Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chusy, cudownie czytać, że wszystko w porządku. Jak dobrze, że wszystko ułożyło się tak jak powinno i trafiłaś na wspaniałą położna bo wykazała się większą wyobraźnią niż lekarze- chodzi mi o uniknięcie vacum. No i wspaniale, że masz to mleczko. Czekam na twój nick na stronie parenting, aby móc wysłać Ci zaproszenie. Przesyłam dużo energii
-
Dzieki dziewczyny naprawde milo sie czyta wasze komentarze
Margaret zzo zeszlo po 3 godzinach mniej wiecej. A jesli chodzi o piersi to najpierw je masowala okreznym ruchem a pozniej scisnela u gory nad sutkiem zaraz. Powiedziala ze tam sie znajduja te kanaliki wszystkie.
-
Malavi - musze zapamietac slowa Twojej mamy, piekne sa
Chusy - dzielna nasza wspaniala!!! Strasznie sie cieszymy, ze prawie bez bolu i powazniejszych komplikacji! Obys teraz szybko doszla do siebie i te szwy przestaly tak bolec...Dowiedzialas sie cos wiecej o malutkiej?
I bardzo dziekujemy za tak obszerny opis porodu, mysle,ze kazda z nas wyniosla z niego pare cennych informacji dla siebie :*
Super,ze masz juz pokarm, Sara na pewno jest zmeczona po porodzie tak jak i Ty, ale dobrze by bylo zebys w miare mozliwosci przystawiala ja jak najczesciej- na pewno siara pozytywnie na nia wplynie :)Ja sie bardzp rozczulilam i zazdraszczam trzymania malenstwa w ramionach
Ladybird - gratulacje kolejnego tygodnia i wejscia w 9mcLadybird:) lubi tę wiadomość
-
Chusy, śliczne imię dla Twojego słoneczka! I bardzo dziękuję za relacje z porodu, sprawia, że nie taki diabeł straszny się wydaje
Jesteś mega dzielna i mega dałaś rade! A co fakt, trafic na taką mądrą położna to naprawdę świetna sprawa... Oby wszystkim nam się udało przejść to wszystko tak sprawnie!
Emilka 10tc [*] -
Wlasciwie co tam wchodze to jestem tak ta moja kruszyna zauroczona ze zapominam co mam powiedziec i zapytac. Zapytam za godzinke jak bedzie nastepne karmienie! Kurcze nie wiedziec ile wlasne dzieciatko ma cm to wstyd :p!
Jesli chodzi o porod to w zasadzie caly czas bylam przerazona wylacznie z tego powodu ze nie wiedzialam czego mam oczekiwac. Dlatego chcialam wam opisac dokladnie w miare jak co poszlo krok po kroku. Mam nadzieje ze cos wam sie udalo wylapac z tego chaosu : )Margaret.Se, Genshirin, Nalala, sisi, neme, ewe_a85 lubią tę wiadomość
-
Chusy super opisałaś i dziekuje Tobie za tak dokładny scenariusz heheheh mnie tylko zastanawia ze skoro zzo działa niby 3 godz to miałam kilka razy podawane? bo dostałaś zaraz po lewatywie a to była noc.
EEE tam styd tyle przeszłaś ze człowiek my miliony myśli i kłębek taki w głowie ze daj spokoj, najlepiej zapisz sobie w telefonie pytania bo znowu o czyms zapomnisz heheheh -
Chusy wrote:Wlasnie nie bardzo moge sie tam z telefonem wybrac. Musicie mi na slowo uwierzyc ze jest bardzo slodka !
Kochana wierzymy nawet bez Twoich zapewnien heheheh ale no jako ciocie musimy się doczekać i zobaczyć pierwsza ksiezniczke:) -
witam, wszystkie mamusie , gratuluję pierwszego maluszka na forum.
Czy moge do was dolaczyc? niedawno odkrylam was przez problemy zdrowotne musze w domu siedziec caly czas i stad tyle czasu wolnego i zaczelam szukac jakiegos forum na necie i tak was znalazlam:) Termin mam na 29 sierpnia także kilka tygodni jeszcze mam . Mam nadzieję ze przyjmiecie nas (mnie i mojego synka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 12:03
sisi, Genshirin, Avika, Chusy lubią tę wiadomość
-
dziękuję,
Może powiem o sobie ze od początku ciąży przyjmuję heparyne w zastrzykach tylko ze mi ginekolog przeposuje fraxiparine i pytanko do tych osób co się kłują, jak robicie zastrzyki w tak duży brzuch? bo ja póki co w boczki robię ale robią mi się tak krwiaki cały czas i już brakuje mi pomysłu gdzie mogę tak żeby skóre dobrze złapać.. eh