Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Qumish wrote:o widzisz, a ja sie troche bałam tych sprezyn wewnatrz..
ze to moze byc awaryjny element. ale jak mowisz ze ma takie super opinie to wezme tez pod uwage
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja jeżdżę bez adaptera, ale dlatego że miałam dostać od koleżanki, ona jakoś znaleźć nie mogła, a ja w zasadzie prawie nie jeździłam. Teraz więcej jeżdżę, ale pas mam pod brzuchem, a na dołkach jak mocno buja to odpinam. Właśnie wróciliśmy z Poznania, jutro jadę na cały dzień do taty a wieczorem wizyta teściów.
-
Witam się i ja w ten deszczowy we Wrocławiu dzień. Obudziłam się z myślą, że dziś czwartek, a to dopiero wtorek.
Strasznie mi się dłuży od tygodnia kiedy torba spakowana, wszystko prawie dopięte na ostatni guzik i tak naprawdę czekam, aż nadejdzie dzień w którym obudzę się a mąż zawiezie mnie do szpitala na cc.
25.07.2018 🦊
-
DobrejMysli wrote:A i ja coś nie mogę spać. Boli mnie brzuch jak na okres
Buszuje sobie za to po olx z nudów.
Szukam poduszki do karmienia no i jakiejś lampki nocnej co by dawała przytlumione światło, takie ledwo co...
Ja kupilam w kontakt i cala noc będzie włączona. Świetna tania sprawa . Mi ręce puchne z rana bardzo. Spalam dziś 4 h i zasnąć nie moge10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Dziewczyny ja tez miałam taka bezsenność w ciąży, ale zaraz jak urodziłam m minelo
Pierwsza noc w porządku. Mały jest grzeczny. Ustawiłam budziki na karmienie, bo wcześniaki musza byc regularnie karmione. Dostaje najpierw pierś a pózniej z butelki. Chociaż raz w nocy nie chciał piersi to dostał moje z butelki. Jedno dziecko ogarnąć to bajka, gorzej jak jest więcej tych dzieciaków w domu.
Dooti mysle, ze z czasem nabierzemy pewności siebie. Moze jak dzieciaki masy nabiorą i sił.pumka1990, ingelita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie w nowym tygodniu.
☆ CIĄŻA DONOSZONA !!!
Troche czuję brzuch od rana, msm nadzieje ze pogoda tylko dopiszę i nie będzie takiego upału jak wczoraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 08:47
Marta..a, Leticia, alenka89, Eilleen, misia-kasia, edytkaa93, d'nusia, jej odbicie, Zolza_, e_mii, marcela123, justyna14, katka/85, Kasiaja, Qumish, pumka1990, Meneksze, ingelita, Carolline, chabasse lubią tę wiadomość
-
Agania to super
w domu szybko dojdziecie do siebie.
Mnie męczą zaparcia... Muszę dzisiaj się najeść owoców i może to coś daale to pewnie przez wczorajszy wyjazd, zawsze mam problem żeby załatwić się w innej łazience niż własna.
Wrocilismy o pierwszej w nocy z Poznania, pierwszy raz nie spałam w aucie, a to dlatego że chodzę teraz późno spać i jeszcze nie moja pora była