Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
w centrum dziś w miarę, ciut słońca, bez upału na razie takie 22 st C więc idealnie, duszno nie jest. W piekarniku już ciasto ze śliwką się piecze, dzieci leżakują na tarasie
przyszła ostatnia paczka dla Antusia więc muszę przepłukać w płynie do płukania, wsychnie, wyprasować i wszystko chyba będzie gotowe
7w3d 💔 -
Ja nad przewijakiem mam kulki cotton balls. Wyglądają ekstra i dają bardzo delikatne światło, ale mam zamiar je zapalać tylko do przewijania. A tak żeby się paliło całą noc to dostałam od siostry sówkę zazu. Oświetla bardzo delikatnie cały pokój, do karmienia w sam raz ale na zmianę pieluchy może być już trochę za ciemno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 12:14
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ja w sumie hafije juz kiedys wyrywkowo czytalam co mnie interesowalo a tak o opiece w sumie nic nie czytam... ale ja sie w temacie opieki czuje dosc pewnie wiec to dlatego...
Co do lampy my mamy u malej na suficie chmure, ktira moj wujek zrobil dla mojego kuzyna 13 lat temu, a teraz my ja przejelismy... przemalowalismy tylko pod pasujacy kolor i ona ma zamontowany przelacznik ze albo swieca zarowki normalne wtedy jest jasno albo tylko gwiazdki i wtedy jest swiatlo bardzo stlumione jak z lampek choinkowych...
A w sypialni w razie co mamy tez lampe ledowa ktora pilotem mozna rozjasniac sciemniac zmieniac na zimna lub ciepla biel albo tylko rant z kolorowym swiatlem zistawic wiec w razie co i tu bez problemu...
Tych lampek do kontaktu tez mamy nakupione czasem wlaczalismy w przedpokoju jak goscia byli zeby w nocy w razie wc itp lepiej im sie szlo...
Nakladki laktacyjne kupilam na oko bo jakis tego mierzenia nie ogarnelam cuda na kiju mi wychodzily... wzielam M z medeli i pasuja jak ulalWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 10:56
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Nakladki laktacyjne kupilam na oko bo jakis tego mierzenia nie ogarnelam cuda na kiju mi wychodzily... wzielam M z medeli i pasuja jak ulal
Ja wlasnie tez chce z medeli..
A ile Ci wyszlo z tego mierzenia?? Jakies konkretne liczby ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulina przyznam ze nawet nie wiem bk mnie to poirytowalo ze w ogole jakies dziwactwa mi wychodza i nie widzie dokladnie wiec wkoncu olalam temat... poogladalam je i pomyslalam o tym ze sutki mam takie srednie nie male ale tez nie przesadnie wielkie i wzielam M i pasuja akurat...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Paulina przyznam ze nawet nie wiem bk mnie to poirytowalo ze w ogole jakies dziwactwa mi wychodza i nie widzie dokladnie wiec wkoncu olalam temat... poogladalam je i pomyslalam o tym ze sutki mam takie srednie nie male ale tez nie przesadnie wielkie i wzielam M i pasuja akurat...
-
belladonna wrote:Czy któraś z Was korzystała z otulacza? Pierwszy raz kupiłam bo synowie kolek nie mieli ale z córką to był kosmos przez 3 miesiące. A teraz też dziewczynka i przyszedł mi otulacz na myśl żeby na wszelki wypadek mieć.
-
belladonna wrote:I jak dzidzia w tym woombie się czuła? Zdało to egzamin? Bierzecie do szpitala?
Ale do szpitala nie biorę
-
belladonna wrote:Czy któraś z Was korzystała z otulacza? Pierwszy raz kupiłam bo synowie kolek nie mieli ale z córką to był kosmos przez 3 miesiące. A teraz też dziewczynka i przyszedł mi otulacz na myśl żeby na wszelki wypadek mieć.
przy Antku nie potrzebowałam ale teraz nie wiem jak będzie więc chyba zakupie bo ponoć dobrze dziecko od urodzenia do otulacza wkładać bo jak przyjdą kolki to już może protestować
Edit: o dokładnie o to mi chodzi jak Ania napisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 12:17
[/url]