Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PLPaulina wrote:Co dziś za dzień.
w laboratorium mnie przepuscili.
Wracając zaszlam do Lidla.. i pani robiąc zakupy zwróciła kilku panom przede mną uwagę.. I też mnie przepuscili..
Coś dobry dzień się zapowiada.. jakoś trzeba by było to wykorzystać.
Coś w tym jest! Mnie dzisiaj też pan w Lidlu przepuścił, a potem jeszcze pani w warzywniakuŚwięto wieloryba
ingelita lubi tę wiadomość
-
ingelita wrote:Pragnę Was poinformować, że Zosia jest na świecie
52 cm, 2800 kg, 8/9 pkt. Wykazuje lekkie oznaki wcześniactwa, jest trochę zamulona i podłączona do tlenu, ale ogólnie wszystki dobrze:) poród siłami natury. Czekam, aż zejdzie ze mnie znieczulenie i pójdę do niej na oddział noworodkowy. Trochę mi dziwnie, ze nie dostałam jej na cycka, ale staram się trzymać i być dobrej myśli. Poród miałam super
Dziękuję Wam za kciuki, wsparcie i kibicowanie!
Super! Gratulacje!ingelita lubi tę wiadomość
-
Witam się w nowym tygodniu. Ciąża donoszona
Eilleen, PLPaulina, Leticia, ingelita, e_mii, Ania241188, justyna14, misia-kasia, Dooti, d'nusia, Marta..a, edytkaa93, pumka1990, marcela123, Zuuziia, katka/85, justa8902, agania, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dla mnie slodkie może w ogóle nie istnieć za to dla córki musi.
Torba spakowana. Jutro wosk pach i bikini. W czwartek lekarz.
Sikanie mnie wykonczy.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 10:44
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
alenka89 wrote:u mnie rozpoczął się 38 tydzień czyli wszystko się zgadza
Musi być napisane skończony 37.
A Tobie dziś pisze skończony 36.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Leticia wrote:Coś w tym jest! Mnie dzisiaj też pan w Lidlu przepuścił, a potem jeszcze pani w warzywniaku
Święto wieloryba
O mnie niedawno była awantura w Biedronce w kolejce przy kasie. Pół kolejki chciało mnie przepuścić, bo "pani uprzywilejowana" a pół nie "też nie mamy siły stać"Ja sobie grzecznie stałam, nawet nie prosiłam o przepuszczenie. Strasznie głupia sytuacja być okrzyczanym ze wszystkich stron. Kasjerka nie wytrzymała i wezwała mnie na początek
-
Existenz wrote:Nie. W suwaczku nawet masz w opisie.
Musi być napisane skończony 37.
A Tobie dziś pisze skończony 36.
Jutro będzie 37 + 1 dzień, belly mi mówi, że jestem w 38 tygodniu.Ten suwaczek pokazuje skończone tygodnie. No nieważneingelita, justyna14 lubią tę wiadomość
-
ingelita wrote:Już byłam u niej karmić cyckiem:) Wszystko by było super, gdyby nie to, że wyję z bólu przy obkurczaniu się macicy. Musiałam zrezygnować z laktatora, bo potem dostawałam dreszczy ze zmęczenia i bolu. Karmienie pod tym względem tez do najprzyjemniejszych nie należało, ale tu wygrała miłość i zagryzłam zęby. Teraz zdycham, ale było warto:)
7w3d 💔