Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Zauważyłam to samo, jak byłam w ciąży z córką to praktycznie wiekszość była w pierwszej ciąży, zaledwie kilka dziewczyn miała juz jedno czy więcej dzieci.
Ja w pierwszej ciąży korzystałam z forum na brzuszek.net, rzeczywiście praktycznie 80% to były pierworódki. Teraz widzę trochę inaczej. Wtedy bardzo się zżyłyśmy z dziewczynami, byłyśmy dla siebie wsparciem i widzę, ze tu będzie podobnie -
nick nieaktualnyDziewczynki, a u mnie dzisiaj tak, jakby zeszło ze mnie zupełnie powietrze. Wróciłam z pracy i nie mam na nic siły. Zaraz mąż wróci z synem z basenu, będziemy musieli wziąć się za lekcje, mam nadzieję, ze dziś nic nie mają do roboty Jeszcze tak słaba to się nie czułam juz dawno.
-
nick nieaktualnyawangarda, BrumBrum, Gaduaaa, sisi dziewczyny jesteście kochane. Bardzo dziękuję Wam za odpowiedź. Czyli jest szansa. Już się martwiłam i dalej martwię, że coś z ciążą i Bhcg spada.
Byłam w przychodni. Pokazałam testy, wg nich testy są pozytywne. Krwi mi nie zrobią niestety Mogą zrobić mi z moczu, ale to to samo co domowe testy. Mówili też, abym nie robiła testów codziennie, bo to tylko powoduje niepotrzebnie stres. Mam powtórzyć w sobotę lub niedzielę test.Gaduaaa, sisi, Asiaczek lubią tę wiadomość
-
Asiaczek wrote:Ja w pierwszej ciąży korzystałam z forum na brzuszek.net, rzeczywiście praktycznie 80% to były pierworódki. Teraz widzę trochę inaczej. Wtedy bardzo się zżyłyśmy z dziewczynami, byłyśmy dla siebie wsparciem i widzę, ze tu będzie podobnieFabian Cyprian Tymuś
-
Witam się po wizycie...
Bliźniaki to nie są - to pewne...
Za to jest jeden zarodek długości 5mm i serduszko bije 153/min...
Czyli naprawdę jestem w ciąży...Aaaaaaaa..... Ratunkuuuuuu.....
Zdjęcia nie wstawię bo i tak na nim nic nie widać.
Ale naprodukowałyście tych stron, że chyba odpuszczę sobie na dziś nadrabianie bo miałam mega stresujący dzień. Jeszcze z synem byłam na USG jamy brzusznej bo coś ktoś niby tam zauważył. W każdym razie wyszło, ze wszystko ok.
Uffff.... Jak dobrze, ze już po wszystkim....sisi, BrumBrum, neme, Karola555, Otka, Asiulka83, inaa, Asiaczek, Luca lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj znowu miałam kilka zawrotów głowy ale zecydowanie mniejsze niż wczorajsze. Może jutro w końcu uda mi się umówić do rodzinnego i zapytam go o to.
A tak poza tym to zero mdłości ale mega senność. Mogłabym kimać calutki dzień z przerwami na siusiu i jedzonko20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czeesc!
Inaa, Tova gratki !! super wieści !!
ja dziś mam niestety słabszy dzień, jakieś czarne myśli mnie nachodzą, a cały czas miałam takie dobre nastawienie .... ten progesteron i tsh z wczoraj mnie chyba tak dobijają
poza tym odkąd wróciłam z pracy (godz. 16) boli mnie brzuch, tak skurcza mi się, nie mocno, ale trzyma położyłam się teraz i mam nadzieje że przejdzie.
jeny, niech już będzie sobota ...Tova33 lubi tę wiadomość
neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr
-
Tova super że już widziałaś serduszko i kropek ma się dobrze Gratki
Dziewczynki umówiłam się na pierwszą wizytę na 22.12 godzina 17.40, stresik mam mały ale wierzę, że maleństwo rośnie i ma się dobrze
Najmłodsza umawiaj się to będziemy miały wizytę w tym samym dniu
Lenka dobrze pamiętam też masz 22.12Tova33, inaa lubią tę wiadomość