Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rewelacja te ciuszki:) w jakim rozmiarze kupowalas zimowki 68?
Ciesze sie ze nie ukryje brzuszka bo jestem jego dumna posiadaczka:)moniadi lubi tę wiadomość
-
Sisi ktore chcesz sprzedac? Jakosciowo sa ok, malo zniszczone?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 15:03
-
neme gratuluję wizyty, maleństwo już taakie duże!
sisi, Wesołych Świąt, bezpiecznej podróży i uważaj na siebie :*
A z tym spaniem to u mnie też różnie. Czasem fajnie śpię, a czasem potrafię się zbudzić o 5/6 rano do łazienki i już nie zasnę. Zaraz się robię głodna, coś zjem, wypiję, znowu chce siku, maleństwo się budzi, zaczyna kopać.... i po spaniu ;/ Szczytem było jak wstałam o 4:30
20.08.2017 -
Neme super wieści Kawał dzieciaczka U mnie dzisiaj ważenie młodego o 21, obstawiam, że zakręci się koło 850 gram
Margaret piękny brzunio
Sisi Wesołych!
U mnie ze spaniem jest masakra, ale w drugą stronę. Ostatnie kilkanaście dni nie mogłam spać w ogóle, a od kilku śpię za 3. Dzisiaj w nocy spałam 10h, obudziłam się na 2 h i znów spałam 2 h. I oczywiście nadal jestem śpiąca. Aż się boję co pokaże krzywaMargaret.Se, Genshirin lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Sis -również Wesołych i spokojnych:* uważaj na siebie!
ja własnie wróciłam z kościoła...ale expres... mówie Wam...ledwo z ostatniego grzechu sie wyspowiadalam,a juz wiedzialam jaka mam pokute
Także obyło sie bez poszukiwan koscielnej tolaety:pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 17:01
Margaret.Se, moniadi lubią tę wiadomość
-
Sisi Wesołych Świąt i odezwij się jak najszybciej:) uważaj na siebie w podróży!
Mnie głowa boli jak zwykle przy takiej deszczowej pogodzie i jestem nie do zycia. Miałam sprzatac a nie tknęłam palcem wrrrr
Lambada to nawet ksieza ida na czas a nie na jakość hehehhe takie czasy:) -
Hej, jestem po połówkowyc, wszystko jest w porządku, dzidzia wazy 373g. Niestety plec dalej nie potwierdzona:/ nastepna wizyta 11.05, ale miedzy czasie mam sie zglosic na szybkie usg zeby zobaczy czy bedzie widac plec. Co do mojej wagi to ledwo pół kilo na plusie.
szarlo, labamba, All4love, moniadi, roslinka, Genshirin, Margaret.Se, llallka, Kasiula09, Cassie 65 lubią tę wiadomość
-
Juuli - no to wstydnić mały albo mała wstydnisia najwazniejsze,ze wszystko w porzadku!!! zazdrosze wagi :p
ja mam 7kg od początku ciązy...
Ale dziś sie nie dalam i nic slodkiego nie zjadłam:p
Margaret -no wlasnie juz od jakiegos czasu tez mam takie spostrzezenia:P
Ale wazne,ze ja juz sie spokojniej czuje
Bedziecie cos piec na swieta? ja uwielbiam mazurki,ale maz chcialby sernik i babke...wiec chyba tylko te sernika i babke upieke, bo istnieje sporo niebezpieczenstwo,ze mazurka bym sama zjadla w calosci:PMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Juuli gratuluje zdrowego maluszka:) wstydliwy szkrabek a nie tak jak moja teraz od razu pokazała dupke i cipke na forum:) heheh
-
Hehe to ja tak samo mialam:) jak zrobilam testa to od tego momentu bylam pewna ze to dziewczynka i jest moja kochana silna ksiezniczka:)
Fatalnie sie czuje i juz ide spac. Bylam w szoku ze po obiedzie mnie zemdlilo i prawie pawia puscilam a przed kolacja tak zygnelam jak nigdy wczesniej w ciazy. Myslalam ze juz mam takie akcje za soba ale jak widac nie. -
Hej Dziewczyny,
Witam sie w 6tym miesiącu!!! Ale ten czas leci!!!
