Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulli88 wrote:Jeszcze nic nie wiadomo okaże się za dwa tygodnie 29-go mam kolejne usg żeby zobaczyć czy będą dwa zarodki i może już serduszka. Lekarz powiedział że różnie to może być, że nie koniecznie muszą się Oba rozwinąć, ale jest ciąża i trzeba się cieszyć i być dobrej myśli
-
Ulii gratuluję bliźniaków, super
A ja właśnie wróciłam od lekarza rodzinnego. Musiałam wypisać formę, że jestem w ciąży i oni wyślą to do położnej i ona będzie się zajmować moją ciążą i skieruje mnie na usg prenatalne.
Dobrze, że szłam z mężem bo jak mnie zawiało na ulicy to mąż mnie w ostatniej chwili złapał. Wyglądaliśmy jak para niezłych pijaczków hehe. Kurczę te zawroty głowy niebezpieczne są. Dobrze, że narazie auta nie prowadzę.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
awangarda wrote:Nie no pewnie na kilka dni nas uspokoi. Ja już się z siebie śmieje i jest mi wstyd,że tak panikuje
Ciekawe kiedy się uspokoje. Zawsze mówilam,że będę spokojna jak : będą dwie kreski,potem beta,później jednak przyrost bety, ale nie! Musi być pęcherzyk, później zarodek,serduszko itp.... Uspokoje się CHYBA jak urodze. A i to nie jest pewneAsiulka83, sisi lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Moja beta z poniedzialku 1869
Ze srody 3884. Pierwsza wizyta w tydzien temu w piatek w koncuwce 5 tyg i nic nie bylo widac, nawet pecherzyka. Macica nie powiekszona. Podejrzenie ciazy pozamacicznej. Moze alam isc jutro ale zastanawiam sie czy by nie poczekac pare dni jeszcze. Boje sie tej wizyty( jezeli jednak bedzie wszystko ok tez termin mam na sierpien)
-
nick nieaktualny
-
Witam
Czy moge niesmialo dołaczyc do cieplego grona slicznym sierpniówek??? Mam wynik bety 12,8 @ mam dostac 20 grudnia test ciazowy zrobilam tylko dlatego ze chcialam sobie zaaplikowac cos mocniejszego ale cos mnie piklo i zrobilam test z porannego moczu a tam tylko kreska ledwo widoczna ale byla test robilam o czulości 10. I bylam bardzo zdziwiona ze wogole cos wyszlosisi lubi tę wiadomość
Patryk 2008
Lena 2014 -
nick nieaktualnyJa po wizycie. Martwię się bardzo. Pęcherzyk jest, rośnie, ale nie widać nic w środku. Myślałam, że już będzie widać malucha i serducho, a tu nic. Lekarz niby coś tam widział, ale nic co można by określić jako dzieciorka . I się zaczynam martwić czy nie powinno być już widać cokolwiek. Eh...
-
Ruda Paskuda wrote:Ja po wizycie. Martwię się bardzo. Pęcherzyk jest, rośnie, ale nie widać nic w środku. Myślałam, że już będzie widać malucha i serducho, a tu nic. Lekarz niby coś tam widział, ale nic co można by określić jako dzieciorka . I się zaczynam martwić czy nie powinno być już widać cokolwiek. Eh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 15:07
Patryk 2008
Lena 2014