Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam napisać Wam co mnie wczoraj spotkało. Tak jak większość z Was, wstrzymuję się z rozpowiadaniem o ciąży, chociaż do 12 tygodnia, wie facet, mama i w pracy przez L4, ale... Wczoraj moją mamę odwiedziła moja chrzestna, a ja nie wiedząc o gościu wpadłam w koszulce i gaciach po mleko do kawy (mieszkamy drzwi w drzwi). Przywitałam się buziakiem z ciotką i mamą, wzięłam mleko i do chaty. Wieczorem poszłam do mamy na plotki, a ona mi mówi, że ciotka zauważyła, że jestem w ciąży i mama też to widzi, bo mi się brzuch podniósł! Kurde! Przecież niemożliwe żeby tak wcześnie było coś widać, a do tego ja jestem mega pulpet. Obejrzałam się w lustrze i faktycznie ten brzuch się troszkę uniósł. Możliwe to?
sisi, inaa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Gaduaaa wrote:musisz sobie wejść na przykład [url] https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html[/url]
i sobie zrobić swój własny suwaczek.. jak go zrobisz dostaniesz kod html chyba i jego wklejasz w podpis tutaj w ustawieniach
Dziękuję zaraz wypróbuję
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
hello
U babci mój brzuch był wzdęty i też chwyciła za niego ( ja mam 180cm wzrostu babcia 155cm wiec miała go przy buzi haha) i się spytała," a ty w ciąży nie jesteś?". Oh moja babcia o tym marzy i znowu dostalo mi się kazanie ze to juz dawno po slubie itp itd. jakby ona wiedziała, że ma racje hehehAnother lubi tę wiadomość
-
Witajcie porannie
Trzymam kciuki za wizyty! i witam nowe koleżanki!
Ja nie mam ochoty na parówki
Od wczoraj źle się czuję, nie mam tempki, kataru, ani kaszlu. Lekko drapie w gardle. Ale czuję takie rozgorączkowane ciało Jak w infekcji tylko objawów brak ;/
Na wszelki wypadek wzięłam dwa dni L4 i piję herbatę z cytryną i z miodem na przemian z sokiem malinowym własnej roboty, do tego czosnek.
Poproszę o dopisanie do listy wiek 37 latAsiaczek lubi tę wiadomość
-
Ja jem bułkę z serkiem topionym i papryka
Itakasia kuruj się kochana Ja nie miałam możliwości wziąć L4 ale dzisiaj na szczęście lepiej się już czujeitakasia lubi tę wiadomość
-
witam dziewczyny, ja juz jutro mam wizyte, ale nie nastawiam sie ze zobacze serduszko, jeszcze za wczesnie no i ide na nfz wiec sprzet raczej nie najlepszej jakosci bedzie:p
Od trzech dni mnie mdli od razu sobie przypomnialam minusy bycia w ciazy, ale daje rade! wczoraj mialam straszny dzien w garazu moj kotek podbiegl mi pod kola i zmarl:( pol nocy przeplakalam majac w oczach widok jak sie meczy:( po minucie przestal sie ruszac dlugo nie cierpial ale do teraz sie trzesel na ta mysl i oczywiscie placze...ja to mam pecha.. -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki Ruda :D ! Będzie super.
Ja mam dzisiaj dobry humor bo kolejna moja piękna trollina pokazała nam na ovu dwie piekne krechy jupi jupi pewnie niedługo tutaj przybędzie ! aaaaaaaKarola555, Asiulka83 lubią tę wiadomość
-
Basha super gratki dla siostry
Lovi przykro mi z powodu kotka
Ruda trzymam kciuki wielkie za wizytę, będzie dobrze :*
Ina no szok normalnie, zaciskamy kciuki za naszą trollinę -
Ja mam jakoś jedzeniowy wstret na konkrety.. tzn.. coś bym zjadła, ale jak pomyśle o bułce z czyms albo obiedzie z mięsem to przełyk mi się zaciska. Za to cukierki i czekolada dalej na propsie...
No i faktycznie rano jak nie zjem to mnie mdlisisi lubi tę wiadomość
-
Ja piję rano jedna dobrą kawe choć przyznam , że przed ciążą nie piłam. Niestety jakby szło to u mnie byłyby terAZ litry dziennie ahhaha. Dociskam inką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:30