Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sisi jejku, współczuję tych ataków złości, mam nadzieję, że mąż wyrozumiały i wie, że nie kłóci się z Tobą, a z Twoimi hormonami.
Ale wszystkie wiemy jak to jest...
Byłam na rodzinnym obiedzie, wszyscy się cieszą moja ciążą, kupują ubranka, jak wróciłam to dopadły mnie jakieś straszne myśli, że wcale nie jest tak kolorowo, że lekarz kazał dużo leżeć, odpoczywać, bo z powodu wysiłku grozi mi szpital, że jest piękna pogoda, a ja się boję teraz chodzić na dłuższe spacery... Ehhsisi lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Sisi współczuję takich sytuacji. Dobrze, że mężuś wyrozumiały w miarę jest
Cassie, do wizyty niedaleko, więc na pewno się uspokoisz, bo wszystko zapewne jest ok.
All4love, myślę, że w takiej sytuacji nie ma co się przeforsowywać, ale krótki spacer nie powinien zaszkodzić.
Ogólnie widzę, że sporo z nas dopadają dolujące myśli. Przesilenie wiosenne, czy co tak źle wpływa...Cassie 65, sisi lubią tę wiadomość
-
Sisi to hormony a nie Ty kochana. Mi niestety tez zdarza sie rzucac rzeczami i tak mialam wczoraj wieczorem byl wkurw straszny a dzisiaj dol i placz. Czasami wszystko mnie doprowadza do szalu ale racje ma Moniadi i Cassie ale niestety czasami hormony wygrywaja. Na szczescie moj facet jest wyrozumialy ale jak przesadze to widze ze ma fula, na szczescie po chwili mu przechodzi i mnie tuli. Czesto tez mowi ze pokrzyczalam sobie na niego i sie pyta czy juz mam lepszy humorek hehe
Ja mam te bole od wczoraj inne bo te boczne to troche ponizej pasa ale kurcze to moze ze brzuch sie naciaga bo wiadomo coraz wiekszy hmm mam nadzieje...
Cassie ja tez mialam wizyte dawno bo 1go marca a kolejna 29go czyli miesiac,dla mnie to jak widac za dlugo i schizy łapie. Kochana Ty nie baheruj lekarza a wazne pytania mu zadawaj:D
All4love super masz ze kupuja ciuszki:) masz z glowy wiele ubranek
Jakos tez robie sie niecierpliwa na czekanie wyniku z nifty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 21:39
-
Hej chciałam sie z Wami przywitać, czasem będę tu zaglądać
Jestem jaj widać w 18 tyg i chyba bedzie 5 dni. Mam termin na 16 sierpnia.
Czuje juz lekkie kopniaki, szczegolnie jak leze na brzuchu, ewentualnie na płasko, albo jak siedzeto moja pierwsza ciąża ( Taka donoszona
)
Przytyłam ok 3-4 kg. Nic jeszcze nie kupiłam oprócz kilku bodziaków. Spodziewam się dziewczynki
A i też mnie potrafi bardzo bolec brzuch po wysikaniu, raczej to normalne.
Ktoś jeszcze rodzi 16 sierpnia?
moniadi, ss25, sisi, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Lovi89 wrote:dziewczyny chce kupic termometr bezdotykowy dla dziecka, oczywiscie z najdokladniejszym pomiarem:) jaki polecacie?
O taki http://m.ceneo.pl/26681098
Lovi89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Z okazji 20. tygodnia dostałam od małej najfajniejszy prezent!
Leząc rano na plecach położyłam rękę na brzuchu i poczułam w pewnym miejscu lekkie wybrzuszenie. Po chwili właśnie tam dostałam takie dwa tak silne kopniaki, że poczułam pod ręką!
Najpierw szok, potem zaczęłam ryczeć
Uwielbiam ją!Lexi150, Genshirin, lenka.m, Margaret.Se, moniadi, sisi, Another, Asiulka83, ss25, Kira_, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Ja właśnie skończyłam 20 tydzień i był zdecydowanie przełomowym, bo nagle zaczęłam czuć regularne ruchy dziecka (tata przez brzuch też wyczuwa), ale też mój brzuch się w końcu uwidocznił
idę dzisiaj na połówkowe i nareszcie się dowiem jaka płeć!
Chyba tu tak cicho na forum, bo dziewczyny się na fejsa przerzuciłyss25, Lexi150, Margaret.Se, moniadi, llallka, All4love, sisi, Lovi89, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki:)
All4love ale cudny prezencik dostalas:) ehhh ja tez chce bo juz schizy dostaje hehe
Ss i Lenka kciuki za wizyte kochane!
Ja dzisiaj tez mam wizyte ale u diabetologa ehhh i juz zdenerwowana znowu jestem bo wiem ze mi da ta cholerna insuline i martwie sie bo od piatku rana nie mam babelkowvi nie wiem co tam u mojego brzdaca ehhhh:(ss25 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Moja panienka jak się w sobotę aktywizowało tak jej zostało do dziś- od 6 robiła mi pobudkę swoimi kuksańcami. Strasznie mnie to rajcuje
Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach
Margaret bez stresu, będzie dobrze. Dobrze rozumiem skąd biorą się wszystkie Twoje lęki i wiesz mi, że u mnie bywa dokładnie tak samo. Mogłabym Cię przekonywać, żebyś wyluzowała, ale ja także bywam niereformowalna w tej kwestii
Effy witaj na sierpniówkachmoniadi, Margaret.Se, ss25 lubią tę wiadomość
-
Siemandero!
Dostałam chyba dziś znak od Boga, ze mam już olać robotę! Przyszłam rano do pracy a tam komp nie działa hehe. Wysłali mnie do domu i że niby home office. Ale już mi dzownili, ze komp naprawiony i jutro mogę normalnie wbijać ;(
SS, Lenka trzymam kciuki za wizyty.
Margaret nie stresuj się tak! Może się obejdzie bez tej insulinyMargaret.Se, sisi, ss25 lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka będąc na stażu zaszła w ciąże. Miała możliwość pójścia na L4 ale mimo złego samopoczucia pracowała, bo myślała, że dzięki temu dostanie normalną umowę. Szef bardzo ludzki, obiecywał, że dostanie, że będzie chroniona, żeby o nic się nie martwiła.
Kiedy staż się skończył, dowiedziała się, że jednak tej umowy nie będzie i została bez niczego.
Ot tacy to pracodawcy doceniający nasze zaangażowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 10:28
20.08.2017