Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
awangarda wrote:Luca a moim zdaniem nie bagatelizuje się plamienia. To już jest widoczna ciąża i ja bym pojechała na IP. Jak się zaczyna można coś zaradzić a jak się nie pojedzie to można później żałować. Co Ci szkodzi podjechać? Może ja bardziej panikuje ,ale po co ryzykować?
U mnie znów brak objawów. Jak mówiłam USG uspokaja mnie na 2 dniFabian Cyprian Tymuś -
Nie no pewnie na kilka dni nas uspokoi. Ja już się z siebie śmieje i jest mi wstyd,że tak panikuje
Ciekawe kiedy się uspokoje. Zawsze mówilam,że będę spokojna jak : będą dwie kreski,potem beta,później jednak przyrost bety, ale nie! Musi być pęcherzyk, później zarodek,serduszko itp.... Uspokoje się CHYBA jak urodze. A i to nie jest pewnesynuś
Dwa aniołki * -
Witajcie dziewczyny
Dobrze czytać że u Was brak objawów bo ja się też ciążowo nie czuje hihi.
Póki mam to przeziębienie to jakoś nie mam smaków na nic i apetyt mniejszy. -
Ulli88 wrote:Haha ja też wyciągam parówki, nawet dzisiaj o 3 w nocy się prxebudzilam bo już wytrzymać nie mogłam. Jeszcze przed testowaniem pochłanialam czekoladę i to te wielkie tabliczki na raz, albo kilogram pierniczkow w czekoladzie, ale myślałam że to przed okresem mnie tak na słodkie ciągnie, a teraz bardziej słone rzeczy
Ja też przed okresem to mogłam całą czekoladę zjeść i też myślałam że to na @ -
Luca wrote:A wczoraj poczytalam przypadkiem o ciazy pozamaciecznej. Nie wiem, co mnie naszlo... caly dzien tylko sie modle, zeby jutro sie nie okazalo, ze mi sie zarodek gdzies w jajowodzie uczepil!
Czlowiek lubi sie jednak nakrecac sam
Ja omijam wszystkie wątki o problemach w ciąży, pustych jajach i poronienia, żeby się nie nakręcać. -
Dzień dobry
Z plamieniami nie pomogę, choć znając siebie pewnie pojechałabym sprawdzić wszelki wypadek do lekarza.
Mnie na przeziębienie w pierwszej ciąży pomógł Prenalen - syrop dedykowany dla kobiet w ciąży. No i mleko z miodem.
Jeżeli chodzi o objawy to u mnie właściwie całodzienne mulenie. Już się nawet zastanawiałam czy się nie zatrułam, bo w pierwszej ciąży takie objawy miałam dopiero około 7 tygodnia. No i piersi eksplodujące, zwłaszcza wieczorem.
Co do wizyt - ja swoją mam dopiero 3.01. Do tego czasu ( o ile wszystko będzie w porządku) nigdzie się nie wybieram. Dobrze, że teraz Święta to bedzie mi łatwiej wytrzymaćKarola555 lubi tę wiadomość
-
I ja dołączam do fanclubu parówek! Miesiąc temu nie było opcji żebym je zjadła, a teraz to dla mnie danie godne gwiazdki Michelin Obowiązkowo pół tubki kechupu do ozdoby talerza
Witam sierpnióweczki. Jak samopoczucie? Pogoda bleh, ale biorę się dzisiaj za puzzle więc nie przeszkadzają mi żadne chmury czy wiatr.
Ok, czas na śniadanie. Paróweczki mnie wołają z kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 09:29
inaa lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Mona_Lisa wrote:I tak z innej beczki jak ustawiacie sobie te podpisy (np. w którym jest się tc)?
i sobie zrobić swój własny suwaczek.. jak go zrobisz dostaniesz kod html chyba i jego wklejasz w podpis tutaj w ustawieniachFabian Cyprian Tymuś -
Dzień dobry dziewczyny
Witam wszystkie nowe koleżanki.
Ja o dwóch dni nie mam na nic ochoty, NA NIC. Nie mdli mnie ale wmuszam w siebie śniadanie i obiad, jem jakby to jakaś kara była.
Teraz naczytałam się o tych parówkach i hmmm... chyba zaraz mąż będzie biegł do sklepu20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860