Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila witaj:)
-
Lila ja robie zastrzyki z boku brzucha bo tam mam jeszcze trochę miejsca, wiec daje rade bo jakos na ramie czy udo nie mam odwagi się przenieść
-
Chusy jeszcze raz gratuluje, byłaś bardzo dzielna, a imię wybraliście piękne
Po przeczytaniu takiego opisu chyba każda chętnie wybierałaby się na poród naturalny
Ja jeszcze w łóżku gnije, a miałam zrobić dzisiaj lasagne na obiad. Za półtorej godziny musimy pojechać do naszego doradcy kredytowego podpisać ostatnie papiery, a na 18 do szpitala na badania przedoperacyjne.
No i od wczoraj czeka na nas odcinek "Gry o tron". Nie wiem czy któraś z was ogląda20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Zastrzyki robi się 6tyg po porodzie czyli cały połóg
Ladybird:) lubi tę wiadomość
-
Witaj Lila : )
Ktos mnie pytal o epidural, ja caly czas bylam podlaczona pod kroplowke z epiduralem przez plecy takze znieczulenie nie ustepowalo do konca porodu. Oprocz tego mialam jeszcze przycisk ktory w razie czego uwalnial podwojna dawke.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
6 tyg sporo.. ale jak trzeba to tzreba:) dzisiaj pogadam z ginem o mam wizytę niedlugo na 15,30 to trzymajcie kciuki żeby wszytsko bylo dobrze:)
Chusy gratuluję maluszka, zazdroszczę ze już masz za soba ) ja to się baaaarzdo boję poroduChusy lubi tę wiadomość
-
Chusy ladne imię dla malej, no i masz mleczko , trzeba zdac sie na pomoc bardziej doświadczonych
Lila Witaj
Ja miałam dzisiaj wizytę u gina, maluch wysoko tylko szyjka zrobiła sie miekka ald nadal dluga, wiec pomału szykuje sie do porodu. Od kilku dni bola mnie pachwiny i miednica pewnie wszysyko sie tam rozchodzi, aby bylo latwiej rodzic. Wg.lekarza raczej w sierpniu niż w lipcu urodze, zobaczymy, za 2 tyg.kolejna wizyta.
Jesli któraś z nas urodzi na zwolnieniu yo automatycznie zwolnienie jest przerywane i rozpoczyna sie macierzyński tylko trzeba odpowiednie dokumenty dostarczyć pracodawcy. Lekarza bez problemu wystawiaja zwolnienie na okres po terminie.labamba, Chusy, Avika, sisi lubią tę wiadomość
Aniołek 18.04.2016 -
Hej witam wszystkie mamusie , u nas termin na 21.08 , z chęcią dołączę się jeżeli można ?
W grupie raźniej a jakoś coraz bardziej zaczynam się stresować przed porodemszarlo lubi tę wiadomość
-
Ladybird rewelacyjan hemoglobina:)
Szarlo a jak tam synus ile wazy teraz???? no szyjka powoli się przygotowuje do porodu:)
Hej MMadziula:)MMadziula lubi tę wiadomość
-
Chusy super ze masz pokarm ! buziaki dla Sary od ciotek!
Lila ja od 2 miesięcy robie zastrzyki w udo a jak jest mąż albo siostra to robią mi w ramię i w szpitalu tez mi dawali w ramię.Chusy lubi tę wiadomość
neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr
-
Cześć,
Jestem Asia,szczerze przyznam, że od początku ciąży trochę Was podczytuję, ale do tej pory nie miałam odwagi napisać, ale im bliżej końca, coraz więcej obaw, a wiem, że nikt nie zrozumie mnie, jak Wy, które też czekacie na swoje maleństwa Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.
Trochę info o mnie, to moja trzecia ciąża (w tym 1 poronienie). TP z OM 25.08.br - synuś, jednak już wiem, że będzie trochę wcześniej, bo będę mieć CC.
P.S. Chusy gratulacjeszarlo, Chusy lubią tę wiadomość
-
Chusy gratuluję! !!
To moja pierwsza ciąża i mam nadzieję, że poród będzie w miarę szybki
U mnie też pogoda cudna szkoda tylko , że zbyt dużych dystansow robić nie mogę bo maks 40 min i musze do łazienki -
Chusy dzięki za opis porodu , jak dla mnie to mega pomocne jest . W większości sytuacji czytam jak to strasznie jest a tu przynajmniej opisałaś normalnie jak to się odbywa .
Jeżeli chodzi o termin to , która Z Was jest teaz najbliżej ?Chusy lubi tę wiadomość