Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda Paskuda wrote:Ja po wizycie. Martwię się bardzo. Pęcherzyk jest, rośnie, ale nie widać nic w środku. Myślałam, że już będzie widać malucha i serducho, a tu nic. Lekarz niby coś tam widział, ale nic co można by określić jako dzieciorka . I się zaczynam martwić czy nie powinno być już widać cokolwiek. Eh...
Ruda spokojnie ja bylam na wizycie równo 5 tydz.0 dni i był sam pęcherzyk większy niż tydz. wcześniej tez sie denerwuje do pon czy będzie wszystko ok ale musimy być dobre nadzieji ...może owulacja była później niż myślisz i za dzień dwa pokaze się zarodek i serduszko !!! Będzie dobrzee_v_e lubi tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Ruda paskuda nie martw się, patrzyłam na pierwszą stronę i zauważyłam, że mamy taki sam termin porodu, ja byłam u lekarza we wtorek i też był widoczzny dopiero pęcherzyk i ciałko zółtkowe, wszystko będzie dobrze głowa do góry
Ania83_NS, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda nie zamartwiaj sie narazie. Wystarczyło, że miałaś owulację parę dni później i zarodka nie musiało jeszcze być. Kiedy masz następną wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 15:53
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnyTrzymaj się Ruda. Ja też się ciągle stresuję a wizyta dopiero 4 stycznia. Powiedzieli, że tak będzie dobrze. Tak sobie myślę, że może to dlatego, że wcześniej nie wiele widać.
Tak sobie myślę też, że piszecie o przesunięciu owu. Czy ovufriend może się mylić nawet mimo ciągłej linii czy nie mierzyłyście temp.? -
Ale jestem wściekła! Mój facet poszedł do sklepu i pochwalił się mojej znajomej, że jestem w ciąży. Największej plotkarze na moim osiedlu. Także już wiedzą wszyscy... Nie wiem po ch** to zrobił Pewności nie mam że wszystko ok, a wszyscy już będą pier****"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ruda Paskuda wrote:Ina, nie wiem czy było ciałko, się tak zdenerwowałam, że pusto, że nie spytałam nawet co i jak. Chyba 18 mm miał, ale nie jestem pewna, bo tylko widziałam jak wpisywał coś na kartę. Eh eh. Musi być dobrze...
-
itakasia wrote:Dziewczyny ile z was ma/miało infekcję/przeziębienie na początku? Martwi mnie moje wczorajsze samopoczucie, że to było jakieś paskudztwo-wirus, który mogło zaszkodzić dziecku
Itakasia ja bylam chora na poczatku i bylam nawet na antybiotyku,z tymze powiedzialam lekarce ze jestem w ciazy i dala jakis bezpieczny,bo lepszy jest antybityk niz nieleczona infekcja. Wszystko zalezy jak mocno Cie dopadlo chorobsko
Ruda spokojnie,jest pecherzyk i teraz nie denerwuj sie bo Groszek t wszystko odczuwa,wiec pozwol mu spokojnie rosnac -
Karola, Inaa
dzięki za odpowiedź, dobrze, że już lepiej się czujecie
Uszko
dzięki, no właśnie niezbyt mocno, po prostu wczoraj czułam się kiepsko i drapało mnie w gardle popołudniu, a wieczorem było lepiej. dziś jest ok. i nie wiem czy to wirus chciał mnie rozłożyć czy to taki objaw ciążowy /: -
itakasia wrote:Dziewczyny ile z was ma/miało infekcję/przeziębienie na początku? Martwi mnie moje wczorajsze samopoczucie, że to było jakieś paskudztwo-wirus, który mogło zaszkodzić dzieckuPatryk 2008
Lena 2014