Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Leticia wrote:Jak pomyślę, że za kilka tygodni będę za nią latać z drugim stworem przy cycku, to mi słabo
Niech już idzie na te studia
justyna14, Leticia, d'nusia, misia-kasia, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
ingelita wrote:Moja Zocha zuch babka, oddycha już sama i je z butli. Dostaje mleko z banku mleka kobiecego, a ode mnie kilka kropli mojej siary co 3 godziny. No i bawię się laktatorem. Ale jutro już pewnie wyjdzie z inkubatora i będzie na cycu
dziś już pewnie będzie na cycki
a Ty jak się czujesz?
7w3d 💔 -
Ooo, a ja się witam w kolejnym tygodniu
Zjadłam już połowę batanów z torby, ale resztę już mi mąż schował na najwyższą półkę, do której nie sięgam :pjustyna14, Marta..a, Ania241188, DobrejMysli, Zuuziia, d'nusia, misia-kasia, e_mii, ingelita, pumka1990, alenka89 lubią tę wiadomość
-
Leticia wrote:Ooo, a ja się witam w kolejnym tygodniu
Zjadłam już połowę batanów z torby, ale resztę już mi mąż schował na najwyższą półkę, do której nie sięgam :p
Marta oj tak, ja też z takim nastawieniem, ale dzień długi7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Leticia wrote:Ooo, a ja się witam w kolejnym tygodniu
Zjadłam już połowę batanów z torby, ale resztę już mi mąż schował na najwyższą półkę, do której nie sięgam :pLeticia, nesssssa, d'nusia, ingelita, justa8902, pumka1990, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
Witam się w nowym tygodniu, choć już sama nie wiem je liczyć
. No ale pozostanę chyba przy tym z suwaczka. Także za tydzień ciąża donoszona.
O 5 rano wstałam do łazienki i poczułam że mala ma chyba czkawke, wróciłam do łóżka to nie dość że czkawka to jeszcze zaczęła wierzgać. Czekać wierząc o na przemian i wrz człowieku się wyśpij. Az się zaczęłam zastanawiać czy nic jej tam nie jest.Ania241188, ingelita, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania241188 wrote:Mi moj kupił duza nutelle bo ostatnio miałam zły humor i jego zdziwienie gdy następnego dnia odkręca a tam prawie dno widać
ale do dna to jeszcze daleko
Ania241188 lubi tę wiadomość
-
Leticia wrote:Po dzisiejszym dniu jestem w stanie uwierzyć, że szczepienia powodują ADHD
Mojej córce dziś w przychodni wsadzili chyba niepostrzeżenie dodatkowy motorek w d**ę... To co dzisiaj odstawia, jest już ponad moje siły.
Nie było poobiedniej drzemki - jak ją położyłam, to strasznie długo hałasowała w pokoju. Ale luz, często gada do maskotek przed snem, więc czekałam. Po jakimś czasie ucichła, więc zakradłam się, żeby zobaczyć czy śpi. A tam jakby tornado przeszło przez pokój: wszystkie szafki wybebeszone, podłogi spod tego wszystkiego nie widać, w powietrzu unoszą się strzępki porwanych wacików, a dziecko stoi w tym wszystkim nagie, jedynie z sukienką wyciągniętą z brudów zawiniętą w turban na głowie...
Jak zabrałam się za sprzątanie tego wszystkiego, to panna pobiegła do kuchni, wlazła na stolik z mikrofalówką, wstawiła do niej talerz ze szczotką do włosów i włączyła.
I tak co chwilę coś nowego.
-
nick nieaktualny
-
Ania241188 wrote:Mi moj kupił duza nutelle bo ostatnio miałam zły humor i jego zdziwienie gdy następnego dnia odkręca a tam prawie dno widać
było tak wyjątkowo pyszne. Nutelle boję się kupować. Bo zniknie w chwilę.
Ania241188 lubi tę wiadomość