Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie komuś libido wzrosło hihihih !
Samsaramsa trzymam kciuki
No, ja pomalowałam pazury u stop i chwyta mnie coraz wiekszy stres, chociaż tłumaczę sobie ze i tak jak ma byc do dupy to stresem tego nie zmienie -
Gaduaa spokojnie, ja przy corce miala czesto takie skurcze, klucia, ciagniecia, bardzo mnie co chwile brzuch bolal. To normalne, wsystko sie naciaga, rozciaga, dzidziu sobie miejsce mosci i szykuje. Ja potem to mialam takie klucie w okolicy pepka jak juz brzuszek byl ze tchu brakowalo i jak mnie tak pierwszy raz zlapalo to az na pogotowie jechalam.
Ulli88 bardzo mi sie podobaja Twoje sposoby leczenia marshmallow
Trzymam kciuki za wizyty! Ja jutroGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kakariki wrote:Jenni to mamy termin rożny o 1 dzień
Fajnie, bedzie razniej czekac razem To jest moja druga ciaza, mam juz coreczke 4 latka, teraz staralismy sie z mezem pol roku. Przyznam sie szczerze ze sama jestem zdumiona jak latwo sie zapomina wszystko, niby juz bylam w ciazy ale teraz jakos tak jest inaczej, chyba nawet jeszcze wiecej obaw i pytan niz 5 lat temu
Mam pierwsza wizyte na 2 stycznia dopiero, chyba bede szalala z niecierpliwosci przez swieta no ale nic, musze wytrzymac jakos
"Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. "
Mark Twain -
Samsaramsa wrote:już po. Usg nie miałam, musze się zapisać przed samymi świętami. Dostałam skierowanie na badania. Karta ciąży założona, następna wizyta gdzieś za miesiąc
Hm, to fajnie, że masz już kartę. Mi dopiero założy na następnej wizycie. A czemu bez usg?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)