Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio na wizycie bylam 33+4 to powiedzieli mi tez ze gbs na kolejnej wizycie bo im pozniej tym lepiej
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja gbs miałam pobrany 34+3 i też wynik ujemny. Co do snu ja teraz śpię już bardzo czujnie, nawet oddech męża słyszę co mnie drażni.
Dzisiaj zrobiłam przybornik na komodzie i wyparzylam smoczek butelki nakładki na piersi. Czekam jeszcze na słońce bo mam do uprawnia kilka rzeczy ale teraz nic nie schnie. Rany zostało mi 5 dni do przyjęcia do szpitala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 14:56
-
Zolza_ wrote:Ja gbs miałam pobrany 34+3 i też wynik ujemny. Co do snu ja teraz śpię już bardzo czujnie, nawet oddech męża słyszę co mnie drażni.
Dzisiaj zrobiłam przybornik na komodzie i wyparzylam smoczek butelki nakładki na piersi. Czekam jeszcze na słońce bo mam do uprawnia kilka rzeczy ale teraz nic nie schnie. Rany zostało mi 5 dni do przyjęcia do szpitala...7w3d 💔 -
Zolza_ wrote:Tak, prawdopodobnie 24 lipca. Mam się zgłosić na oddział 23 w poniedziałek. Łapie mnie już stres. Ale już chyba chciałabym być po. I tak mnie to nie ominie.7w3d 💔
-
Też miałam wczoraj gbs pobranego ale popołudniu dopiero.. tylko nie wiem ile czeka się na wynik. Mam depresyjny nastój dzisiaj ale od rana cały czas pada..
Wszystko mam poprane, poprasowane i poszykowane.. oprócz tych batoników i wody ale to jakoś się ogranie.
Chyba, że mój kot nie zmieni zdania i będę od nowa prała prześcieradło w łóżeczku, rożek i kocyk, które sobie upodobała do spania.. ale w sumie jej sierść i tak jest w całym domu, więc chyba młodemu nie zaszkodzi?6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Właśnie był kurier u mnie z rzeczami z h&m - zakupiłam na wyprzedażach kilka ciuszków i od razu humor lepszy
oczywiście wszystko już na po porodzie
nie mogę się doczekać, aż dupkę w normalne spodnie wcisnę
i w końcu będę mogła zawiązać buty bez alpejskich kombinacji
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Marta sierść sierściom ale bakterie itd ja bym nie dała zwierzakowi po rzeczych dla noworodka się tarzać.
Nie wiem czy masz kota ale to nie takie proste go gdzieś nie wpuścić, łajza mała porusza się niczym ninja w nocy jak wie, że gdzieś nie powinna wchodzić, a jak wie że może to potrafi jak słoń się gramolić..
Aa no i ona jest niewychodząca oprócz balkonu, więc generalnie uważam, że o wiele więcej niż ja z mężem nie roznosi, a w przeciwieństwie do np. psów koty są mega czyste.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 15:53
pumka1990, ingelita lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta..a wrote:Nie wiem czy masz kota ale to nie takie proste go gdzieś nie wpuścić, łajza mała porusza się niczym ninja w nocy jak wie, że gdzieś nie powinna wchodzić, a jak wie że może to potrafi jak słoń się gramolić..
Aa no i ona jest niewychodząca oprócz balkonu, więc generalnie uważam, że o wiele więcej niż ja z mężem nie roznosi, a w przeciwieństwie do np. psów koty są mega czyste.7w3d 💔