Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Juhu ... wystarczyło wyjąć wszystkie rzeczy z rogowej półki z kuchnii .... foremki do pierników odnalezione... więc dzisiaj pewnie cały wieczór będe z mężem pierniczyć
U mnie świątecznie dziś na serduchu bo włączyłam piosenki na youtubie i próbuje robić w szafkach kuchennych porządki, ale coś mnie zaczyna mdlić.. blyyy -
Karola
ja zazwyczaj piję jedną czarną z ekpresu rano a popołudniu cappuccino
Ruda
trzymam kciuki i czekam na wieści
dzięki temu, że zostałam w domu to nadrabiam online braki w prezentach na święta. dodatkowo kupiłam dzieciom nowe pościele jakoś tak mam dzisiaj dzień czarnowidztwa więc próbuję zająć czymś głowę /: -
Basha, moja siostra też jest w ciąży
Niesamowite tak być razem w takim stanie.
Tylko że moja o mojej nic nie wie. Skręca mnie niemiłosiernie żeby powiedzieć, ale chcę zrobić niespodziankę na Wigilii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:55
Asiulka83, Mona_Lisa lubią tę wiadomość
-
Jejjjju dziewczyny to usg dzisiejsze mnie przeraziło... Lekarz sam na początku stwierdził że raczej nic widać jeszcze nie będzie a tu taka niespodzianka! Boję się podwójnie teraz bo są dwa pęcherzyki ciążowe!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 13:31
Sand, itakasia, Samsaramsa, inaa, awangarda, sisi, Karola555, Asiulka83, Kasiula09, Asiaczek, neme lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyO jej Ulli88 wow Bliżniaki?! Trzymam mocno kciuki aby za 2 tygodnie w obu było bijące serduszko!
Ja największy kawosz na świecie obecnie na kawę nie mogę patrzeć.... Wogóle niewiele mój żołądek toleruje. Co chwile przytulam wc. No nic... Oby Kropek rósł! -
Jeszcze nic nie wiadomo okaże się za dwa tygodnie 29-go mam kolejne usg żeby zobaczyć czy będą dwa zarodki i może już serduszka. Lekarz powiedział że różnie to może być, że nie koniecznie muszą się Oba rozwinąć, ale jest ciąża i trzeba się cieszyć i być dobrej myśli
Asiulka83 lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inaa wrote:Ja mam jakoś jedzeniowy wstret na konkrety.. tzn.. coś bym zjadła, ale jak pomyśle o bułce z czyms albo obiedzie z mięsem to przełyk mi się zaciska. Za to cukierki i czekolada dalej na propsie...
No i faktycznie rano jak nie zjem to mnie mdli20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Bioplast się nie sprawdzi? Same możecie docinac długość w zależności od potrzeby.
Mam straszne kłucia w pochwie aż podskakuje .
Leżę bo mi niedobrze,
Kot się do mnie dużo tuli, kładzie się na kolana a nigdy nie był taki uczuciowy
Zjadlabym coś dobrego....tylko co?
Chyba kromkę z pasztetem i ogórkiem kiszonymsynuś
Dwa aniołki *