Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eilleen wrote:Ja ogólnie mam problem ze słodkim. Odkąd pamiętam
muszę się pilnować. Zawsze mówiłam że zamiast wszystkich posiłków mogłabym jeść słodkie.
i jeszcze solony karmel... Jak gdzieś widzę to az się trzęse
-
Witam się i ja
We Wrocławiu pada i podobno taka pogoda do końca tygodnia, co wcale mi nie przeszkadza wręcz odwrotniemiałam w tym tygodniu umyć okna, ale to chyba znak że nie mogę się przemęczać :p
wczoraj po kąpieli zauważyłam pierwsze wynurzające się rozstępy troszkę nad biodrami..
Najlepsza wiadomość, to że od jutra mogę bezpiecznie rodzić ❤️Iva79, ingelita, PLPaulina, Marta..a, pumka1990, Leticia, Kasiaja, katka/85 lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
justyna14 wrote:Super wieści
dziś już pewnie będzie na cycki
a Ty jak się czujesz?
Iva79, Zolza_, PLPaulina, Marta..a, chabasse, nesssssa, pumka1990, kozalia, d'nusia, e_mii, justyna14, Dooti, Kasiaja, Carolline lubią tę wiadomość
-
ingelita wrote:Już byłam u niej karmić cyckiem:) Wszystko by było super, gdyby nie to, że wyję z bólu przy obkurczaniu się macicy. Musiałam zrezygnować z laktatora, bo potem dostawałam dreszczy ze zmęczenia i bolu. Karmienie pod tym względem tez do najprzyjemniejszych nie należało, ale tu wygrała miłość i zagryzłam zęby. Teraz zdycham, ale było warto:)
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam ciasta wszelkiego rodzaju
w poprzedniej ciazy tez musialam uwazac na cukier , ciagle po nocach snily mi sie slodkosci
Dzis mamy wizyte o 15.30 , powinnam dostac skierowanie do szpitala na ustalenie jak bede rodzic.
Przy cukrzycy wywoluje sie troche wczesniej, cc chyba u mnie odpada , bo po poprzednim porodzie mialam problem z krwawieniem poporodowym i urodzeniem lozyska.
-
nick nieaktualnyCo dziś za dzień.
w laboratorium mnie przepuscili.
Wracając zaszlam do Lidla.. i pani robiąc zakupy zwróciła kilku panom przede mną uwagę.. I też mnie przepuscili..
Coś dobry dzień się zapowiada.. jakoś trzeba by było to wykorzystać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 09:37
ingelita, Iva79, Zuuziia, nesssssa, pumka1990, d'nusia, e_mii, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
edytkaa93 wrote:Ana to ostatnimi czasy pożeram ogromne ilości czekolady...koniecznie milka zwykła lub łaciata, z nadzieniem nie wchodzi w gre:p mmm już zeżarłam dwa paski, a gdzie tam do wieczora:p
U mnie też dziennie jedna Milka mleczna lub łaciata, czasami dopuszczam jeszcze wedla truskawkową, żadne inne
25.07.2018 🦊