Juuli - może przeczucie się sprawdzi
Margaret - mojej siostrę czasem mdliło i do 7 mca, wiec chyba to nie jest reguła,że zawsze przechodzi z końcem I trymestru... Ale aby u Ciebie to był ostatni taki epizod!
A mam takie pytanie - jak i czym golicie się tam na dole jeśli się golicie?
Ja używam kremu do depilacji,ale z powodu brzuszka jest mi już co raz trudniej no i denerwuje mnie ten czas, który należy odczekać, żeby dać kremowi zadziałać. Natknęłam się też na opinie, że te kremy nie do końca wiadomo czy bezpieczne, czy nie będą wywoływać później alergii skórnych u dzidziusia, więc zastanawiam się nad zmianę metody,ale na jaką???
-
Labamba ja miałam 3 zabiegi depilacji laserowej no i po wakacjach 2016 jak zejdzie mi opalenizna miałam kontynuować ale nie zdążyłam.. A przynajmniej z tym bym miała już spokój no i niestety zostałam przy maszynce i myślę od zawsze się tak depilacje. A muszę często niestety. Jest to uciążliwe ale nie mogę zrezygnować bo po kilku dniach mam tak twardy zarost że wszystko mnie tam zaczyna tylko swędziec
-
Ja się dziś wybrałam do neurologa ale już wiem że jest to misja samobójcza nie dostać ze to na drugim końcu miasta to coś mi strzelili do głowy żeby mamę że sobą dla towarzystwa zabrać. Autobus nam nie przyjechał, pizdzi jak nie wiem co więc wezwałam ubera. Ale jak tu mamie wytłumaczyć o co biega z uberem? heh
W kolejce milion ludzi, lekarz nie wywołuje o tylko trzeba ogarniać kto ostatni, a doktora trzyma w gabinecie pacjentów po 30min.. Za godzinę autobus do domu. Ciekawe czy się na niego wyrobię? :p -
Heja a ja sie witam w 22tc:)
Czas zasuwa Lambada ale i dobrze:) mierzylam sie w brzuszku i jest wiecej 25cm:) i 3kg i pod biustem 10cm wiecej i czuje ze mi sie zebra poszerzyly i z lewej strony pod cyckiem boli mnie czasami i cos mi tam przeskakuje, jakas chrzastka?
Lambada ja nigdy nie golilam sie takimi specyfikami bo uwazalam je za strate czasu i kasy. Ja od zawsze nigi, pachy nydlilam podczas kapieli i golilam maszynka a po mydelku idzie jak po masle idealnie. Natomiast tam nizej to pkyn do higieny intymnej i maszynka czyli tak samo. Zawsze codziennie podczas kapieli lub co dwa dni w zaleznosci od sezonu czy to zimowy czy letni:) teraz to juz takiego luksusu nie mam zeby sie golic nawet co drugi dzien bo coraz ciezej a juz nie mowie ze przy goleniu nie widze swojej cipki:) hehehe dzisiaj mam ciut wiekszy brzuch:) -
Hej dziewczyny! Moja przyjaciółka prowadzi sklep z oryginalnymi ubrankami dla niemowląt. Dajcie prosze lajka na fan page na facebooku, początki nie są łatwe
https://www.facebook.com/babelusklep/
Z góry dziękuje i wesyłych świąt! -
Bam! Melduję po wczorajszej nocnej wizycie, że klocuszek mamusi ma już uwaga... 835 gram Nogi ciągle dłuższe o ponad dwa tygodnie, dlatego ta waga wychodzi taka kosmiczna Brzuszek odpowiada tygodniowi ciąży, więc raczej nie będzie grubasek Siusiak do połowy uda, czyli chłop jak się patrzy Zdjęć zero, bo buzią w łożysku sobie odpoczywał i nie miał ochoty na zdjęcia
Genshirin, labamba, neme, roslinka, Margaret.Se, moniadi, Cassie 65, szarlo, Kasiula09, Anielle, sisi lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Sisi ja zaczynam dziś 25 tc - wg okresu, ale dzidzia starsza o kilka dni bo owu była wcześniej i usg to potwierdza
Another gratki !!! rosną te nasze chłopy !!
Margaret.Se, Another lubią tę wiadomość
neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr