.
All4love, ja tam lubię weekendyale fakt, czas szybko leci. Tydzień śmiga za tygodniem.
Jesionka, też miewam takie sytuacje przy siusianiu, ale tak jak dziewczyny piszą, raczej po dłuższym nieodwiedzaniu toalety.
Cassie gratuluję już polmetkaja też jeszcze jestem bez niczego dla dzidziusia. Jeszcze jest trochę czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 10:15
marjotka lubi tę wiadomość
-
Halo dziewczyny!
A przy tym zapaleniu pęcherza można się gździć?Przypomnę, ze ja nie czuje mojego zapalenia pęcherza za to znów mnie łeb boli. Wiec liczę na pomoc starego w temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 10:34
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Jasionka, ja tez tak mialam na poczatku ciazy, gdy przez dlugi czas nie oddalam moczu, pozniej przez 15min dochodzilam do siebie, teraz juz nie trzymam. W nocy wstaje regularnie co 3h na siku, a pozniej sie przekrecam na drugi bok, oczywiscie bez budzika sama sie budze.
Dziewczyny pijcie duzo wody tak okolo 2l dziennie, bedziecie sie lepiej czuly, ja czuje sie lepiej, no i zaparcia minely.
Mi tez czas leci jak szalony, po polowkowym to juz wogole zacznie spierdzielac.
Udanego weekendu zycze:-)moniadi lubi tę wiadomość
Aniołek 18.04.2016 -
nick nieaktualnyDoberek. ZA TYDZIEŃ ŚLUUUUB
. Ciekawe kiedy zacznę na serio panikować
. We wtorek idę na tę kontrolę ze skurczami, ale po magnezie zdecydowanie lepiej jest. Co prawda nie przeszły zupełnie ale są dużo słabsze i krótsze, więc chyba git. Dzisiaj moje dziecię idzie na kolejne urodziny... rozchwytywany chłopak normalnie.
All4love, moniadi, llallka, Genshirin, neme lubią tę wiadomość