Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W pierwszym trymestrze nie było opcji na żadne seksy. Ja się tak źle czułam, że odpadało cokolwiek. Teraz mi troche przeszło. Miała być jakaś super chcia ponoc w ciąży i cuda niewidy ale nie spotkałam się jeszcze ;p chyba, że w snach to owszem.
Też mam lekka blokade, i mam nadzieje że mnie nie zjecie ale przez brzuch właśnie. Zawsze był płaski a teraz nie jest. Wiec ostatnio po prostu nie sciągnęłam koszuli heh.. -
To mnie zdziwiłyście z tym libido..a ja wciąż czekam. Myślałam, że tak musi być że będą fajerwerki! ;////
Another bardzo fajny ten wózek w ogóle wygląda na taki kompaktowy i wygodny. Taki dla mniejszej mamy żeby ją było widać zza tego wózkaCoś dla mnie.
Another, moniadi lubią tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:All4love - ja tak miałam jak mi się skurcze macicy zaczęły. Powiedz lekarzowi w razie w, może też będziesz magnez musiała wciągać.
Another - a macałaś? Jeździłaś, itp? Widzę, że można z tego 3w1 zrobić. Ciekawa jestem jak na macanego wygląda
Macałam, jeździłam i się zakochałam"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyHej kobitki, czytam, że piszecie o seksach - też miałam o to zapytać bo mi się w ogóle nie chce i myślałam, że jestem jakiś odmieniec
A mój mąż powiedział, że chciałby czasami ale się boi i jak się kochamy to bardziej się stresuje niż relaksuje. Ja też mam chyba jakąś blokadę, jak się kochamy to nie potrafię się tym cieszyć
Another - wózek piękny, oglądałam taki sam albo bardzo podobny i super się prowadził -
nick nieaktualnyAnother wrote:Macałam, jeździłam i się zakochałam
To muszę gdzieś znaleźć do pomacania, bo mnie się wizualnie podbuje
A co do seksów, to dopóki mi się nie zaczęła macica stawiać to sobie z moim folgowaliśmy, chociaż dużo mniej niż kiedyś, ale to chyba norma. Teraz troszkę oszczędzamy przez te skurcze, zeszliśmy do raz w tygodniu. A dzisiaj miałam tak mega erotyczny sen, że się nagrzana obudziłam strasznie, a tu mojego niet
-
Ja nie chce miec takiej chcicy jaka mialam w 1trymestrze, to byl kosznar jakis bo po seksie znowu mi sie chcialo tak po pol godzinie ze wariowalam i chodzilam nabuzowana i przez to mialam te niespokojne nogi bo mnie telepalo a nerwowa bylam okrutnie przez to i zaden orgazm mi nie pomagal. Takrze dziekuje juz nie chce i wole zero libido hahaha
Cassie ja to czuje sie sexi na maxa ze swoim brzuszkiem i jak jest seks to mam ba sobie ale tylko stroj do seksu;)
Another piekny wozek! Ten pomaranczowy ma ladniejszy dol bo pieknie wyglada polaczenie bieli z czernia ale jak dla mnie turkus rzadzi:) jak mialabym chlopca to pomarancz fajniejszy a turkus dla dziewczynki chociaz tez i dla chopca -
Margaret ten turkus też ma czarne dno:
Nie wiem od czego to zależy czy jest szary czy czarny dółMi też czarne koła i dodatki do białego się bardziej podobają niż szare.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny