Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam wynik z amnio!
ZDROWA ZOCHA!!!
Dziękuje za uwagę!Kasiula09, Sand, Genshirin, ana1122, ss25, Lexi150, Margaret.Se, moniadi, sisi, szarlo, Lovi89, ×aska×, sabinaaa, Juuli, roslinka, Cherry_Blossom, Puldzia, K_A_M_A, santoocha lubią tę wiadomość
-
Czesc, dawno mnie tu nie bylo ale bede zagladac jednak nie mozna tak szybko sie odzwyczaic od forum w ktorym jestem juz dobre pare miesiecy.
Ja dzis mialam wizyte wszystko jest dobrze, potwierdzilo sie ze jest dziewczynka wiec wyprawke praktycznie mam aby pojedyncze rzeczy bede musiala kupic, za dwa tygodnie polowkowe.
cherry mozesz mi wykreslic ten znak zapytania przy dziewczynceGenshirin, llallka, ss25, Lexi150, moniadi, sisi, Puldzia, santoocha lubią tę wiadomość
-
ss25 wrote:Najbardziej jak leży koło nas
rano tak samo było!
Jak rozmawiam z nim przez telefon przez głośnik to nic dopiero jak sie położy
Układa się wygodnie żeby leżeć z Wami
Moja wczoraj kopała jak tylko Mąż wrócił do domu i o czymś opowiadał. Cudne to jestllallka, ss25, szarlo, moniadi lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Cassie nie mogło być inaczej
Super
Kasiula gratuluję córeczki !!!
A to mój brzuchol na zakończenie pięknego 5 miesiąca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25c332ca5d66.jpgana1122, Cassie 65, All4love, Lexi150, Margaret.Se, szarlo, moniadi, Lovi89, Epka, Genshirin, roslinka, Asiulka83, Puldzia lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dzięki Ana ale gdzieś te 80 kg się skumulowało. Na tym zdjeciu tego tak nie widać ale jak mi ostatnio mąż pstryknął na spacerze to wyglądam jak kloc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 21:37
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Cassie cudne wiesci, nie moglo byc inaczej
a przypomnij mi, robilas amnio bo mialas kiepska Pappe?
Kasiula gratuluje coreczkiMi sie gdzies w tyle glowy marzylo zeby miec dwie corki z mala roznica a tu mnie zaskoczyli ze chlopczyk.
Wiecie co, jak to sie szybko zmienia, jak bylam w ciazy z corka to gdzie nie czytalam to wszedzie wlasnie zachwalali te materace kokos-gryka, ze super, najzdrowsze. Minelo ledwo 2 lata i teraz wszyscy odradzaja. Ja mam najzwyklejszy piankowy i to jeszcze po innym dziecku i w sumie super sluzy, cos czuje ze jeszcze synek bedzie sie na nim wysypial. -
Anielle- tak. Ni stąd ni zowąd miałam słabą PAPPe. USG ideolo NT 2.0, kość wszystko ładnie pięknie. Wiek 26 lat gówniana pappa- ryzyko 1:269. Być człowieku mądry i pisz wiersze. Bite 2 miesiące wyjebane z życiorysu. 2 miesiące CIĄŻY...
-
witam dziewczyny, co do materaca tak jak pisze Anielle 3 lata temu to tylko kokos gryka zachwalali i taki kupilam, sprawdzalam go niedawno jak narazie nie smierdzi i nic w srodku sie nie rusza, ale moj synek ani razu go nie zamoczyl moze i dlatego narazie jest ok i nie zamierzam wymieniac chyba ze zajdzie taka potrzeba to na pewno kupie piankowy albo lateksowy
-
Sorki za wprowadzenie w blad, bylam przekonana, ze rodzinny nie moze przepisac L4 pelnoplatnego.
Co do materaca to ja corce kupilam pianka kokos, Pani w sklepie zachwalala, bo z jakiejs pianki, ktora dopasowuje sie do ciala. Jak polozylam dlon, to faktycznie odbijala sie ladnie w materacu. Czy dobry to nie wiem, bo corka korzysta z naszego w lozkuSlyszalam, ze w gryce pojawiaja sie robaki, ale kokos ponoc zly nie jest. Nie wiem co wymysla za rok czy dwa
A sliniaki u nas uzywane od momentu rozszerzania diety, tylko do jedzenia i w sumie do tej pory uzywamy
-
A i mialam sie wypowiedziec co do fb. Jestem tez z forum grudniowych mamus. Tam atmosfera byla tez super jak tutaj, dopoki nie wybuchla afera flakonikowa. Watek prowadzila niby mama blizniaczek, opisywala sielankowe zycie, doprowadzajac inne mamy do rozpaczy, bo mi ciezko z jednym dzieckiem, a ona z blizniakami dawala sobie super rade, wyspana, wypoczets, baaa nawet kolejne dziecko planowala. Wklejala zdjecia dzieci, widac bylo, ze kasy ma babka full. I okazalo sie, ze forum prowadzi jakas nastolatka, ktora ma chyba nadmiar czasu i podszywa sie pod jakas kobiete z Holandii. Kradla jej foty z fb i wklejala na forum. Na forum dziewczyny w szoku pousuwaly konta i przeniosly sie na fb. Zeby dostac sie na fb dziewczyny jakos weryfikowaly dane i tylko osoby stale udzielajace sie i "pewne" tam naleza do tego forum. I moim zdaniem to bardziej ma sens.
A teraz do rzeczy. Bron Boze nie podejrzewam nikogo za podszywanie sie, nie nam nic przeciwko temu forum na fb, ale tak naprawde moim zdaniem kiepski ma ono sens. Moze do niego nalezec kazdy kto wysle dane, a tak naprawde kto jest pewien, ze wsrod tych osob nie ma jakiegos trola? Czyli tak naprawde kazda osoba, ktora wchodzi na to forum moze byc i na fb. Ktos tu kiedys pisal, ze lepiej utworzyc forum na fb po porodach i to wg mnie dobry pomysl. Wtedy zostanie tu czesc osob stale udzielajacych sie i taka swoja paczka mozna sie przeniesc bez obawy, ze sa jakies podszywajace sie osoby.
To tylko moje zdanie, nikt nie musi sie ze mna zgadzacsisi, moniadi lubią tę wiadomość
-
Hej, dziś mam wizytę, jeszcze nie połówkowe, choć już połowa jest za połową
trzymajcie kciuki... Cieszę się, że zobaczę tę moją małą kruszynę, no i może potwierdzimy płeć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 08:56
moniadi, All4love, Another, Cherry_Blossom, sisi, lenka.m, Genshirin lubią tę wiadomość
-
Ale się dziewczyny rozpisalyscie! Od początku.
1. Gratuluję wszystkim udanych polowkowych. Ja jeszcze do piątego kwietnia muszę poczekać. Mam nadzieję że będzie dalej córcia.
2. Moniadi jeżeli będę miała córeczkę to będzie Jagna. Jeżeli jednak będzie synek to zdecydowanie Mikołaj.
3. Co do to toksycznych związków to mimo że jest ci ciężko Ja na chwilę obecną bym się wstrzymała Pamiętaj że jesteś w ciąży hormony buzują Może za dużo sobie też bierzesz do głowy poczekaj niech bobo się rodzi podejmuj wtedy ważne życiowe decyzje.
4. Co to materaca to wczoraj cały dzień siedziałam nad tematem obejrzałam miliony filmików, przeczytałam miliard artykułów i doszłam do wniosku że biorę połączenie pianki z lateksem. na większości stronach odradzali naturalne kokos gryka.
5. W końcu Zdecydowałam się też na wózek wybieram anex Sport Zdecydowałam się na niego ponieważ jest zdecydowanie lżej niż większość modeli na rynku, przy moim czwartym piętrze bloku jednak 4 kg robią różnice aneks waży 11,5 kg. http://www.babyland.pl/photos/ppt/anex-sport-wozek-wielofunkcyjny-sp-14-foxy-eco-leather-64348-d8143003.jpg
Teraz szukam jeszcze ładnych używany włosków tego typu na OLX Jak się nie uda kupię nowy.moniadi, sisi lubią tę wiadomość