Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Samsaramsa wrote:już po. Usg nie miałam, musze się zapisać przed samymi świętami. Dostałam skierowanie na badania. Karta ciąży założona, następna wizyta gdzieś za miesiąc
-
Dziewczyny, stawiam wszystkie do pionu! Nic się złego nie stanie!!!! Bez wariowania, stresow itp, bo maluchy to czują. Będzie pięknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 12:15
Asiulka83, Gaduaaa, Karola555, sisi, Asiaczek, MówmiAgatka lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Trzymam Kciuki za Dzisiejsze Wizyty !!!
Ja bylam wczoraj u endo i jestem zadowolona bo jezdzilam zawsze do niego prywatnie 200 zl nie moje a teraz przez okres ciąży będziemy się kontaktować tylko telefonicznie lub mailowo ...mam zwiekszona dawke , tsh mam robic co 3 , 4 tyg i odpowiednio do wyniku zwiekszac lub zmniejszać ...tsh ma być poniżej 2 !!!
Ja od 2 , 3 dni mam jakies erotyczne sny codziennie mi się cos sni rano to bym meza zgwalcila ale czekam do poniedziałku i zapytam się od razu czy można haha
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnySamsaramsa eeee jeszcze są jacyś gin którzy nie maja usg w gabinecie? No to co ten lekarz Tobie powiedział?
Ja wczoraj mówię mojemu synkowi, że nie wolno skakać mamie bo brzuszku bo tam dzidzia jest. On na to patrzy na mnie, podnosi bluzke, zagląda do pępka, włożył tam palec po czym rozłożył racę i oznajmił "Tam nie ma!". Kurcze nie sądziłam kiedys że takie małe a takie kumateAnother, Karola555, sisi, neme, Tova33, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCherry no to jest ogromna różnica Chociaż ja i tak jestem w szoku, bo generalnie młody rozumie wszystko co do niego mówimy no i bardzo dużo robi: wypakowuje zakupy do szafek (makarony tam gdzie mamy makarony itd, CZASEM sie pomyli), odkurza (odkurzaczem), wyrzuca śmieci do kosza, brudne ubranka zanosi do kosza na pranie, wypakowuje zmywarkę. Jedyne co to zabawek swoich nie chce sprzątać Zabawki są do rozrzucania, ale jak ja coś nie odłoże na miejsce to biega za mną i krzyczy ojojoj i macha palcem
sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
-
BrumBrum wrote:Asiulka mi też libido szaleje, no ale u nas absolutny zakaz...
my tez się boimy po tym plamieniu na początku ....wiec wole sama nie unosic się emocji poczekam zobaczymy a M tylko na tym skorzysta
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyA ja nie wiem co mam sobie myśleć wczoraj skontrolowałam test ciążowy 2x(1 ten co poprzednio sprawdzałam i 1 z innej fimry). Wyszły pozytywne, z tego samego co poprzednio nawet grubsza kreska. Dzisiaj rano sprawdziłam kolejny raz rano (2 testy z 1 opakowania te co zawsze robiłam) a tu kreski bladziutkie, prawie niewidoczne, ale C też słabiej wybarwione ;( Aż płakać się chce. Miała tak któraś?
Najchętniej bym zrobiła z krwi bHCG, ale tam gdzie mieszkam jest to tylko na skierowanie od lekarza. Pójdę dzisiaj porozmawiać do przychodni. U ginekologa dopiero mam wizytę na początku stycznia.
Dołączyłam mój wykres. Popatrzcie i napiszcie co myślicie. -
haha mój Kochany Lobuz tez mi dużo pomaga w spazataniu ale swoje zabawki pospzatc to nie ma mowy nie ma na to czasu...ale jak znajdzie papierek u nas w pokoju leci do śmietnika wyrzucić
BrumBrum, Tova33 lubią tę wiadomość